{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Flying Mizty | Pansesse<3 1996

4.698 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christina A
Kvinde | 31 år | Oprettet: 21. dec 2006


Anden særlig race Flying Mizty | Pansesse<3

Fødselsår:
1996
Højde:
148 - altsår en kat. I pony.
Temperament
Mizty er en meget meget vågen pony, som virkelig tænder fuldstændig op på en springbane, og kan være RET så umulig at styre. Hun springer bare alt hun ser, og vågner også rigtig meget i skoven.
Gangarter
Hmm, hun har en meget lækker galop, som virkelig føles som hestegalop. Hendes skridt er også rigtig dejlig, og fremadgående. Hendes trav er MEGET fremadgående og faktisk alt for meget, hun kan være ret svær at få til at trave i et ROOOOLIGT tempo, men det er kun lidt sjovt :D
Stævner
Sprunget LA på distriksplan med forrige ejer. Har ikk haft hende længe nok til at ville starte.

Tømmerup Sports Rideklub. - D. 7/1-07
- Spring , 3 sløjfer <3
Stamtavle
Den er desværre ukendt ! :(
- Men jeg ved at hendes mor var araber& hendes far fredriksborger, (eller omvendt?) derfor hun er blevet så læææækekr :p
Køn
Hun er hoppe med stort H, eller? Engang imellem er hun en rigtig hoppe, som skal vise sig for alle hannerne, og ingen andre hopper skal vise sig, andre gange kan det rage hende en pind :D
Bemærkninger
Mizty er en rigtig dejlig vågen pony, med en meget livlig gang. Det bedste i verden fo r Mizty er at springe, og hun springe stort set alt hun ser! . Hun kan være meget svær at styre på en springbane da hun tænder fuldstændig af, men man skal bare lære hende at kende. Det er ikke alle der kan ride Mizty, og der er også mange der ikke kan styre hende. Men hvis man kender hende godt, og hendes gang er hun bare det bedste.

Mizty kan både være RIGTIG rolig og helt vildt vågen. Det kommer an på hendes humør og hvem hun er sammen med. Hvis vi f.eks. er i skoven med en meget vågen pony, gier' de hinanden op og hun kan jerne afsteed, men hvis vi er afsted med en rolig pony, kan hun være så ligeglad med alt :D .

Mizty er opstalder på Ibstrup som bare er det bedste sted. Der står hun sammen med de sødeste pony'er og de dejligste mennesker. Jeg springer for det meste på Mizty da det er det vi bedst kan lide :) men da dressuren er begyndt at blive bedre, rider vi også de lidt mere, ellers også bare en tur :D .
Vi får undervisnign i spring hver fredag, og i dressur lidt når vi gider (det bliver dog ikke til så meget, for det er ikke så tit jeg orker - hahahah).


-
Mizty er bare den dejligste pony! :D
- og jeg elsker hende (L)
Kommentér på:
Anden særlig race Flying Mizty | Pansesse<3
Annonce