{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race MiTho's Nightcrawler [Tidl. hest] 2014

2.588 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

IsabellaReinholt
Kvinde | 27 år | Oprettet: 13. okt 2010


Anden særlig race MiTho's Nightcrawler

Fødselsår:
2014
Højde:
Pt 155, forventes at blive cirka 165
Temperament
NC har det mest fantastiske temperament man kunne forstille sig. Han er så utrolig nem og cool, og tager nye ting over alt forventning. Han har uden tvivl det blideste og aller bedste sind. Han får konstant ros fra alt og alle, pga. hans temperament, og generelt bare helheden i ham. :-)
Gangarter
Middel/over middel. Hans trav skal specielt fremhæves! :-)
Stævner
Nej
Stamtavle
Han er uden papirer/stamtavle, men ved hvem hans forældre er :-)

F: Mr. Blue Eyes (af noget hollandsk afstamning)
M: Aleera (hannovervaner/trakhener)

Begge hans smukke forældre kan findes på hestegalleri :-)
Køn
Hingst, og skal formegentlig forblive således
Bemærkninger
Nightcrawler er en skøn hingsteplag jeg fik hjem d 1/7 2015. Han er min første helt egen hest, og han vil derfor altid betyde noget helt specielt for mig.
NC (som han bliver kaldt), er en rigtig drengerøv som er skruet helt perfekt sammen! Han har sit guddommelige smukke udseende, og helt igennem fantastiske sind med sig.
Han er så cool, og formår stadig at overraske mig gang på gang med sit blide sind og kæmpe tolerance.
Selvfølgelig er der stadig lidt spilopper i ham ind i mellem, han er trods alt en teenager, og hingst samtidig. Hvilket er mange hormoner at holde styr på haha ;-)
Derudover skal det også lige nævnes at han er den sjoveste og mest skøre hest jeg nogensinde har mødt. Heste er gode til at finde på mærkelige ideer, som vi nok alle ved. Men lad mig sige det sådan, NC er i en kategori helt for sig selv! Der er ingen grænser for hvad man kan forvente at møde op til når man kommer ud i stalden. Den dreng finder på de mest tossede ting, og er virkelig bare noget helt for sig selv! ;-)

Planen med ham er at han skal være min kommende ridehest. Om det bliver indenfor dressur eller spring må tiden vise. Indtil da, hygger vi bare max og får bygget en masse tillid op! :-)

Jeg forelsker mig mere og mere i ham for hver dag der går. Der er slet ingen tvivl om at han var det helt rigtige valg. Jeg ser frem til mange fantastiske år med den skøre lille mule <3
Kommentér på:
Anden særlig race MiTho's Nightcrawler
Annonce