{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sonny May [SOLGT] 2001

7.119 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DenTykke ©
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. feb 2007


Anden særlig race Sonny May [SOLGT]

Fødselsår:
2001
Højde:
145 cm kat 1. pony færdigmålt uden sko
Temperament
utrolig rolig og fornuftig. Han vil gerne bestemme og kan godt vise temperament når der er noget der ikke passer ham. Men hvis man bare er bestemt og vedbliver med det man vil have ham til overgiver han sig.
Gangarter
skridt: rigtig god og rummelig.

trav: rigtig god. Dejlig nem at være på.

galop: rigtig god og med masser balance. Kunne dog godt have mere "opad bakke" tendens.
Stævner
Ministævne i juni 07 på rideskolen, fik en 2. plads i spring.

Vilhelmsminde 15 juni 08, LC2 50,8%

Egtved 8 november 08, LC1 57,0 %

Egtved 9 januar 10, LC1 61,3% og LC3 62,9%

KOR 10 april , LC2 56,8 %

Vilhelmsminde 12 juni 10 LC2 57,72

Vilhelmsminde 13 juni 10 U-LE & U-LD metode B0 0 fejl

Egtved 9 oktober LC1 66,25% delt 2. plads. LC3 62,82% 2. uplaceret.

egtved 10 oktober 2010 LC metode B3 diskvalifaceret pga. stop. LC metode B4 0 fejl tid 32,08 sek. 3. plads/første uplaceret.

Kor d. 30 oktober. LC1 til 63,75%

KOR d. 31 oktober LC og LB

Egum 4.december 2010. LC1 3.pl. til 60,0% og LC2. 1 pl. til 64,1%
Egtved 5. marts 2011 LC3 3.pl. til 61,67 % og LD metode B4 gennemført med nul fejl.
Kolding Ridecenter 10 april 2011.Dommer Christina R.Jensen LB1 1.plads 65,71% og 2.plads i maxispring.
Kragelund cup 8. maj 2011: LB1 2.plads 62,86 % nulrunder i midi og maxi spring ;-)
Military Jordrup og Omegns rideklub 20. maj 2011 gennemført CNCP50 med 49,38 strafpoint i dressuren, 0 i springbanen og 20,8 strafpoint i terrænspringningen.

Deltaget i jagten i Kirkendrup skov v.Odense d. 4. juni 2011. En begynderjagt på ca. 12 km og med 20-25 spring af 60-80 cm højde.
WHM 25. juni 2011 LB2 58,07% og LA1 63,44%

Kragelund d. 11. september LA1 61,08%

Man kan vel sige vi er 100% allround, rider spring, dressur, terræn og jagt. der er næsten ikke det vi ikke kan :-)
Stamtavle
ingen
mor: Cille, blanding, kvart araber
far: ukendt
Køn
vallak
Bemærkninger
Sonny er min allerførste pony som jeg fik i 2007. Årsdag d. 3 april. I alle de 4 år jeg har haft ham, er det utroligt at tænke på hvor meget vi har været i gennem sammen.

Som sagt købte vi sonny d. 3 april 2007. af en rigtig sød pige der hedder Lise:-) Lise købte sonny´s mor fra en hestehandler, hvor hun var kommet til at stå sammen med en hingst. Det medførte så til en "surprise" fødsel af Sonny. (sonny er født på fyn, så han er en rigtig fyn-bo!:-b) derfor ved vi ikke med sikkerhed hvem hans far er:-) der voksede han så op sammen med sin mor og deres friserer (de avlede dem) Lise skulle så sælge sonny pga. hun var blevet 18 og ikke havde nok tid. Vi så så annoncen og kom ud og prøvede ham:-)
Jeg kan tydeligt huske den dag min mor viste mig annoncen med en flot skimmel pony der gik flot til bidet. og jeg tænkte faktisk på; "tænk hvis det blev min!" (kan så tydeligt huske det) så vi tog ud og prøvede ham og og jeg kan huske jeg var helt væk i ham:-b trods han var lidt snusket og ikke redet så meget. (det skal siges sonny havde ingen erfaringer med noget. han havde aldrig prøvet at springe. aldrig været til stævner, kun blevet redet på deres udendørs bane) jeg kom op på ham og jeg blev mere forelsket:o) og jeg kan huske da vi var på vej hjem sagde jeg til min mor "ham kunne jeg godt tænke mig!" han var den eneste ud af de omkring 5 ponyer (tror jeg nok) vi havde været ude at prøve, jeg kunne sige det ved:-) og det blev ham:-D! vi kom hen til dem igen med en dyrlæge til at lave handelsundersøgelse på ham og han gik rent igennem:-D jeg var så glad! og der havde jeg så min helt egen pony bag i traileren på vej hjem:'-) minder jeg aldrig glemmer!'

Så begyndte vi at ride og han tog det hele rigtig pænt i starten trods det var et nyt sted:-) og vi begyndte at springe stille og roligt. han lærte det hurtigt, men han lærte også sine unoder. Jeg var kun 12 da jeg fik ham og jeg var utroligt tynd og spinkel = slatten og ingen muskler :-b og eftersom han var en stor og lidt kraftig pony var han meget stærk for mig og jeg havde ofte problemer med at få ham til at lystre. og da vi begyndte at starte stævner gik det hurtigt ned af bakke. vores første stævne var langt fra en succes. jeg havde alt for høje forventninger. vi skulle starte både spring og dressur, men vi aflyste springklassen fordi dressuren (efter min mening) var gået SÅ dårligt at jeg var begyndt at græde og havde virklelig mistet modet på at starte spring. men vi trænede videre og startede flere stævner men ofte med samme resultat. Fordi mine forventninger var så høje. og mit selvværd røg længere og længere ned. specielt i springklasserne var vi langt nede. vi blev disket gang på gang og jeg fik det værre og værre. og troede ikke nok på det.
Og efter de dårlige resultater begyndte det pludselig også gå dårligt til træningen. han stoppede for næsten hvert et spring og jeg blev så ked af det:-( det var jo ikke hvad jeg havde ønsket. jeg drømte om at vinde alle stævnerne og han bare var drømme ponyen.. men jeg var så meget i tvivl s:
jeg kan tydeligt huske den værste træningsdag i mit liv.. han stoppede på alle springene og jeg tvivlede hele tiden. til sidst gav jeg op.. og jeg hader at give op, når det er noget jeg ønsker så brændende.. men nu var det simpelthen blevet for svært. jeg græd og jeg græd.. og troede aldrig jeg skulle komme på toppen igen. jeg gik med dybe tanker om at sælge ham, så jeg kunne få en pony der kunne springe. (havde jeg bare vist det var min fejl dengang /: ) men noget i mig kunne simpelthen ikke få mig til at sælge den dejlige pony som jeg nu inderst inde elskede så højt for hans dejlige og vidunderlige charme og personlighed. og jeg fik masser af støtte. specielt af min ridelære kan jeg kun takke en million gange for aldrig at opgive håbet om os:'-)<3 han fortalte mig så tit at han kendte ryttere der havde haft det på samme måde men nu red høje klasser og vandt det hele.. hvilket jeg godt kunne se han prøvede at opmuntre mig med, men jeg var så langt nede at jeg havde så svært ved at forstille mig at det skulle ske for os.

ja.. hvad kan man så sige? Mirakler kan ske!:-) efter en lang tids tvivlen på sonny og mig selv, vente mit humør. jeg begyndte at se lyse sider og vi startede stævner med fokus på dressuren. og jeg fandt ud af alle de andre fantastiske kvaliteter en hest havde! Jeg kunne nu ride sonny med cordeo:-) ikke fordi jeg ville ride bidløs, men det fik mig til at blive i bedre humør når springningen gik dårligt. jeg red længe med cordeo og det hjalp også lidt på problemet. jeg kunne mærke når jeg sprang ham med cordeo var han anderledes og jeg fandt en ny springteknik. det hjalp utrolig meget og det gik laaaangsomt fremad.. men det var det der skulle til:-) jeg kom i bedre humør i træningstimerne og pludselig kunne vi meget mere og så gik det stærkt:-D vi startede så mange stævner som vi kunne for at få erfaringer og jeg blev ikke ked af det mere:-) dog blev vi stadig disket.. men jeg mistede ikke modet denne gang:-) vi startede vores første millitary stævne, dog ikke det bedste resultat, men det gjorde et eller andet ved den tykke og vi kom faktisk over få af springene på udebanerne:-D men det er først nu har det er begyndt at gå godt:-D den 13 juni 2010, efter 3 lange år, fik vi vores allerførste nulrunde, på et tidspunkt jeg slet ikke havde regnet med. Det var så stort! Jeg blev over lykkelig og troede nu vi kunne alt (selvfølge kan vi ikke det:-b) men vi fik desværre ikke nulrunde efterfølgende hvergang, men vi har aldrig været så godt kørende, so far:-)

Dette tog os 3 år! 3 år!? det ufatteligt!.. men jeg glad for jeg aldrig gav op:-D jeg har aldrig været igennem så hårde og fantastiske tider med nogle andre:-D

Den Pony er noget for sig og jeg kan på ingen måde beskrive mine følelser jeg har for ham:'-) han er min første og bliver nok også min sidste pony:'-( <3 men han har lært mig alt og hvad det virkelig betyder at ride og være én equipage. 2 der er som 1<3 en lærer som ham finder jeg aldrig igen:'-)<3

lidt update fra tiderne:

*D. 26/4 søndag
havde siddet hele dagen og lavede projekt men min veninde:( men så endelig færdige.. jeg tog ud til sonny glædede mig vildt havde glædet mig lige siden jeg stod op :P men jeg kom ud og tænkte jeg ville ride i grime og tov uden sadel:D og mere fantastisk blev det han var så dejlig og så ville jeg lige prøve at springe lidt i grimen og først refuserede han:( men fandt ud af at han ikke ville have man trykkede konstant og jeg vidste ikke han var så følsom så jeg red med benene strittene ud i vejret undtagen når han lige gik lidt i stå så gav jeg et tryk og fjernede hurtigt benene igen og han så sprang han bare fantastisk:D så skridtede vi på marken og så stod vi og kiggede på to måger der fløj og skreg af hinanden.. og så tænkte jeg på mig og sonny vi kan kommunikere uden at sige et ord... vi forstår hinenden og vi har kæmpede så længe for at fostå hvad hver vores drøm var.. og vi fandt ud af vi havde samme drøm:D vi ønskede begge en sammenhold af harmoni, frihed, støtte og kærlighed og vi har nu opnået det:'D
er så lykkelig i dag:'D ELSKER DIG SONNY<3333

*D. 15/8 09
så super fantastisk vi sprang 100 cm. okser jeg er simpelthen så stolt det kan ikke beskrives, nej vi sprang ikke vi fløj !!
der var så fedt og eftrer alt det vi har været igennem er dette en kæmpe sejre!!!:'D det ka slet ikke beskrives:D elsker den pony over alt på jorden han er mit et og alt:D
(har slået rekorden nu med 105:b)

*D. 13/6 2010
yes! så red vi vores første nulrunde på udebane!:D det føltes helt fantastisk:D og vi red feljfrit i både Le'en og Ld'en:D er simpelthen så stolt af min videúnderlige tykke pony<3 havde slet ikke regnet med at det ville blive idag han gjorde det:D nu skal han bare være så sød til alle stævner:D<3

*D. 16/01 2011
2011 bliver det sidste år med Sonny. jeg er blevet 16 og kan derfor ikke starte stævner på ham næste år. Han bliver derfor sat tilsalg i slutningen af sommerferien.
dette er noget af det hårdeste jeg nogensinde kommer til at gøre, ikke kun for mig, men også for min mor. Min mor har altid været den lidt usynlige del af teamet, men hun har virkelig betydet så meget. Og jeg ved hun vil savne ham lige så meget som jeg.
Derfor har vi besluttet at dette er et år som vi vil nyde fuldt ud med den tykke og vi vil derfor lave en liste med ting vi kunne tænke os at nå med ham. Der er intet i dette år vi har tænkt os at se negativt på, ligemeget om vi har nedtur.

LISTE FOR TING VI VIL NÅ I 2011:

-Ride på rømø strand
-Starte en LA (evt dressur) (Gjort, LA1)
-Starte en jagt (gjort) fed tur!
-Komme på Susan Kjærgaard ridelejr(kommer nok ikke til ridelejr men har været til kursus ved hende hvilket var vildt fedt)
-Slå vores rekord og springe 110:-b

der vil komme mange flere ting, men so far er det sådan og vi skal have taget masser af dejlige billeder og video af det hele:-D


.•´`•»«•´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´¸.•*).•´`•»«•´`•.
«•´¨*•.¸¸.* Sonny May ~¤*.¸¸.•*• »
.•´`•»«•´`•. (¸.•´(¸.•* *•.¸`•.¸.•´`•»«•´`•.
Kommentér på:
Anden særlig race Sonny May [SOLGT]
Annonce