{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Ellegårdens Super Nova DH 2007

1.989 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lea Kristensen - Stald Ellegården
Kvinde | 31 år | Oprettet: 21. apr 2007


Dansk Varmblod Ellegårdens Super Nova DH

Udfordringer
Fødselsår:
2007
Højde:
Hun er målt til 163 cm ved hoppekåring i oktober 2011.
Temperament
Hun er rigtig sød og rolig. Hun har generelt et dejligt roligt temperament, hvor man altid ved hvor man har hende, og så er hun super fornuftig.
Gangarter
Alle hendes gangarter er over middel! Specielt hendes skridt skal fremhæves.
Stævner
Hun var til følskue søndag d. 05.07.07 og søndag den 16.10.11 var hun til hoppekåring, hvor hun gik i DH med 8 i helhed :)

D. 28. jan. 2012 i THOR:
LC2 - 61,8 %
LC3 - 62,9 %
Stamtavle
M: Stella Nova DH
F: Uno Don Diego DVH 908

MF: Negro
MM: Samantha RDH

MFF: Olympic Ferro
MMF: Märchenprinz

osv...
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Super Nova (Også kaldet Nova) er sort med en meget lille stjerne i panden, hvilket er hendes eneste aftegn.
Hun blev født tirsdag den 17. april klokken 05.15 om morgenen. Jeg var selv med under hele folingen, og det foregik stille og roligt uden problemer! Hun er det første føl på vores hoppe, Stella.

Nova er hvad man kalder en ægte hygge-trold, og hun elsker bare at få den mindste opmærksomhed! Hun er nysgerrig og undersøgende, og utroligt nem at håndtere - både på folden, stalden og på ridebanen.

Vi påbegyndte så småt tilridningen i sommeren 2010 (: Hun er super fin, og reagerer på lette signaler. Hun er elegant og ædel, har aldrig forsøgt at skille sig af med sin rytter på nogen måde. Hun har allerede fra starten haft en formidabel balance, som har resulteret i en noget mere rolig og kontrolleret galop, i forhold til hvad man ofte ser ved ungheste, der bærer rytter de første gange. :)

Den største udfordring med hende, er, at hun er rigtig sensibel. Man skal derfor være ekstrem blød og rolig! Dette vil (forhåbentligt) på lang sigt være en fordel, da hun med garanti ikke ender med at "få lædersåler i mundvigene" eller være en hest med tendens til at ligge sig på biddet.

Hun blev desuden stillet til hoppekåring i efteråret 2011, hvor hun for første gang (siden følskuet), skulle et nyt sted hen. Og hvor tog hun det flot! Hun stod ligeså stille og roligt, hver gang der var lidt ventetid - også selvom nogle andre heste hoppede og dansede lige ved siden af hende. Så alt i alt er vi rigtig, rigtig stolte af den lille prinsesse!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Ellegårdens Super Nova DH
Annonce