{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sir Hamilton [Tidl. hest] 2001

3.954 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

'Nikoline Almegaard & Hamiliton' !
Kvinde | 30 år | Oprettet: 20. maj 2007


Anden særlig race Sir Hamilton

Fødselsår:
2001
Højde:
149 cm. med sko, så kategori 1 på maxmål.
Temperament
Hamilton er en pony med temperament udover det sædvanlige. Han er utrolig knyttet til sin ejer og er særlig tryk når hun er til stede. Det som jeg som ejer prioterer højest, er hvordan Hamiton og jeg har det sammen. Resultater til stævner, langdistancer og den daglige ridning betyder selvfølgelig også en stor del, men ikke en ligeså stor del som det at have en tæt knyttet forhold og have det godt sammen.
Gangarter
3 gode taktfaste gangarter over middel. Han skridt er dejlig stor og han træder normalt 3-4 spor over. Hamiltons trav er svævende når han får araber gnisten frem, ellers er den rolig og også stor. Men især hans rigtig lækre, rummelige galop skal fremhæves!
Stævner
Opdateret: 18/12-09

Hamilton og jeg rider pt. en masse seriøs springning derhjemme og er faktisk gået helt væk fra stævnerne, som tidligere har været det der fyldte allermest. Vi trængte til noget nyt. Ligenu handler det mest for ham og jeg om at vi får en masse fede oplevelser sammen.

De sidste tre år har vi også startet den årlige langdistance i Knuthenborg park med succes. Hamilton nyder det i fulde drag og det vil vi naturligvis fortsætte med og jeg regner med at vi til næste skal prøve at ride 40 km. i stedet for 15 eller 25. :)

Stamtavle
Hamilton har ikke stamtavle.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en meget smuk og udtryksfuld brun pony på maxmål, med en gennemløbende blis og tre hvide sokker.
Jeg har haft Hamilton siden d. 6 dec. 05, og den tid har været ubeskrivelig især fordi Sir Hamilton var min første pony, da jeg siden jeg var ca. 6 år har redet undervisning på den gamle Haselø rideskole, som nu kun bruges til handicap undervisning. Senere flyttede jeg til Skovlundegård, som er et/en ridecenter/-skole som er blevet udvidet med årene. Det var jeg fast i omkring 5 fantastiske år, hvor man har fået alt den støtte og hestesnak man ville. På Skovlundegård fandt jeg den skønneste hvide Welsh pony ved navn vivaldi, som jeg red undervisning på og senere hen fik ridepart, så halvpart og til sidst helpart på. (: Det var nogle utrolig skønne år jeg havde sammen med Vivaldi og hårdede end det kan beskrives, da jeg voksede fra ham. Men heldigvis fik jeg i konfirmations gave af mine forældre min drømmepony, som ikke kan beskrives med ord.
Han er rigtig dejlig at have med overalt. Han opfører sig altid overalt forventning, fuldstændig som en stjerne. Udover det er han blevet fantastisk at læsse med tiden og trasker nu bare glædeligt op i traileren når vi skal i byen. (:
Han er en rigtig god springer. Vi tager tit en tur i Kettinge Grusgrav, hvor han glædeligt hopper over tribbelbare, banketter og andre naturspring op i 120 centimeters højde. Han vader også bare lige igennem søerne og elsker også en tur på stranden.

Hamilton er nu solgt til søde Anna fra Amager. De skal springe og ride ponygames! Jeg glæder mig til at følge udviklingen med de to.
Kommentér på:
Anden særlig race Sir Hamilton
Annonce