{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Lotte 2001

5.201 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

[': Nanette  Ø
Kvinde | 32 år | Oprettet: 6. jun 2007


Fjordhest Lotte

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun er 143, en super højde til en fjollebakke (:
Temperament
En stille og rolig hoppe, kan dov være en bisse, men en dejlig hest der finder sig i stortset ALT (: Hun har lært meget på de 3 år jeg har haft hende, dqa jeg købte hende kunne hun ingen ting, ville ikke gå et skridt med mig på ryggen. jeg har lært hende alt, dressur, spring, trafik alt selv hendes rolige temperament.
Gangarter
Skridt, Trav, elsker en hurtig galop, og hun ELSKER at springe..
Stævner
Hun har ikke startet stævner, hverken med mig eller hendes tidliger ejer. Hun er en Tur hest med stort T, for hende og mig er der ikke noget bedre end en dejlig tur i skoven, til vandet eller bare en en ridetur rundt på landet..
Stamtavle
Ukendt,
Køn
Hun er en dejlig Hoppe.. Kunne godt tænke mig at få et føl på hende da hun stadig er ung, har du en hingst i nærheden så skriv da :)

Krav til hingsten :
- Ingen Araber
- Helst over 150 i stg.
- Naturlig bedækning
- Skal kunne komme her da jeg ikke har mulighed for at flytte hende pga min shetter (:
Bemærkninger
En smuk nordbakke, flot bygning og en dejligt nordbakke hovede, alt i alt en dejlig hest jeg er meget glad for (:

Historien om hvordan jeg fandt lotte : Det var nytårsaften for 4 år siden, vi holdte nytår med nogle venner da vi kom til at snakke om at jeg skulle have en større hest, de venner vi var sammen med fortalte at de havde nogle venner der sikkert gerne ville bytte deres hest for en ko.. Et par dage efter ringede vi til dem og snakkede med dem, vi blev enige om at komme ud og se på hesten.. efter en uge tog vi ud og så på hesten som jeg fik lov at prøve, mine forældre og jeg blev enige om på vej hjem at det var en dejlig hest og den skulle jeg have, vi ringede derefter til dem der havde hende og aftalte en pris, vi byttede over så de fik 5000,- og en ko og vi fik min dejlige hest lotte <'3

Efter at have haft lotte en uge ville jeg ud og ride hende, men da jeg ville sætte mig op fik jeg ikke lov, min far holdte derfor i hovedetøjet men lotte er en stærk fjolle så hun ødelagde hovedetøjet, men det var ikke så voldsomt, jeg kom op og ville sparke til hende, men hun rykkede sig ikke en meter, jeg kunne sidde og slå hende og sparke hende alt det jeg ville men hun rykkede sig ikke, så jeg kom ikke ud at ride den dag, vi ringede derfor efter ham vi købte hende af og en uge efter kom han og hjalp mig med at komme i gang med at ride hende, det var svært for lotte havde en viljestyrke der sagde spar 2..
Efter jeg selv havde forsøgt et par gange de næste 2-3 uger med at ride hende gik det stille og roligt frem af, lotte blev sødere og sødere og i dag er hun den dejligste fjollebakke, jeg kan dov have nogle dårlige dage hvor jeg bare hader hende fordi hun kan finde på at øddelægge hele min ridetur ved at vende om hele tiden og tage flugten gennem marker..
Her i vinters var jeg ude og ride en tur på lotte sammen med 2 veninder der red 2 andre heste, da asfalten var helt tør og hestene ikke havde gledet overhovedet mens vi havde redet ville vi tage en lille travtur, det syns lotte dov ikke om at det skulle være i trav så hun tog biddet og satte i galop, hun red i i vejkanten hvor den lå en bunke sne og vupti så væltede hun.. der skete ikke noget slemt ved hverken hende eller mig men lotte slog et lille hul på knæet, det blødte ikke og hun havde ikke ondt så vi slap billigt (:



Lørdag d. 20/9 - 2008
Marianne, hendes kæreste og svigerfar har været her for at kigge på lotte, og marianne syntes rigtig godt om lotte og valgte hun skulle med hende hjem :) så om en uge eller 2 kommer de og henter lotte :) Lotte får det rigtig godt og kommer til at stå sammen med 2 andre hopper :) Jeg kommer til at savne hende, men jeg er sikker på hun får det godt :) <3

Lotte står nu ved Michelle B, der kan ses nye billeder af hende og vi kan følge lidt med i hvor langt hun kommer, ved at gå ind under mine venner og klikke på Michelle B :) Lotte har det rigtig godt ved hende, og jeg er super glad for at Michelle har hende nu, jeg er sikker på at de har det godt sammen og det vil de blive ved med :) <3
Kommentér på:
Fjordhest Lotte
Annonce