{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg ** manja er solgt** [Tidl. hest] 1990

4.299 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ollie
Kvinde | 44 år | Oprettet: 19. feb 2007


Oldenborg ** manja er solgt**

Fødselsår:
1990
Højde:
160, og dejlig stor Dame!!
Temperament
Dejlig rolig.... men dog stadig opmærksom hoppe!!
Stadig lidt af en oplevelse på tur..... kigger meget på tingene, men hun stikker ikke af. Dog kan hun ikke lide strudser (sådan nogen har vi ikke så langt herfra)...... dem går man altså ikke forbi frivilligt!!
Ikke en fler' personers hest, skal stole på rytter.
Gangarter
Skønne.
Har en dejlig flyvende trav, og er skøn at side på i galoppen.
Stævner
Ikke med mig på ryggen endnu...... men med det tallent hun udviser på dressurbanen, bliver hendes mor vist nød til at overvinde sin skræk!! :-)
Stamtavle
Desværre ikke nogen officielt......men ved dog hvem hendes forældre er:
Far: Jet stream xx
DHO 371 OL DK
Mor: Soffi
2037887 LU DK
Morfar: Odysseus
DLH 665 DV DK
Køn
Ja meget..... :-) Hoppe!!
Meget meget mørkebrun (med "blommer").
har to små hvide sokker på bagbene, og en lille hvis stjerne.
Meget tillidsfulde øjne...
Bemærkninger
Manjana er en mørkebrun oldenborg hoppe, som har rundet de 17 år. Dette er dog ikke at mærke på hende, hverken på folden/i stalden eller på ridebanen. Hun er tålmodig og rolig, og kan med alle mennesker som dyr.

For 5 år siden købte jeg min første hest. En blandings vallak på 160. Han var 17 år gamle på det tidspunkt, og den perfekte lærehest for mig. Han var rolig og vant hurtlig min tillid. Med Rach fandt jeg glæden i ridning. Men han blev jo ikke´yngre, men jeg blev bedre. I begyndelsen af året (2007) besluttede jeg at det var tid for Rach at komme vidre, jeg fandt Anja som hovedekulds forelskede sig i ham, og så rejste han herfra. Erstatningen blev en pony, men det varede kort. Han var intet af det jeg gerne ville have, så ham solgte jeg igen!!
Så gik jagten ind efter drømme heste....... OLDENBORGEN.
Jeg fandt ikke hende, men hun fandt mig (gennem købs annonce)!!

Manjana er alt hvad jeg har drømt om min hest skal være..... hun vil aldrig blive Kongen (det kaldte vi rach) i mit liv, men helt klart hun har fået prinsesse status!!

December 2007: Må med sorg i hjertet erkende at mit helbred ikke kan klare det helt store ridning mere..... og tøsen er nød til at få andet hjem!!
Holder ufattelig meget af hende, og det er også derfor jeg har besluttet at finde et nyt hjem til hende. Hun er slet slet ikke parat til bare at skulle gå på en fold som selskab!! suk suk :-(

D. 15/12-07:
Tøsen er blevet solgt.... desværre er hun ikke rigtig klog hende der har købt hende. Og sagen ender nu vist i retten :-(
Kommentér på:
Oldenborg ** manja er solgt**
Annonce