{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Laban [Himmelhest] 1994

12.109 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lise Dalsgaard
Kvinde | 29 år | Oprettet: 21. jun 2007


Anden særlig race Laban

Fødselsår:
1994
Højde:

128 cm. med sko
Temperament

Laban har det dejligste temperament man kan ønske sig.
Han er meget frisk og fremadgående under rytter, men altid til at styre. Man kan gøre alt med ham.
Gangarter

små, hurtige ben
Stævner

Laban og jeg har placeringer og sejre i alle klasser til og med MB i springning. Og vi var kvalificeret til at ride sydjysk mesterskab både for hold og individuelt. I dressur har vi redet klubstævner. vi red akt til og med LA1 og fik en del placeringer.

Laban og jeg fik næsten 70 placeringer sammen.
Stamtavle
ukendt
Køn
vallak

Bemærkninger

Jeg fik Laban i foråret 2004, og han var perfekt for mig. Jeg elskede ham af hele mit hjerte, og det vil jeg altid gøre.
Som min første seriøse ride pony, vil han være en del af mit liv, som jeg aldrig vil glemme.

Han gik utroligt godt i både spring & dressur. Han elskede at være på tur og i det hele taget at være ude, det var simpelthen bare livet, at springe over de fældede træer i skoven, eller gallopere på stubmarkerne uden sadel. Laban var i det heletaget en rigtig Smart lille pony, og han fik nogle rigtig fine kommentare med på vejen.

Jeg red selv redet Laban op og jeg var den første der nogensinde startede stævner på ham. Laban var et skridt på vejen mod de højere klasser, han lærte mig at stole på at han hjalp mig igennem det jeg bad ham om.. Laban var min nr.1!

Han var i det store hele, min lille seje springpony som stort set altid havde en roset med hjem far stævnerne, fordi han var så lille og hurtig (;

4 gode år sluttede i august 2008, da Laban blev solgt til en dejlig familie på Sjælland. Jeg ved at han har det fantastisk hos dem.


25/2-13
I dag tog vores lille stjerne på sin sidste rejse. Alderdommen havde indhentet ham og der var ikke meget mere at gøre. Han fortjente fred. Det er virkelig et stort tomrum jeg sidder tilbage med, for jeg havde verdens bedste tider med den pony! Jeg var lille og rutineret og kom fra en lille shetlandspony. Jeg var 9 da jeg fik ham og vi lærte hinanden SÅ meget! Vi kom til at ride LA1 dressur og MB spring med placeringer. Faktisk vandt vi mere eller mindre alt hvad vi kunne komme i nærheden af og sluttede med mere end 60 placeringer. Vi lavede SÅ meget sjov og ballade. Red uden sadel, uden udstyr, sprang over de mærkeligste ting, galopperede lange ture i skoven, srang over grøfter og ja -jeg tror ikke der er den ting jeg ikke har oplevet med laban. Vi vandt vores første MB og på et tidspunkt vandt vi 3 førstepladser og en 3 plads ud af 4 klasser til et distriktsstævne i LB/LA. Det var virkelig en fantastisk tid! Han vil altid være i mit hjerte!
Farvel lille Laban :'( Heroes live forever!!<3
Kommentér på:
Anden særlig race Laban
Annonce