{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rosie :'( [Himmelhest] 1999

2.911 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

mette w
Kvinde | 33 år | Oprettet: 11. apr 2007


Anden særlig race Rosie :'(

Fødselsår:
1999
Højde:
ja ca 1,40
Temperament
uha... en dejlig lille hest, meget bestemt, og domienerende kan hun også sagtens være hvis der er noget der ik lige passer damen;) men samarbejdsvillig når jeg selv er det..
Gangarter
ja, på grund af hendes mor der var halv nordbakke, er det jo ikke de helt store gangarter hun har! men ud af de tre søskende er hun dog den mest yndefulde.
Stævner
ingen endu... men en masse opvisninger har vi været til sammen, bla i tv;) vi kan en masse horsemanship og en masse tricks, men hun kan stadig finde på at gå fra mig hvis jeg bliver for krævende... ;)
Stamtavle
hmm... mor rasmin: halv nordbakke, resten uvidst(reddet fra meget uerfaren hestehandler) far shiran: blanding bla new forrest (så meget ved jeg) meget elegandt hingst, med meget temprement, ja Shane Mosel, med den her hest ku du godt gå hjem og lægge dig, fandt du hurtigt ud af;)
Køn
ja mega køn;) ej hun er en dejlig lille hoppe, som jeg håber at få en lille efterkommer af, det blod der er i hendes årer, er det man lære mest af (tag IKKE fejl af det nuttede lille look) set hende bare for to år siden, var hun blevet solgt, var hesten blevet spoleret.
Bemærkninger
ja, er nu efterhånden den der har det tætteste forhold til den lille krikke. startede ca for 2 1/2 år siden, dengang indebar det både at kunne håndtere hende, og tilridning. jeg er virkelig fløjtet af den hest så mange gange, at jeg ik helt selv tro det hehe. bla brækket armen engang ved en af hendes rodeo anfald, det var såment et lille tag i tøjlen der udløste det. noget på ryggen, satme nej om det var naturligt. ting der var på ryggen skulle af, og hun hoppede gerne videre selvom man var fløjtet af;) men det tog vel os ca et år, før det var overstået hehe folk tror stadig hun er meget utilregnelig, kan hun os være, men på trods af jeg virkelig har fået bygget et forhold op med hesten, og hun virkelig har tillid til mig, kan jeg efterhånden læse hende ret godt! hun er villig til at arbejde, hvis det er hyggeligt, og jeg ikke bliver en snerpe over for hende, for så bliver hun pludselig meget meget stædig og irriteret(forståeligt;) horsemanship har været det eneste der ville dug, hvis denne hest hest nogensinde skulle blive sikker at sætte sig op på ryggen af (endnu engang, ik tag fejl af udsenendet, ) hvis i stadig tvivler, find brugeren Cille M og spørg;)
Kommentér på:
Anden særlig race Rosie :'(
Annonce