{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg ¤Flouguet (Ibber-mand)¤ R.I.P [Himmelhest] 1999

3.238 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg ¤Flouguet (Ibber-mand)¤ R.I.P

Fødselsår:
1999
Højde:
Han er ca 165-166, dejlig højde ! :-)
Temperament
Tager tingende som de kommer, ellers en rigtig dejlig hest som forstår og være afslappet i stalden og på fold :) Når vi rider har han meget god fremdrift!

Gangarter
Skridt: Meget god, godt afskub og afslappet.
Trav: Middel, træder godt over sig.
Galop: Meget god, tager store skridt, men er dog lidt usikker endnu.
Stævner
Mit første stævne:
Kværnbækgård Rideklub d 16 september 2007- Klubstævne
LC1 A & B point 153 - 63, 75 % Fik en 2 plads
LC2 A & B point 143 - 62,17 % Fik en 3 plads

Kværnbækgård Rideklub d 9 marts 2008 - Klubstævne
LC1 A & B point 149 - 62,08 % fik en 2 plads
LC2 A & B point 156 - 67,83 % fik en 1 plads

Skovly rideklub d 5 april 2008 - klubstævne
LC1 A & B point 157 - 65,42 % fik en 1 plads
LC3 A & B point 162 - 67,50 % fik en 1 plads

Vestbrik rideklub d 26 april 2008 - Klubstævne
LC1 A & B point 170 - 70,83 % fik en 1 plads
LC2 A & B point 161 - 70,00 % fik en 2 plads

Boller rideklub d 24 & 25 maj 2008- klubstævne
D24 maj
LB1-A point 163 - 60,37% fik en 2 plads
LA1-A point 167- 57,58 % fik en 4 plads
D 25 maj
LB2-A point 162 - 57,86 %

Stamtavle
Far- Kristoffer Lihmskov oldb.
Farfar- Åge XX Oldb.
Farmor- Katrin Korshøj oldb.

Mor- Floritta oldb.
Morfar- Hercules Vestergård oldb.
Mormor- Rita Damsgård oldb.
Køn
En lidt fræk Vallak !
Bemærkninger
Har købt Flouguet for et år siden !
Det er en rigtig dejlig vallak, men kan godt være lidt fræk, men tager de fleste ting helt stille og rolig <3
Den hedder Flouquet, men viil heller kaldes Ib, der hvor jeg købte ham blev han kun kaldt IB og derfor lytter han kun efter deet ! :-) .. Han har en dejlig gangart og tror også jeg nok skal komme langt med ham !
Han er ikk så godt til at springe da jeg fik ham, men er begyndt at træne med ham og ham springer omkring 1 m nu ! Wee.. Hehe
Da jeg lige købte ham fik jeg undervisning oppe på Kbk af Kim som ejer stedet ! Men efter hestene er kommet hjem til mig selv skal jeg have undervisning af en Berider som hedder Line ude fra hedensted Rideskole! Jeg er rigtig glad for at få undervisning af hende.
Ellers tror jeg ikke rigtig der er mere lige her i øjeblikket, men hvis i vil vide noget så spøger bare :D

Lidt om os ,i 2008 :
Det går bedre og bedre for mig og Ibber-mand, min underviser siger hver gang at det bliver bedre og bedre, men der er dog nogle grundting endnu før vi kan øve de svære ting :O) .. Det er vildt dejligt ! :)

Desværre så her i sommerferien 2008 kom ibber lidt tilskade, han var på sommergræs hjemme ved os selv da vi vågner om morgen stå ib bare og kiggede, da vi kaldte på han kom han ikke, han plejer og kig på eller kom op og få en gulerød. Men så tænkte mig og min mor ikke mere på det. Min mor kørte mig på arbejde, og jeg havde arbejde i fire timer da min mor kom over og fortæller mig at min dyrelæge havde været ude ved os i fire timer fordi ib var kommet til skabe. (Jeg blev TOTAL chokket, og græd for han er bare en delig hest) min mor fortalt at han stod det samme sted da hun kom hjem og hun gik ned til ham havde han en KÆMPE flænge i koden, og han ville ikke bevæge sig. Da dyrelægen kom var hun i tvivl om ibber kunne blive en ridehest igen ! Så de fik ham ind i stalden efter at kæmpe i en halv time. Gik dyrelægen igang med at rense koden og tog billeder osv. og pakket hans ben ind. Så ringede hun og fortalte at han med 80% kunne blive en ridehest igen så vi skulle køre ham op til Ansager Dyrehospital, der blev han opereret og stod der oppe i en månede og gik på løbbånd mm.
Nu er han endelig kommet hjem og vi han må gå på en fold der er 10x10 meter og så skal han skridtes i 20 min 2xdgl. så vi håber det går frem af :)
Ibber-mand stadig under optræning, men det går RIGTIG godt, vi både traver og galopper så det er bare rigtig dejligt ! :P Hehe.. Ellers har han det bare rigtig godt ! ;P ;D

Jubiiiiiiiiiiii, Dyrlægen siger at Ibber ikke har taget skade, RIGTIG dejligt, nu kan vi endelig og begynde og tage vores træning seriøst igen :D:D:D Det er rigtig dejligt..

SÅ er vi begyndt at få undervisning af en rigtig dygtig rytter nede ved sejt, det går bare rigtig godt ! Glæder mig til at se hvad det hele bliver til ! hehe.. :P

Ibberman blev aflivet d. 25.01.2012 da han igennem et halv år har været syg med kronisk hoste + grønstær. Jeg vil aldrig glemme ham og altid hold af min drengerøv.. R.I.P hils Julie og Aya..
Kommentér på:
Oldenborg ¤Flouguet (Ibber-mand)¤ R.I.P
Annonce