{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bella [Tidl. part] 1994

2.437 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Sabine L
Kvinde | 32 år | Oprettet: 28. maj 2007


Anden særlig race Bella

Fødselsår:
1994
Højde:
138 . så en lille fiin ponybob XD
Temperament
hoppet ;P heh. og hvis det ikke lige passer damen så ka man jo altid lige hoppe lidt rundt og eller lave 180'ere ;O hehe. lille tosse <3
Gangarter
ikke fantastiake. men galoppen er meget rar ;P
Stævner
vi har været til en del rideskolestævner ;P og på ridelejren sidste år red vi en lb1 til over 75% og vandt XD heh . men det var jo også bare en ridelejr ;P heh.
Stamtavle
tror sku ikke a hun har nogen ;P men nogen kugleskøre forældre må det jo nok ha været ;P
Køn
heh. hoppe. ! og det kan mærkes nogen gange ;P
Bemærkninger
bella er den sødeste, dejligste, skøreste pony på rideskolen ;O heh hun har helt klart sin egen mening om tingene og det er det der er med til a gøre hende helt speciel <3 hun viser tydeligt hvis der er noget hun ikke lige gider .. hehe. og så ka hun også godt finde på a gå sine egne veje ;P specielt hvis der er nogen der vil strigle hende, så ka hun finde på a blive stående inde i boksen uanset hvor meget de hiver og flår i hende. og når de så har fået hende ud .. jaa hva gør man så ? man går da ind i en af de andres bokse . heh . hun kan faktisk godt li a blive nusset, det hjælper bare hvis man lige har redet hende lidt træt først, for så ka hun finde på a lne hovedet op af en og rigtig stå og nyde a man nusser hende lige indtil hun kommer i tanke om a hun jo i hvertfald ikke er nogen nussehest.. ;P den lille prop af en tosset hoppe <33 men elsker hende nu aligevel !
Kommentér på:
Anden særlig race Bella
Annonce