{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Basse [Himmelhest] 1994

2.316 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lene S
Kvinde | 40 år | Oprettet: 28. jul 2007


Fuldblod (XX) Basse

Fødselsår:
1994
Højde:
1,65, dejlig dreng !;o)
Temperament
Vågen men styrbar... Kan til tider, være ekstra strid MEN plejer at holde mig på så godt jeg kan! ;o) Er på de 2,5 år jeg har haft ham, været af to gange.. ;o) *S*
Gangarter
trav middel, men arbejdstrav og øgninger over middel, galop over middel, skridt over middel :O)
Stævner
Vi gider ikke stævne. Vil hellere bare hygge.. ;o) Distance har vi overvejet men nu må vi se..
Stamtavle
Jeg ved at hans bedstefar var den berømte dressur hest mago xx og at hans far var Mar-ki ..
Køn
Vallak!
Bemærkninger
Basse er en lækker fuldblodsbla. Dejlig, nysgerrig, og imødekommende hest. Vil seriøst gøre alt for sin rytter. Kan som sagt til tider være fræk, men er ellers god som dagen er lang. Er lækker at ride, lidt svær til tider da han er meget lydig ved benene.. Men det arbejder vi stille og rolig på...*S*

opdatering : Han er nu ved at være en lidt ældre herre på 17 år ! nado bliver ikke redet så hårdt længere... Han har været lidt halt on and off... Men er nu rengående igen. Det er gaffelbåndet der driller lidt, men han er så småt pensioneret, tager kun nogle små skridt ture i ny og næ. Men han skal ikke herfra, bare fordi han ikke kan rides.. ;) han skal bare gå og hygge sig, og nyde sin alderdom ;) Så længe han ikke har ondt ;)

29 maj 2013- Nado lever stadig efter bedste velgående. Havde idag besøg af dyrlægen som tømte hans knæ for væske, samt han fik ordnet bisserne ;) Fik at vide at han havde fine tænder i forhold til at han er en ældre herre på 19 ¨år ;)

Nado blev igår den 25 juni aflivet ! Hans gamle knæ begyndte at drille ham og han var tilsidst meget halt og havde mange smerter !
Han ville aldrig kunne komme til at gå uden smerter sådan som det så ud nu . Han ville skulle have smertestillende hver dag og det er ikke et liv for ham ! Han fik fred mens han stadig var på toppen med huld og en glad dreng - selvom han gik på tre ben ;( han havde mange smerter og selvom det er så utroligt modbydeligt at skulle tage valget og sende han til de evige lækre græs marker - så er det stadigvæk det eneste rigtige at gøre ! En hest der ikke kan ligge sig ned og sove , rulle , lege eller ja generelt bare gå rundt skal have lov til at få fred !
Men Gud hvor er det hårdt !!
Jeg vil altid elske dig nado ! Jeg glemmer dig aldrig ... Din duft ... Dit dejlige sind ... Dine dejlige udtrygsfulde øjne ... Og dine sjove metoder til at få opmærksomhed på ( skæren tænder , kaste med hovedet eller åbne døre !'
Vi ses om ca 60 år - så kan du vise mor rundt når jeg engang kommer derop ;) jeg ved at du er uden smerter nu ...og det er det vigtigste !!! RIP nado - jeg elsker dig til evig tid !!!
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Basse
Annonce