{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ådalens Miraculix - SOLGT [Tidl. hest] 2002

4.729 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Quralli*
Kvinde | 30 år | Oprettet: 28. jul 2007


Anden særlig race Ådalens Miraculix - SOLGT

Fødselsår:
2002
Højde:
1,41m. sko. drf målt maj o8.
Temperament
har ændret sig meget inden for det sidste halve år, og er blevet en meget mere rolig og stabil pony. han er blevet til at stole 100% på igennem hvad som helst, og er blevet utrolig sød og rolig. stort set enhver kan sætte sig op og ride på ham hvor som helst når som helst. :)

hvis Mico laver et par bukkesprinq når vi rider uden sadel er det fordi han synes det er meqe sjovt og han elsker det <3 (:
Gangarter
Mico's gangarter er helt formidable, og det er ikke noget jeg siger fordi at han er min pony og det vílle være urimeligt at sige andet for sådan har jeg det ikke. ;) især hans trav skal fremhæves, den er helt unik. han strækker benene HELT frem, og elsker at vise sig med det på stævnepladserne, fordi han godt ved at folk fryder sig når de ser ham trave igennem. helt klart gennemført gode gangarter og kan derfor også nå til tops i dressur.
Stævner
SVR, første stævne.
LC1 : 65,00 2 plads
LC2 : 65,50 2 plads

første LA1 : 60,33
anden LA1 : 61, 30

september o7 HHN.

LA1 : 66%
LA2 : 62% 2 plads

c-stævner SVR
LB1 red til ?? 2 plads

mico faldt meget i niveau en tid, pga overgang fra "baby til voksen". derfor startede vi ikke stævner længe, og har startet i de lave klasser igen for at give ham tid.
her er den sidste måned's resultater:

SMIR 24/5 - o8
LC2 62,17%
LB1 63,31% 1 plads

SVR 7/6 - o8
LC2 65,22% 1 plads
LB1 67,86% 2 plads. første runde af klubmesterskabet.

OBS !
ingen stævner i en måned nu,
rejser til Cypern søndag d. 16 Juni.

ingen stævner i lang tid fordi jeg til gengæld har redet en masse på lucky <3..

men red d. 18 oktober 2oo8 på SVR
en LB1 hvor dommeren valgte at give mig fejlridning UDEN at jeg havde redet fejl og ikke ville gi' sig lige meget hvad hverken jeg, eller juniorrepræsentanterne for klubben sagde, hvilket resulterede i at vi blev så frustrerede at vi kørte hjem uden at ride den næste klasse! + jeg red ikke 2. afd af klubmesterskabet fordi SVR valgte at sende kontingent opkrævning ud efter det var forsent, så jeg derfor pludselig ikke var medlem og derfor ikke kunne starte alligevel. starter aldrig pony der igen!!. ;s 'til gengæld gik det super godt på min hest <3

weekende efter, d. 25 oktober 2oo8 HHN
SAMME DOMMER !
LB1 - 62,?? 1 plads
LA1 - 62,?? et halvt point fra 2 pladsen <3
overvejede meget at melde fra pga dommer!
men er glad for jeg tog afsted alligevel og gjorde come back :)
Stamtavle
ingen stamtavle, men er blanding af araber og new forrest. skal evt kåres i dsp's forbund, skriver mere om det når vi har fundet ud af det. <3
Køn
.mico er vallak i; <3 desvæære kastreret :'S haha <3
Bemærkninger
Ådalens Miraculix, i dagligdagen kaldt Mico.<33333

Miraculix er en yderst velgående og meget energisk og lærevillig pony med stort talent både inden for dressur og spring. Han kan alle LA øvelser i dressuren, og jeg har selv startet op til LA2 på ham på klubplan. Han er også startet c-stævner. Har 3 gode elastiske gangarter og han får altid ros hvor end vi kommer, og får også altid at vide at han er yderst velredet, tak tak :'D

Han har et fantastisk sind og er enormt kærlig, Han er vågen under rytter<3 kræver derfor en rytter med nogen års erfaring som ponyrytter, også grundet hans unge alder.
Han er 100% trafiksikker og altid klar til en tur i skoven eller til stranden hvor man kan bade med ham.<33 Han har gået på fold hver dag hele sit liv, og er meget godt terræn gående. :-* Hvad end man beder ham om vil han gøre det for sin rytter. Han går lige op i hestetraileren og han er vant til at blive taget med rundt og tager det hele meget pænt.<3 altid glad når han er ude! Har startet et par jagter og et enkelt galopløb også.
jeg har altid haft ham, og stoler 100% på ham <3 han følger mig over alt, ligemeget hvorhen jeg går, og vi er meget tæt knyttet.


Du har en plads i mit hjerte,
en plads fyldt med både glæde & smerte,
den del kan du aldrig tage fra mig,
heller ikk hvis nogen anden skulle få dig nej,
dig kommer jeg aldrig til at glemme,
i mit hjerte ska jeg dig gemme,
i et hemmeligt sted vil du altid findes,
for du er en hest jeg altid vil mindes,
tro det eller ej, jeg vil altid elske og huske dig ! <333

Kommentér på:
Anden særlig race Ådalens Miraculix - SOLGT
Annonce