{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Tulle Skiveren - solgt [Tidl. hest] 2004

3.786 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lene E
Kvinde | 57 år | Oprettet: 4. aug 2007


Fjordhest Tulle Skiveren - solgt

Fødselsår:
2004
Højde:
Omkring 145 cm - måske bliver jeg større, er jo kun lige fyldt 4 år :0)
Temperament
Jeg har et dejligt roligt temperament, siger min mor, og jeg er ikke bange for særlig meget. Når vi kører, er det faktisk kun bussen og så store traktorer der kan gøre mig nervøs - men på det senest først når de er kørt forbi....mærkeligt:0)
Gangarter
Jeg er jo kørehest først og fremmest, og derfor skal min skridt fremhæves, og jeg har også en rigtig fin trav. Gallopere skal jeg jo helst ikke, når jeg er for vogn, men jeg kan skam godt

februar 2008: Jeg er i øjeblikket en tur på Birken, for at blive tilredet. Min mor synes, jeg også skal være dygtig til at ride, så hun har sendt mig på kostskole. Jeg savner hende meget og mor siger, at hun også savner mig. Godt hun har lovet at komme og besøge mig....og jeg skal heldigvis kun være væk i en måned...

26.2.08: Så er Tulle hentet hjem igen, og vi glæder os nu til at se, hvad hun har lært. Det er skønt at hun er hjemme, har virkelig savnet hende helt vildt. Hun kunne sagtens kende sin mor, og jeg fik så mange kys af hende - dejligt! Hun var også glad for at se sine staldkammerater igen - selvom hun er en lille "knibsk" dame, der hviner, hvis de kommer for tæt på:0)
Stævner
Tror jeg ikke, at jeg kommer til at deltage i, for min mor har ikke lyst - hun har mig for hyggens skyld!
Stamtavle
Fin stamtavle og brændemærke - alt er som det skal være! SELVOM JEG HAR STJERNE ER JEG RENRACET - DET BETYDER BARE, AT JEG HØJST KAN KÅRES MED 7 I HELHED!

Far: Birk Halsnæs
Mor: Tonje

Farfar: Pikant Halsnæs
Farmor: Julie Halsnæs

Morfar: Alladin
Mormor: Lolita

Køn
Superkøn!! Hvis I mener om jeg er han eller hun, er svaret hoppe :)
Bemærkninger
Hej! Jeg hedder Tulle, og er fire år gammel. En dag i juli 2007 kom der en dame forbi og sagde davs til mig, hun var vældig sød og gav mig mange gulerødder. Vi skulle både ud og køre og hendes datter var også en tur på ryggen af mig. Jeg kunne godt lide dem. Men de tog hjem igen, uden at tage mig med, de skulle vist på ferie. Men senere på måneden kom de tilbage, og denne gang havde de en trailer efter deres bil, og så forstod jeg, at jeg skulle flytte!

Jeg står opstaldet på "Ridecenter Bakkely" lidt uden for Silkeborg, hvor jeg står ved siden af min kusine Annika Egely. Hende er jeg meget glad for, når hun ikke er der kalder jeg hele tiden på hende, for hun gør mig tryg og glad. Hun er dobbelt så gammel som mig, og passer på mig.

Min mor går ofte en lang tur med mig, eller vi rider ture i skridt.
Jeg er ofte for vogn, og kører nogen gange to-spand med Felix, en dejlig Haflinger/Knabstrupper-vallak eller Lurifax, hans normale makker. For det meste er det nu bare mig og mor, og så Rikke der kører sammen, og jeg elsker at være spændt for.

Jeg er rigtig glad for min mor, og hun siger også, at hun er glad for mig - hun vil i hvert fald gerne kysse og kramme mig, og det får hun lov til. Især når hun børsten min pandelok og rundt om mine ører, bliver jeg helt salig, det kan jeg vildt godt lide, men i det hele taget nyder jeg når mor nusser om mig. Jeg er blevet rigtig god til at stå stille når jeg er bundet, og løfter mine hove én efter én - uden mor beder om det - altså når først hun har løftet den første.

Mor leger også med mig - hun har lært mig at kysse på kommando for en godbid, og hun har lært mig at sige goddag. Jeg ved ikke hvad vi skal bruge det til, men det er da meget sjovt:0)

Mor har lovet mig, at vi skal blive sammen altid, så sød som jeg er. Hun siger, at hun er meget stolt af mig, og at jeg er en super-pony, der opfører mig SÅ pænt i forhold til min alder. Jeg kan godt lide at få ros......

Nå, nu må jeg hellere løbe, kan høre mor rasler med en spand - mon det er, kunne det være at.......det er MAD!!!!

Fra Mor:

Tulle blev anskaffet sommeren 2007, fordi jeg gerne ville have en hest, men ikke er så vild med at ride. Jeg er vildt glad for hende, og elsker at køre ture. Hun er meget, meget dygtig i forhold til sin alder, og jeg er sikker på, at hun bliver en fantastisk all-round pony med tiden. Hun er rigtig sød under rytter også og kan lide at bestille noget. Jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg købte mig min Tulle!

Tulle er solgt til min søde part Stephanie, der har fået hende i fødselsdagsgave idag den 8.11.2008. Tulle kan ikke få det bedre og jeg behøver ikke slippe hende helt. Al mulig held og lykke til jer to:0)
Kommentér på:
Fjordhest Tulle Skiveren - solgt
Annonce