{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tatianna-solgt 2004

2.946 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah .
Kvinde | 42 år | Oprettet: 11. jul 2007


Anden særlig race Tatianna-solgt

Fødselsår:
2004
Højde:
Tatianna vokser jo lidt endnu, da hun kun er 3 år...
Men på nuværende tidspunkt er hun omkring 1,57 stg...
Temperament
Tatianna er utrolig nem, når man tager hendes alder i betragtning... Hun er utrolig kontaktsøgende og elsker at nusse og kæle... Hun kommer en i møde ude på folden...
Gangarter
Det vides ikke endnu. Men hun har 3...
Stævner
Ingen endnu.. Men det skal nok komme...

Tatianna skal stille til kåring i DV til foråret 2008, som forregister hoppe.
Stamtavle
NEJ.. Men har oplysninger om afstamningen på far siden:

Far:prince Firebird (ger)xx

Ff: Alzao (usa )

fm: Princesse d ÉSPOIR

farfars far: Lyphard ( far: Nothern Dancer ( can ) - Mor
Goofed ( usa ) )

Farfars mor: Lady Rebecca ( far: Sir Ivor - Mor: Pocahontas )

Farmors far: Sensitive Prince

Farmors mor: Bonnie Hope
Køn
Dejlig hoppe...
Bemærkninger
Da jeg så Tatianna første gang var jeg solgt... Hun stod med ørene helt fremme og gik mig i møde, så snart jeg kom hen til folden... Hun fulgte mig rundt på folden og ville nusse og kæle hele tiden.. men jeg fik hende da også at se i en ordenlig galoptur henover folden...

Tatianna er mørkebrun med en hvid stjerne og sort man og hale.... Hun er meget robust bygget og ligner ikke en der lige kan gå i stykker... Hun har meget sin mors bygning, meget frederiksborger.. Mens hun har hendes fars fuldblods blik..

Tatianna er helt rå og skal først nu i gang med at tilvænnes sadel/trense osv....

16.08.07
Tatianna har ikke helt vænnet sig til sit nye hjem. Hun vrinsker meget hele tiden, efter de andre heste eller hvis der rider heste forbi hendes fold.
Tatianna er ikke helt tryg ved det hele endnu, så indtilvidere strigler jeg hende bare 1 til 2 gange om dagen og ellers hygger vi os sammen på folden....

23.08.07
Tatianna er nu faldet helt til sit nye hjem... Hun kommer mig altid vrinskende i møde, når jeg kommer ud til hende... Nu skal alle hestene snart på stald igen og når det sker begynder jeg et mere intenst arbejde med Tatianna.

07.09.07
Så er jeg med Monty Roberts Dually grime begyndt at træne Tatianna.
Vi trækker ture på ridebanen og øver parade, gå frem og vend rundt og hun er så dygtig....

13.09.07
I dag fik Tatianna sadel og hovedtøj på for første gang. Jeg startede med sadlen og hun sagde intet overhovedt. Hun kiggede lige tilbage hvad jeg tog lavede. Hovedtøjet tog hun også smukt... Derefter gik vi en lille tur... Hun var sååå dygtig... Hun gik bar efter mig gumlende på biddet.

20.09.07
I dag løssprang Tatianna.. Egentlig skulle hun bare løs på banen, men der stod spring på banen og pludselig hoppede hun over en kombination. Så gik der sport i at få hende rundt på banen og hun synes det var sjovt.

01.10.07
Så blev lille-pigen longeret for første gang. Det gik super duper. Hun skulle bare lige finde ud af hvad hun skulle, så løb hun bar rigtig pænt rundt... Hun er altså en stjerne.

05.10.07
Jubiiii i dag havde Tatianna rytter på for aller første gang. Det var så vildt, hun tog det så pænt. Stod bar helt stille mens min veninde lå henover hendes ryg og jeg stod og holdte hende og talte med hende. Derefter gav jeg min veninde et ben op og vi gik en runde på ridebanen. Hun var så dyyygtig.. Jeg er MEGET stolt.

21.12.07
Så er det snart jul.. Det går bar fremad hele tiden med tilridningen af Tati... Jeg er oppe på hende to gange om ugen og ellers arbejder jeg med hende fra jorden... Hun er utrolig lærenem og vil virkelig gerne tilfredsstille mig.
Tati ska være tilredet ( ryttervant ) omkring maj, for planlægger at sætte hende i fol der... I Juli ska hun til kåring i dansk varmblod, hun kan kun blive forregisterhoppe.
Jeg er endnu ikke 100% på hvilkn hingst jeg vil bruge på hende, indtilvidere har jeg tankerne på Blue Hors Leredo. Har du nogen forslag, skriv endelig og send evt. et link.

Tatianna er den absolut dejligste hest i denne verden og er der en ting jeg 100% kan garantere, så er det at hun aldrig får andre ejere end mig... Hun er mit et og alt...



23.02.2008
Så flytter Lukas, Tati og jeg et nyt sted hen... Jeg har fået et lækkert rækkehus med kæresten og må derfor flytte hestene i en ny stald, så de kommer tættere på mig. Det blir deligt at få et ridehus på stedet, nu hvor jeg med mit nye arbejde kommer til at ride så sent... Lukas, Tati og jeg glæder os til at flytte ind og lære alle de andre at kende.

26.02.2008
Så er Tati og Lukas flyttet ind i den nye stald. dejligt. tati faldt utroligt hurtigt til og det er jeg rigtig glad for. Var enormt bange for at hun sku stresse meget rundt. hun har jo nemlig ikke lige prøvet så meget i hendes liv, men hun tager det så flot og er helt rolig.
Tati er en rigtig smart hest, hun finder altid ud af på ingen tid, hvordna man åbner boksdøren. I den gamle stald fik hun åbnet 2 boksdøre, hvoraf den ene var stort set umulig at åbne. I den nye stald har hun fundet ud af hvordan man åbner foderautomaten tild er hvor foderet kommer i. Hun er altså ikke dum den hest.
Nu tager jeg på ferie på fredag og kommer til at savne de to små heste, men min veninde Louise samt min søster Sandra passer dem, mens jeg er væk. Så det er super. De er i trygge hænder.

27-02-2008
Nu skal vi rigtig i gang igen med tilridningen af lillepigen.. I dag hyggede vi sammen i ridehuset... Hun syns at spejlene var lidt underlige og vrinskede hver gang hun så sit eget spejlbillede.0)
Kommentér på:
Anden særlig race Tatianna-solgt
Annonce