{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Selina Granly *R.I.P.* [Himmelhest] 2000

3.514 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Selina Granly *R.I.P.*

Fødselsår:
2000
Højde:
1,62
Temperament
Selina er en dejlig rolig hest som samtidig er vildt nysgerrig. Elsker når der sker noger nyt. Keder sig lidt når der skal trænes dressur, men er fuld af energi når der er spring i sigte :-)
Gangarter
Skridt : rigtig god
Trav: ikk just verdens største, men rar at være på :-)
Galop: Okay, mangler dog lidt balance endnu.
Stævner
Har kun været ude en gang, skulle gerne afsted igen i den nærmeste fremtid...:-)

Diernæs Rideklub, udv. klub juni 2007
LD dressur 64,3 % 1. plads
LC1 62,1 % 1. plads
Stamtavle
Hun er virkelig en "blanding af racer" hest

F: My Pleasure PIH28
FF: Intschuschuna PIH9
FM: Lasana ROR 11388 DV
FFF: Ico 6STB NLD KWPN
FFM:Tamara H610135978 DEU BL
FMF: Lagano DVE 297
FMM:Sussi ROR 26385 DV
M: Sabina 8911370 DK LU
MF:Ramses OLH 660
MM: Red Seat xx FOR 16182 DV
MFF: Ekspert OLH 484
MFM: Selta OL 7051
MMF: Red Dye xx
MMM: Scorton Feast xx
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Selina er en fantastisk dejlig hest...og så er hun også ca. en af verdens mest uheldige heste.! Har haft hende siden '04, men tror måske højst hun samlet har været redet max 1½ år. Hvad der giver andre heste lidt små forkølelse, giver hende 41 i feber og kræver penicillin.Det er ikke små ting hun har haft af skader på fold,m.m., kan ikke tåle at få bare et lille bitte sår så går det galt. Tror jeg er i gang med at ride hende op for ca 10. gang nu, men nu tror jeg på det holder...Er i bedre form end nogensinde efter hånden og er endelig begyndt at gå til springtræning...Det elsker hun helt vildt... :-). Selv om jeg har brugt oceaner af tid på alle tider af døgnet og hun har kostet en halv bondegård i dyrlæge udgifter, er hun det hele værd. Elsker min Selina :-)

_________________________________________

Feb. 2008
Gik desværre ikke som håbet med springtræningen. Efter en måned blev hun halt. Hendes gamle skader gør at hun ikke kan holde til at være springhest. Efter måneder med dyrlæge, kiropraktor, massør m.m. er hun nu igen klar.Nu gir vi dressuren en chance og ser hvor langt vi kan nå. Er begyndt at få dressur undervisning og det går rigtigt godt. Ser ud til at trives med at ride dressur, nu hun er ved at få musklerne til det. Virker som om hun opdager helt nye sider af sig selv..kan mærke hun bliver glad når hun har lært noget nyt..nu er det endelig RIGTIGT fedt at ride igen :)
---------------------------------------------------------------------------

November 2008

Nu har jeg givet helt op...Selina er færdig som ridehest. Har haft alle ods imod sig hele livet, tror aldrig det var meningen hun skulle være ridehest. I maj måned, dagen efter den mest fantastiske undervisningstime hvor Selina gik som er drøm og min træner og jeg var enige om at nu skulle vi ud til stævner igen, snublede hun under en skridttur i skoven og dagen efter igen var hun halt. Viste sig at hun havde revet hul på den dybe bøje sene. Hun bliver aldrig stærk nok til at ride igen, så nu er hun helt fredet. Har heldigvis lige fået min egen gård, så nu skal hun gå og nyde livet og være legetante for vores nuværende og forhåbentlig kommende føl.Overvejer om hun evt selv skal i fol til foråret...nu må vi se hvad tiden bringer. Det vigtigste er at hun har det godt og det ser ud til at hun nyder sit nye job som føl-legetante :).

09.02.2011
Så gik den bare ikke mere. Selina fik tiltagende problemer med sine ben, ryg og sit stofskifte. Det eneste rigtige at gøre var at give hende fred. :'( Selina er idag blevet aflivet :'(

Selina du vil altid være elsket !! R.I.P. min skat.
Kommentér på:
Anden særlig race Selina Granly *R.I.P.*
Annonce