{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Muddi *R.I.P.* [Himmelhest] 2001

3.044 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Muddi *R.I.P.*

Fødselsår:
2001
Højde:
Ca. 144 cm.
Temperament
Hun er en super skør tosse. Hun er meget rolig, tillidsfuld og let at omgåes. Hun bliver bange for de mærkeligste ting og der skal ikk noget til at gøre hende nervøs.. hun knytter sig meget hurtigt til en og vil gøre alt for en :D
Gangarter
God stor skridt, blød trav og en lidt kluntet galop. :] gallopen går fremad :) alle gangarter over middel. især hendes trav, når først hun rigtig bruger ryggen.
Stævner
Vi er blevet klubmestre én gang i pony spring. Vi har også vundet og blevet placeret i nogle springklasser. Indtil videre kun placeret på hjemmebane, men vi arbejder på det :) Vi har også vundet to 2. pladser i LC1.

OPDATERING:
3. plads i LD i Jelling :)
1. plads i LD og en 2. plads i LC i Vejen :)
1. plads i LC og deltagelse i LB i Give :)
Deltagelse i LD og LB i Vilhelmsminde :)
5. plads i LD og deltagelse i LB på Kløvergården :)

Nu har vi redet LC3 en gang og LB1 4 gange..
Vi vandt 1. afd. i Klubmester Pony dressur. vi red LB1 og venter på 2. afdeling :D
Stamtavle
Mor: Thilde
Køn
Hun er en køn lille hoppe..
Bemærkninger
Hun er sort med en mikro lille stjerne og en sok på venstre bagben. Hun har næsten altid haft stritman, men nu har hun hængeman. ihh hvor fint (: Hun er halv oldenborg og er harmonisk sat sammen :] Hun har løssprunget 130cm. og 125cm. med rytter (jeg tør ikke højere :S)

Muddi har altid været springpony og jeg har altid hadet dressur.. Men men.. Min springtræner begyndte at undervise os i dressur og siden da er det bare gået fremad!! i hvert fald i dressur :) er stolt at dig smukke <3

Muddi har stået skadet i 5 måneder. vi genoptrænede i 2 måneder og var næsten færdige, da hun bliver halt igen. står ca. 1 måned mere og nu er hun blevet sat på sommerfold indtil juni/juli... så må vi se hvor langt vi når inden hun skal sælges til efteråret..

Opdatering:
Startede jo på Ladelund efterskole igen efter sommerferien og efter 3 uger skulle jeg have Muddi med op på skolen. havde virkelig kæmpet med at overtale min mor til at jeg måtte få lov til at få hende med og selv betale opstaldingen, men det lykkedes også.
Muddi havde snottet længe og dyrlægen havde været ude 2 gange og jeg havde fået noget pencilin som hun skulle stikkes med en gang om dagen i en uge. jeg gav hende også noget hvedeklid med varm kamille the og pebermynte i, og det hele hjalp ligeså stille. de to første dage jeg red hende haltede hun slet ikke og jeg var SÅ lykkelig. endelig havde jeg fået min højt elskede hest tilbage! <3 men så begyndte hun at halte igen og jeg besluttede mig for, at lige meget hvad det ville komme til at koste mig, så skulle hun undersøges MEGET grundigt! hun kom på Kolding Dyrehospital og mig og en veninde var inde ved hende hele dagen. dyrlægerne undersøgte hende og gjorde hvad de kunne, men kunne ikk finde frem til andet end at hun haltede på 3 ben. ;s de kikkertundersøgte hende for at finde svaret på snotten og der fandt de noget meget grimt og ubehageligt. en stor kræftknude! :'/ den fyldte næsten hele venstre side af hendes hoved. en operation ville måske kunne redde hende, men det ville blive MEGET dyrt og MEGET smertefuldt for hende bagefter. jeg kunne ik byde min elskede pony mere smerte end hun havde i forevejen, så jeg havde ik andet valg end at lade hende få ro :'(


onsdag den 30. september klokken ca. 08.20 fik Muddi ro. Hun haltede på 3 ben og havde en kræftknude i hovedet, så jeg besluttede at lade hende få fred, selvom det er meget hårdt :'( det er ikke et liv som hest. ikk engang selvskabshest.

R.I.P. Muddi <3 Ved du har det godt hvor du end er nu. Selvom det er hårdt, var det det bedste for dig. Muddi, du vil altid være elsket. jeg glemmer aldrig tiden med dig :*
Jeg kommer op til dig engang skat og så skal vi rigtig springe, som vi plejede, at gøre <3
Kommentér på:
Anden særlig race Muddi *R.I.P.*
Annonce