{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Gameboy <3 *solgt* /: [Tidl. hest] 1999

11.232 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

trine b. rasmussen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. sep 2007


Anden særlig race Gameboy <3 *solgt* /:

Fødselsår:
1999
Højde:
127cm. (målte ham selv d. 27/1 - 09
Temperament
Hans temperament er til tider ok, rider du tur og du skal galopere på markerne bliver han MEGET hidsig og det samme med spring. Han løber hen mod springene og alt muligt men det er fordi han eeeelskeer spring! Ellers er det et super temperament han har.
Gangarter
Skridt: Over middel
Trav: Over middel
Galop: Over middel!
Stævner
Klubmesterskaberne dressur 07: Nr. 1 og vandt klubmester skabet. Klubmesterskaberne i spring 07: LD-LC. Blev ikke placeret. 4 fejl i omspringning. Julestævne dressur 07: Lc3-Lb1. vandt begge klasser. Julestævne 07 spring: LD-LC. Blev ikke placeret i LD'en. 4 fejl. LC: vandt den. (Bareback klasse)
Landsfinalerne team cup vilhemsborg07: Nr. 3 (L) .

OHR - udvidet d. stævne 1 marts. Lc2-Lb1


Har redet helt op til LB3 og kunne alle øvelser til LA.
Startede LB-LA i spring.
Stamtavle
Mor: Kia . Hun står på rideskolen så hende kender jeg men ellers ved jjeg iik' hvem de andre er men ville gerne se hans far !<3.
Køn
Verdens bedste vallak<3
Bemærkninger
Gameboy er en rigtig dejlig pony<3 Men han er os en rigtig bølle :P<3 . F.eks her i igår (Søndag d. 18 november) var der julestævne i spring og jeg skulle starte med og uden sadel :P . Og i min klasse med sadel gik det bare super indtil ... det sidste spring! . Vi kom fint på og sådan men arhh det gider jeg sku iik' springe alligevel . så løb han uden om og han kunne lige komme igennem støtterne (der stod et spring ved siden af) Så jeg hamrede mit knæ ind i støtten samt kanten af min hjelm . AV! . Så skulle vi varme op uden sadel . iik' godt :b . Haha han var bare helt vildt og han løb, og løb . Jeg skulle tage et spring så styrtede han over mod et andet men fik lige drejet ham for det spring måtte vi ikke tage. (Det var ikke et af opvarmningsspringene) også fik jeg vendt ham så løb han fandme igen :p . Mod det spring vi lige havdet sprunget . Så sprang han det bare fra den forkerte side . Men da vi gik i gang vandt vi over Molly'Polly<3 . & ja jeg har os haft part på en der hedder Minelli (flødebollen) Hende er jeg faldet af på 2 gange & jeg er faldet af 18 gange på Gameboy så man kan godt se hvem der er vildest iik'? . Men ellers går han rigtig godt . Vi har lige været oppe og ride LB1 og han er altså kun 8 & jeg 11 ? . Så det er da flot sys jeg !<3. Men jeg tror sagtens han kunne gå LB2 og LB3 med lethed . Han er en super pony og han elsker dressur og spring for han har altid ørene fremme når vi rider dressur og spring :p<3 .

D. 30/11 07:
Jeg tog Gameboy ind og han var møg beskidt . Jeg besluttede at tage ham med ind i ridehuset hvor der var helt tomt og lave tillids-øvelser. Sådan noget med at jeg gik og han fuldte efter mig og jeg stoppede og han stoppede . Det gik fint. Jeg prøvede også hvor jeg løb . Og er du gal et brat stop han kan lave når jeg stopper (': . Han fulgte efter mig over alt. Han gik i røven af mig hele tiden. Så fik jeg lyst til at ride så jeg hentede min hjelm også galoperede jeg rundt med armene ude til siden i ridehuset. UDEN UDSTYR :D . Kæft jeg stolt :P . Og bagefter det striglede jeg ham grundigt også kom Amalie. Så red jeg sammen med hende. Jeg tog biddet ud så jeg red uden bid. Og er du gaal han nød det man! . Han gik bare og lallede rundt og var rigtig glad for ikke og have noget bid i munden ;p . Det gik også rigtig fint. Bag efter øvede vi os i at neje (; . Han er fuld træning med at lære det (; . Hehe .

D. 1/12 07:
Gameboy har fået sin første julekalender med chokolade i :P . Han elsker den allerede ! c(:. Jeg spurgte ham om han kunne hjælpe mig med at finde den 1. også tog han mulen op og begyndte og slikke på nr. 1 ;p . Og efter igår med øvelserne og ridning uden udstyr har jeg bare skulle sige en lyd så laver han parade eller sætter i skridt . Det er jeg rigtig glad for.

D. 19/01 - 08
Bah jeg faldt af putten idag xD .. Han refuserede ved et spring og jeg sprang uden sadel og KABOOOM xD . Der lå jeg dx .. Håhå! :D .. Rekoooord :D .. 20 gange på Gameboy og 2 gange på Minelli og 2 gange på Bonni xD . = 24 gange xDD .. Rauf . Stolt ? :D

Hvis jeg var et sejl skib var han vind der tog mig hjem, hvis jeg var en kornmark var han sommer regn der endelig kom igen og hvis jeg var en stor by var han energien der gav mig liv og lys nu og hvis jeg var 7 år igen var han sneen der faldt, uden for mit vindue! Han betyder alt for mig, lad det aldrig vende! Han er mit et og alt jeg vil ikke stå alene!<3 Så hvad nu hvis stjernerne en dag var væk og hvad nu hvis vinden døde stille hen og solen aldrig mere ville vise sit ansigt? Hva' sku jeg så gøre? Og hvad nu hvis sneen smelted' bort og hvad nu hvis regnen udeblev, Hvad nu hvis alting blev helt sort? Jeg håber det aldrig sker, jeg har brug for dig her!<3 ååh ååh, ååh ååh, ååh ååh,ååh ååh, ååh ååh, ååh ååh, ååh ååh. Hvis jeg var en sommerfugl var han solens stråler der varmede mine vingermine vinger, Hvis jeg var faret vild i skoven var han stjernerne fra oven der viste vej min sti finder! . Han betyder alt for mig lad det aldrig vende, han er mit et og alt jeg vil ikke stå alene!<3 Så hvad nu hvis stjernerne en dag var væk og hvad nu hvis vinden døde stille hen og solen aldrig mere ville vise sit ansigt? Hva' sku jeg så gøre? Og hvad nu hvis sneen smelted' bort og hvad nu hvis regnen udeblev, Hvad nu hvis alting blev helt sort? Jeg håber det aldrig sker, jeg har brug for dig her!<3 Det mit liv jeg nyder showet. Jeg ved at det lyder flovet men jeg har ting jeg vil gøre før min tid er gået. Det er de ting jeg kan vide at der betyder noget. Hey stjerne i det fjerne hvis mig vejen jeg følger den gerne. Vi gjorde det vi er her. Det der ikke slog os ihjel gjorde os stærkere.Yo. Lad mig kæmpe lidt elsk' lidt. Jeg er her jo kun for et øjeblik. Før tidevandet vasker det hele væk vil jeg skrive for mig og mine og jeg prøver på at skrive for dig og dine for der er ingen der fortjener at leve alene. Den er specielt til dig skat!<3

D. 19/02 08:
Mig, Pernille, Sheila, Simone og Niima red tur ned i grusgraven på hypperne idag ;D. Det var hyggeligt<3 xD . Nå men vi rider over på springbanen mig og Pernille og de andre blir ovre på dressur banen (Der er 2 sandbaner) så rider jeg over en BOM og jeg gentager en BOM som bare ligger på jorden! Gameboy traver så over den som jeg havde bedt ham om men bagefter glider han eller snubler så han falder med hovedet HELT ned i sandet ö? . Jeg landte LIGE på hovedet og slog en kolbøtte og landte lige på hoften så jeg ikke kunne trække vejret! Pernille råbte bare : HUN ER BEVIDSTLØS! Jeg lå jo der og rystede og kunne bare ikke trække vejret i 15 sekunder eller noget? . Gameboy træder så i tøjlen men bliver heldigvis stående! :) . Der skete ikke noget med nogen af os (': . efter noget tid Så traver vi af og Monti snubler OGSÅ helt ned med hovedet i sandet så pernille os ryger af men hun slog sig heldigvis overhovedet ikke og der skete intet med dem begge heller! . Puuh sikke en dag! Nu har han fået masser af omsorg den lille stakkels puttemand /: . Jeg blev bare super forskrækket og bange og jeg blev så hjulpet op og jeg stop bare og krammede ham og alt muligt! Fuck det var synd for ham!!

9/06- 08 sprang mig og Puttemand 105 cm! Han var super og gjorde det i første forsøg uden overhovedet at tøve!<3

elsker den pony. Han er som en bror for mig <3' .

d. 4/8 - 08 - Vi har nu besluttet at det er bedst jeg stopper på Gameboy mens jeg stadig kan se ham, så jeg stopper på ham om 2-3 måneder, og det bliver virkelig hårdt for mig men jeg får min egen hest. Jeg elsker ham jo og det bliver virkelig store tudedag ! :'( <3 . Undskyld puttemand :'( .

D. 31/11 - 08. Idag var det sidste gang jeg red på Gameboy. Det var SÅ svært at sige farvel! Vi har jo 'gået' op og ned af hinanden i 4 år? Vi har været bedste venner i 4 år. bare at skrive det her får mig til at græde. Jeg har grædt så meget dagene op til og selve dagen. Det er så hårdt.. Nu sidder jeg og stor tuder igen :'( . Livet stinker uden dig Puttemand! :'(<3 , jeg elsker dig jo? Jeg kan jo ik uden dig!

D. 21/11 - 08 - Idag skulle jeg ud og hente Kia på folden for Line også gik jeg og kaldte på Kia og self. løfter Gameboy hovedet lié med det samme han hører min stemme. Han begynder og gå mig lidt i møde også stopper han og æder lidt græs, og han har bare ørene HELT fremme! Så langt fremme han kunne havé dem. Tror han var glad for at se mig (': <3. Også kommer han over til mig da jeg var ved siden af ham. Også stod vi der og snakkede lidt, og det føltes bare såe godt, det er så langtid siden vi har gjort det ude på folden!
SAVNER DIG :(<3333333333

D. 23/03 - 09.
jeg var lige kommet ned med moonie i stalden efter at have redet, og jeg havde taget gameboy ind fordi camilla - hans part - havde spurgt om jeg ville ride ham for hende idag. og det ville jeg jo godt :D. sarah trækker så forrest med Minelli, så jeg troede at det bare var hende han vrinskede til, men da jeg så kommer med Moonie kommer han bare med et vildt sødt vrinsk og kigger på mig . så det var mig han vrinskede til(':<3
en dag han også stod på folden, ved leddet, og døren ikke var lukket og jeg stod på gangen med moonie kunne jeg høre en pony vrinske - jeg vender mig om og kigger, også er det gameboy der står og vrinsker efter mig.! i; <3.
og det er MEGET sjældent at han vrinsker.

D. 9/4 - 09
så var der nogle at kigge på gameboy idag, og de ville gerne have ham. vi skal køre ham hen til sit nye hjem på mandag, hvor jeg tror han kommer til at få det rigtig godt. ;)
kommer til at savne ham <3

D. 13/4 - 09
så kom gameboy det nye sted hen og han har det rigtig godt.=D de er nogle af de rareste mennesker, og jeg er sikker på han nok skal få det godt.=)
billeder kan ses i fotoalbum.

D. 16/10 - 09 - ja, om 15 dage er det et år siden at jeg stoppede på min bedste ven .. ? Kan slet ikke fatte det .. At det KUN er et år siden, det føltes som 100 år, uden ham. s;
Jeg savner ham bare så meget.. :s
Vores eventyr var knapt nok startet. Det var jo først lige gået i gang ?
Tårene triller bare ned af kinderne.. Trøste beskeder fra en dejlig veninde, og en sørlig sang + savn - så triller tårene. /:
Det var bare lige midt i at det hele gik så godt at det skulle stoppe. :s

Jeg husker bare så tydeligt dagen før han skulle afsted til sit nye hjem.. Jeg lå rastløs i min seng, vendte og drejede mig, hulkede, tårene løb ned af kinderne.. Jeg kunne slet ikke finde ro.. Intet hjalp - intet kunne virkelig trøste mig der, jeg var helt væk det eneste jeg ønskede var puttemand. s: <3 Og da vi havde afleveret ham, tudede jeg også bare hele vejen hjem i bilen.. Og da jeg skulle give Moonie gulerødder senere på dagen og gik ind i hans spiltov for at give ham nogen ? Der gik det først rigtig op for mig.. At han var væk ? Min bedste ven kom aldrig til at stå der mere.. Jeg satte mig bare ind i moonies boks og tudbrølede..
Han var virkelig min bedste ven og det kan godt være det her lyder dumt men : han var den eneste jeg kunne stole på. Jeg fortalte ham A L T. Jeg fortalte ham hvad jeg havde lavet, og jeg fortalte ham mine største hemmeligheder, mine underligste følelser, tja alt. Og når jeg græd, så stod han og trøstede mig .. Svært og forklare hvordan.. For han var den eneste jeg kunne stole på, jeg vidste det ikke blev sagt videre.. Men nu er det hele væk.. s:
Jeg savner dig puttemand, jeg savner dig lillebror. :'(:'(
I didn't want us to burn out../':

NYT FRA GAMEBOYS EJERE !!
For noget tid siden blev gameboy skadet :(.. De har en form for løsdrift, der er en boks de kan gå ind i. Så var Gameboy gået derind, men så var han blevet mast op i et hjørne, og den ældste af deres heste havde sparket ham og ramt ham lige på skinnebenet. :( han fik dyrlæge og medicin osv, men dyrlægen troede det var så slemt at han ikke ville komme sig igen!! - han var træt af ikke at måtte komme på fold, for han skulle jo stå inde. Men nu er han endelig kommet sig igen, og hun er begyndt at ride på ham igen :'). Så alt er godt igen :D

D. 1/4 - 2011!!!!
- amanda blev meget hurtigt for stor til gameboy - hvilket er virkelig ærgeligt! så gameboy er kommet videre til to piger. en pige på 10 og en på 5, som skal overtage ham efter. jeg har fået flere mails fra dem, og det lyder til han har det som blommen i et æg, så jeg kunne ikke være mere lykkelig :') så længe min lille prinsemand har det godt og er lykkelig - så er jeg også lykkelig! <3
Kommentér på:
Anden særlig race Gameboy <3 *solgt* /:
Annonce