{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Cado [Tidl. hest] 2001

5.894 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helena A
Kvinde | 35 år | Oprettet: 12. maj 2007


Frederiksborg Cado

Fødselsår:
2001
Højde:
Jeg vil skyde på omkring 170 cm, eller der omkring ;)
Temperament
Den dejligeste hest i hele verden, han er så godmodig og taknemmelig. Jeg elsker bare den hest, han er mit et og alt <3
Gangarter
Skridt: Hans skridt er fremadgående med god sving og stor overtrædning.

Trav: Traven er blevet rigtigt god, den er over middel (Og den kan blive endnu bedre!)

Galop: Galopen er rigtigt god og rummelig, og stor opad bakke.
Stævner
Sidst gået ;

Dressur sep. 07 LC2 red til langt over 60 % kan bare ikke finde ud af at regne det ud, men så meget ved jeg da ;) (og vandt!)

Spring: LD red vi med en nedrivning (Vi vandt også den, men det var fordi den anden rytter i omspringningen red fejl bane)
Stamtavle
Mor: Mia
Far: Sarpo Vejleby
Farfar: Juvel Klintgård
Køn
Ur-Hingst, men den sødeste af slagsen, han bringer helt sikkert foredommene imod Ur-hingste til skamme.
Bemærkninger
Rød, med 4 hvide sokker og en bred blis :)
Han er den mest rolige og kælende hest i stalden, og gør ikke en sjæl ondt. Han er en ener.

*Udover alt det er han SINDSSYG lærenem han lærte at lave skridt,trav og galop traverser, inden for få DAGE, og på 4. dagen prøvede jeg for sjov at skulle lave en galop piouette og det gjorde han bare fejlfrit! <3 (Måtte lige blære mig med min dygtige hesti!)


Cado er dressurhest, som jeg forventer mig meget af jeg købte ham da han var 2 og han har altid været utrolig let at have med at gøre, tiltrods for han er urhingst (Han har INGEN smerte på baggrund af det!). Cado er på nuværende tidspunkt i genoptræning da han har stået halt i 1 måneds tid. Ingen er helt sikre på hvorfor men dyrlægen mente det var en forvridning. Men nu er han igang igen og så håber vi da på at han forbliver rengående. Før hans halthed, havde vi startet 2 stævner begge på Petersminde ridecenter hvor jeg har begge mine dejlige heste opstaldet. Det første stævne kan jeg faktisk ikke rigtigt huske hvordan gik, vi blev i hvert fald ikke placeret. Men det andet stævne der vandt vi dressuren LC2 med langt over 60 % og vi vandt LD spring (selvom han er en klodsmajor på en springbane ;D) dog med en nedrivning.

* August 08 - Lige pt. har vi nogle problemer vi skal igennem, vi skal have en underhals arbejdet væk og noget mere ro på sindet. Cado er ret urolig for tiden fordi der sker så meget nyt, men jeg tror at vi kan vende det til noget godt.

* Maj 09.
Waow det er længe siden jeg har skrevet.
Siden Januar Cado desværre været lånt ud pga. jeghar haft pengemangel. Men nu får jeg ham hjem igen omrking den 1. maj. Han er på det sidste kun blevet brugt som turhest, hvilket nok har været rigtigt godt for ham. Så har han fået en pause fra den hårde dressur, og nu kan vi starte op forfra igen, så alle vores småfejl er væk, og vi har chancen for at få lavet noget der var bedre end før. Cado skal desuden også bruges som ridelejr hest her til sommer, hvilket jeg glæder mig meget til at se hvordan han klare. Han elsker børn!

D. 4 maj
Jeg har fået Cado hjem idag, og han var så glad for at se omgivelserne på Petersminde, han var glad for at bo hos Charlotte, men han var VIRKELIG også glad for at være kommet hjem igen.
- Red dressur på ham, han skal startes helt forfra, men han er det nemmeste at have med at gøre, så jeg tror på det nok skal gå stærkt. - Han har heldigvis fået nogle muskler af de dejlige lange rideture Kenneth og Charlotte har været på. Nu skal han bare tabe sig lidt.

*4-9 Maj
Jeg må æde nogle af mine ord igen, han har åbenlyst fået en masse gode muskler af den turridning Kenneth har redet.
Cado er utroligt afslappet, og let at have med at gøre, Versaderne er mere flydende end de har været længe, Og han er meget samarbejdsvillig, jeg håber at dette ikke kun er pga. han pt. ikke får havre, men fordi han er blevet ældre og har haft en lang dressur pause.
Travers og galop skal dog øves på. Galoppen er kan ikke stærk nok i, og bliver ved at falde i trav.

* 9-26 Maj
Nu er galoppen ved at være der, stadig lidt hårdt for ham, og han slår stadig meget fra i anspringene, men han er god til at holde den flotte samlede galop uden at falde i trav nu.
Versaderne og traversaderne ser forsat fine ud. Og der udover er jeg begyndt at træne noget mere tempoveksling end jeg har haft gjort før, hvilket også går forrygende, der er intet at sætte en finger på, udover hans galopanspring, som virkelig bekymre mig.
Kommentér på:
Frederiksborg Cado
Annonce