{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sødals Shakira - R.I.P<33 2002

6.477 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michella .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 15. jan 2007


Anden særlig race Sødals Shakira - R.I.P<33

Fødselsår:
2002
Højde:
Hun er en lille pomfrit på 157cm. 5 cm højere kunne jeg godt have ønsket mig hihi ;-)

Grime: Cob
Trense: Cob
Bid: 13.5
Gamacher: L/Full
Klokker: L/Full
Dækken: 135-145 cm
Temperament
Fræk & uopdragen - skønt ikke ;-)

Hun er meget opmærksom, mere hen imod nervøs. Så hun er en hest, hvis hjerte skal vindes for at opnå status på ryggen af hende.
Hun er en hest, som hellere løber bort end stopper op.
Hun er en værre pyllerrøv, som kigger mærkeligt og pruster af alt hvad der ikke er som det plejer at være :-)

Jeg har aldrig redet på en hest som er mere arbejdsvillig end kira. hun bliver simpelthen aldrig træt af at arbejde. Men selvfølgelig har hun sine total ukoncentreret dage.
Gangarter
Hendes gangarter er middel
Stævner
Ingen i nu, vi har ikke travlt men hvem ved? måske sommeren 09' - det blev heller ikke til nogle stævner denne sommer pga en skadet kirapigen. og desværre heller ikke sommeren 10' fordi kira igen er skadet, nu med brækket ben :-(
Stamtavle
Nææ, men hun er kvart araber og kvart hannoveraner og halv frederiksborg.
Køn
En meget smuk hoppe, med utrolig kæmpe stort H.
- En rigtig rød hoppe :-)
Bemærkninger
Shakira, i daglig tale Kira, er en super hoppe med fantastisk sind.
Kira er en glad hoppe, der er ekstremt lærenem, og meget arbejdsvillig, en hest der virkelig vil yde sit aller bedste for sin vante rytter/e.

Hun er en hest, som elsker at få ros, hun bliver så glad og meget mere motiveret under træning, og gør sit bedste for at gøre det endnu bedre :b nye ryttere skal som regel prøves af på det frækkeste.
Den arbejds indsats som hun har, gør helt klart for mig at hun nok skal blive en dygtig hest. (hvis hun da ellers ikke blev skadet hele tiden :-(, det giver et ordentlig ryk bagud i hendes uddannelse hver gang).
Da jeg købte kira var hun ikke redet særlig optimalt og havde stået stille i et halvt år, hvor hun bare havde gået og ædt sig tyk. (det er hun stadig men det er en anden sag *g*)
I starten kunne vi ikke lave en normal 20 m. volte i trav, hun skød sine skuldre helt vildt. Hun havde ikke nogen balance overhoved. Hun kunne heller ikke galopere, hun changerede rundt med alle sine ben, og derefter sat i trav og vi bøvlede i et helt år med krydsgalop, hun havde virkelig svært ved at galopere rundt på en bane.. Ingen gang et galop anspring kunne hun tage imod, hun ante virkelig ikke hvad det var, ja hun kunne ærlig talt ikke så meget, man kunne sætte sig op og styre hende rundt, sætte hende i trav også ikke mere.
Kira er en meget stædig hoppe med sine meninger om alt, i starten vendte hun om med mig når jeg gik med hende i grime og trækketorv, ingen gang to voksne mennesker kunne holde hende tilbage, hun tog hovedet i vejret og gik ellers fint ind i hendes boks, hun var fløjtende om man blev mast/trådt på eller hvad man gjorde. Hun var mildt sagt respektløs over for mennesker. Nu går det meget bedre og hun er hensynsfuld og har respekt over for sin vante mennesker.
Men andre personer hun ikke kender, er hun total ligeglad med, de bliver også trådt på hvis kira synes det.
Hun er en hest der skal vide helt tydeligt hvem der bestemmer, ellers tager hun røven på en, hvilket hun også har haft gjort utallige gange med mig. Og hun prøver stadig lige en gang i mellem og se om hun kan få lov at bestemme.

Vi springer lidt på hyggeplan, men lige nu er det lidt på standby, da vi er blevet rigtig gode i dressuren og bliver kun bedre og bedre for hver dag der går, men hun har fornylig løssprunget 120 cm.
Min lille drømmeprinsesse (L)

Jeg elsker kira så ufattelig højt, når jeg tænker tilbage på alt det vi har været igennem på den tid vi har haft sammen, er jeg pavestolt.

Jeg er nået helt indtil hende, og jeg vil aldrig nogensinde fortryde at det var hende jeg købte. Hun har givet mig så meget, som jeg aldrig kan takke hende nok for. Det vi har sammen får jeg aldrig med nogen anden hest eller pony. aldrig.

Hun udvikler sig hver dag, og jeg er ikke i tvivl om hun bliver til noget stort en dag, det bliver hun hvertfald for mig ;-* <3

Lige meget hvor meget andre kalder dig tyk, grim og lille / andre negative ord, vil du altid være den der betyder allermest for mig, og jeg er bedøvende ligeglad med hvad andre synes om dig, for jeg synes du er helt igennem fantastisk baby (L)

Onsdag d. 27 oktober 2010 kl. 14.00 fik min prinsesse fred, efter 16 måneder hvor hun havde været skadet :'( det bedste vi kunne gøre for hende til sidst var at sende hende afsted til den anden side af regnbuen, til de evige græsmarker :'(

Shakira og mit eventyr sammen 13/10-07 – 27/10-10 <3 tak for alt min skat. du var mit største ønske her i livet, du vil aldrig blive glemt, du vil forevigt være det allermest betydningsfulde i mit liv :'(<33

Min sjæl stopper aldrig med at græde, himlen er blevet en stjerne rigere <3 jeg savner dig så inderligt hver eneste dag prinsesse :'(

Shakira 18 juni 2002 – 27 oktober 2010 <33

JEG ELSKER DIG OVERALT PÅ HELE JORDEN PRINSESSE, DU ER DET BEDSTE DER NOGENSINDE ER SKET I MIT LIV <3 SOV SØDT TIL VI SES IGEN EN DAG :'(( R.I.P
Kommentér på:
Anden særlig race Sødals Shakira - R.I.P<33
Annonce