{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Krastrup's Impulz [Himmelhest] 2004

23.026 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pauline Aagaard
Kvinde | 32 år | Oprettet: 4. aug 2004


Pinto Krastrup's Impulz

Fødselsår:
2004
Højde:
166 cm.
Temperament
Impulz er altid nysgerrig og altid glad. Han er sin egen herre og går sine egne veje. Han snakker meget - vrinsker hver gang han hører en han kender. Han er en humørbombe uden lige og spreder glæde hvorend han er. Han er utrolig intelligent.
Gangarter
Skridt: Taktfast, over middel. Dejligt afskub.
Trav: Taktfast, flydende trav. Super afskub og han flyver i hans øgninger.
Galop: Taktfast og rummelig.

Til følskue:
Skridt: 7
Trav: 7
Galop: 8
Stævner
Har startet t.o.m. LA1 til klubstævner, men har stået skadet siden Dec 2010. Han vil fra sommer 2012 atter være tilstede på stævnepladserne!

Vestjysk Rideklub Varde d. 2. juni [Klubstævne] med Vicki
Lb3 -
La1 -

Blaabjerg Rideklub d. 17. juni 2012 [Udvidet klubstævne]
Lb3 - 63,45 %
La2 (debut) - 61 %
Stamtavle
F: Imagic
FF: Intschuschuna
MF: Weltstar
Køn
Impulz er vallak.
Bemærkninger
Da jeg i sin tid kiggede efter hest, havde jeg en drøm om at nå at ride noget MB-dressur. Men da jeg mødte Impulz, var jeg ikke i tvivl om at jeg havde mødt hestEN for mig, han var nervøs og utilredet, men dog nysgerrig og kærlig. Han har aldrig oplevet noget grimt.
Tilridningen af ham, forløb ikke uden problemer, og denne hest har kostet blod, sved og tårer. Men ikke mindst har han givet mig mit livs bedste rideture, oplevelser, han kan få mig til at grine når jeg er ked af det. Han er blevet min bedsteven og en fantastisk ridehest.
Efterhånden blev mit mål bare at starte en la1 på ham. Det har været svært for mig at skrue ned for mine ambitioner og ikke starte de stævner jeg gerne ville, men jeg gør det gerne for denne hest.
3 år efter begyndelsen af det hele, har jeg måttet indse at Impulz måske ikke har kapacitet til at gå M-dressur, men så længe vi har hinanden kan alt andet være lige meget. Impulz har lært mig at sætte pris på de mindste fremskridt og at se det positive i selv den dårligste ridetur.
Vi underskrev kontrakten den 17. oktober 2007, og Impulz kommer aldrig herfra igen, før han en dag skal over regnbuebroen.

Impulz har forstrukket sin dybe bøjesene, og han har derfor ikke været redet siden efterår 2010.

Han kunne, inden han blev skadet, alle øvelser op til LA6. Vi er i foråret 2012 påbegyndt genoptræning efter han har døjet med en forstrukket dyb bøjesene i venstre forben.

Long live the walls we crashed through
I had the time of my life with you

Impulz er den 4/4-13 blevet aflivet. Jeg har i 2 1/2 år kæmpet en kamp for ham. Har ofret utallige behandlinger på ham i håbet om at han i det mindste kunne trives som foldhest. Efter vi i april 2012 genoptrænede ham holdte han indtil midt oktober, her gik han i stykker for sidste gang. Han var min bedste ven og verdens bedste læremester, men han fik det værre og værre. Jeg tog derfor den hårde beslutning om at han skulle have fred for sine lidelser. Han var en dejlig hest og havde ikke fortjent at lide. Han vil altid have en speciel plads i mit hjerte og der går ikke én dag hvor jeg ikke savner ham! :(
Kommentér på:
Pinto Krastrup's Impulz
Annonce