{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Santana [Tidl. part] 2000

7.474 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Santana

Fødselsår:
2000
Højde:
160 cm (højere end mig (; )
Temperament
Rolig, men opmærksom på ting. Kan godt finde på at springe til siden når han er oppe og køre. Han kan til tider var en del hidsig under ridning.
Gangarter
De er finde nok, har ikke så meget forstand på det. Men har fået at vide at han har kanon haseaktion.
Stævner
Jeg har ikke startet på ham.
Men regner med jeg skal engang i år.
Stamtavle
Der er noget araber i ham.
Køn
Vallak, men ja, han er meget køn. ;)
Bemærkninger
Santana er min gamle part, men jeg ser ham stadig hver dag, da min egen hest står samme sted på en lille privat gård. Så jeg bruger stadig meget tid på at snakke med ham hverdag, selvom jeg ikke rider ham mere.

Santana er rigtig dejlig og smuk hest. Han er for det meste stille og rolig, dog kan han godt komme op og køre især under ridning, når det blæser og når der er får/geder i nærheden af ham, og ting som ikke var der sidst vi red forbi.

Santana er godt opdraget, og står for det meste stille når han skal strigles og sadles op. Dog er han ikke så meget for at få renset baghovene, men det bliver bedre og bedre for hvergang. Santana er desværre begyndt at tage hovedet helt op når han skal have trense på, tror det er fordi han har fundet ud af at jeg er lavere end ham. Men har heldigvis fået den smarte idé at jeg står på hans strigle kasse, så nu håber jeg det snart bliver bedre. ;D

Santana går for det meste rigtig pænt i dressuren, han er ikke helt stabil og kan nogle gange godt finde på at hive tøjlerne ud af hånden på mig fordi han slår med hovedet. Ellers er han rigtig sød og ride, og han har en meget behagelig trav og galop.
Nogle gange bliver han lidt hidsig i og efter galoppen.

På tur er han rigtig sød, der er kun få ting som han lige skal kigge en ekstra gang på og nogle gange gå en lille bue uden om.
Han kan rides ud alene og sammen med andre.
Alt i alt er han bare en rigtig dejlig tur hest, som måske vil kune egne sig godt som distancehest, da han er meget udholden og der skal meget til før han er træt. Selv har jeg kun oplavet ham træt en gang. (;
Han er faktisk sødest at ride ud på alene, for når man rider ham med andre, vil han helst være forest. Men har ikke redet ham så meget sammen med andre, da jeg for det meste er alene på gården når jeg er der.

Santana står i en rigtig hyggelig stald, hvor der er plads til fem heste. Går bliver dog nok snart udvidet med to bokse, da gårdejerne skal have føl næste år, og jeg skal muligvis have min kommende hest stående der.
Det er nogle rigtig flotte og store bokse, og det i det hele taget bare et rigtig flot sted.
Jeg elsker at være derude, fordi folk er bare så søde, flinke, rare og hjælpsomme. :D
Også kan de godt finde på at drille, altså på den gode måde.

Selvom jeg skal have min egen hest på et tidspunkt i år, skal jeg stadig ride Santana et par gange om ugen. Tror heller ikke jeg vil kunne undvære ham. :D
For hvis man kan være forelsket i en hest, så er jeg helt klart forelsket i Santana. Han er bare en bullerbasse. ;D
Kommentér på:
Anden særlig race Santana
Annonce