{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Thor Bindebjerg 1996

6.962 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria Wahlström .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 8. nov 2006


Fjordhest Thor Bindebjerg

Fødselsår:
1996
Højde:
144 cm (: .. Dejlig 1'er pony.
Temperament
Thor er en fjordhest med sine egne meninger, og nogle dage er man mere trodsig end andre.
Man kan heller ikke brugt magt mod ham, for godt nok underkaster han sig i kort tid, men så bliver han bare det strideste der kan gå på 4 ben. Han kan virkelig være provokerende.
Gangarter
Skridt ; Hans skridt er blevet rigtig god. Han samler sig rigtig fint, og er begyndt at gå meget bedre. Ryggen ryger opad nu, det gjorde den ikke før i tiden.

Trav ; Hvis han holdes samlet, har han den dejligste trav. Man skal bare huske at styre tempo. Man sidder super godt på ham, når han bruger sig korrekt.

Galop ; Han vil gerne have det går stærkt - og bliver tit overglad første gang man sætter ham i galop, og så kommer der lige et buk med på vejen. Derefter går han meget frisk fremad, men søger super fint ned. Skal dog have ham til at sætte sig mere på bagparten.
Stævner
2 maj 2009
VOK
LC1 Pony
Red til 52,5%, lavede en fejl i gennemridningen af banen, men det var også dét. Synes han var rigtig sød, især fordi jeg sad stiv som et bræt og prøvede at huske banen i min nervøsitet.
Stamtavle
Far: Nikk Halsnæs

Mor: Freja Bindebjerg

MF: Cæsar Halsnæs
Køn
En skøn vallak!
Bemærkninger
Thor er en pony som jeg fik part på, 21 juli 2007. Den 1 August 2008, underskrev jeg salgskontrakten og købte ham.

Han er en rigtig mors dreng. Han har faktisk ikke særlig meget respekt for andre, hvis jeg ikke er til stede, men er jeg dér, så er han en rigtig engel. Når vi arbejder fra jorden, følger han mig som en hund, og lader mig ikke stå alene :) Vi rider hovedsageligt dressur. Vi har redet et enkelt officielt stævne, og et privat. Spring gider jeg ikke, selvom Thor er ret begejstret for det, og derfor tager vi det også ind imellem. Men dressuren elsker han også, hvis man beskæftiger ham lidt. Vi bruger også tid og energi på ridning uden udstyr, og ridning i cordeo, så jeg bla. får ham i en naturlig samling.

Thor er min bedste ven - og selvom jeg kan være sur og tvær på ham en gang imellem, ville jeg aldrig bytte ham for nogen anden fin dressurhest eller lign., for han er den som har mit hjerte :D
Kommentér på:
Fjordhest Thor Bindebjerg
Annonce