{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Freja SOLGT [Tidl. hest] 1999

3.993 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Freja SOLGT

Fødselsår:
1999
Højde:
Freja er 155 uden sko og med sko er hun 156(:
Temperament
Freja har et rigtigt godt temperament. På udendørs ridebaner er hun rigtig rolig, godt nok skal man kæmpe lidt med at få hende til at gå ned, men til sidst giver hun sig;P Men indendørs er hun rigtig dygtig, og går okay, godt. I skoven er hun bare den bedste, hun er en rigtig hyggeprinsesse<3
Gangarter
Hun har nogle super gode gangarter. Middel i både skrit, trav og Galop. Hun er det perfekte til det jeg skal bruge<3
Stævner
Vi har kun været til 2 stæbner. Det ene vandt vi 2 førstepladsser. og det andet 2 sidste xP
Stamtavle
Freja har ingen stamtavle.
Køn
Hun er en hoppe, med stort H<3
Bemærkninger
Freja er en sort broget hoppe.
Jeg har haft hende i et år nu, og vi har både været igennem godt og dårligt. Men nu må hun ikke ride mere, da hun har noget med hendes forben. Det er jeg meget ked af, men nu bruges hun til avls hoppe.

Det er hun også rigtig god til:) Hun laver nogle gode føl.
Jeg elsker hende rigtig rigtig mega meget. Hun er bare noget af det bedste jeg har:D

Noget af det bedste jeg ved, er når jeg kommer ud i staldeb, og så komer hun ud med hovedet, og vrinsker:D Hun skal aldrig aldrig sælges:)

For hun betyder bare virkelig meget for mig.
Det næste føl hun ksla have, skal jeg have, og så skal det så være min ridehest når jeg bliver 16(:

Glæder mig rigtig meget, til at jeg skal have føl ;D


Freja? Jeg elsker dig bare så ubeskriveligt meget skatt<3 du er ALT(:

Efterhånden, som jeg tænker tingene mere og mere igennem, er det som om at det går op for mig, at jeg aldrig kommer til at ride igen/: Jeg får tit at hvide at du er den smukkeste hest. Og at du sikkert går helt vildt godt, med den flotte hals du har.. Men Når de så hører at du ikk må ride mere.. Ihh.. Jeg savner bare sådan de tider vi havde sammen engang. Vi har stadig mange gode tider. Men Jeg føgler hele tiden at du er ked af det ); Jeg ved bare ikk hvad jeg kan gøre.. Jeg ville give hele verden for at du kunne blive rask igen. Det er så svært, at jeg ikk må ride dig mere. Bare det at side på dig og halvejs sove, det gør mig så glad inden i. men når jeg så tænker over, at jeg aldrig kommer til at ride dig normalt mere, bliver jeg helt ked af det/: Du er den bedste gave jeg nogen sinde har fået sammen med Shadow. Jeg elsker dig virkelig. Og ønkser virkelig at gøre dig så lykkelig jeg overhovedet kan. Og når du ser et lille føl, står du bare og stiger på det, jeg glæder mig sådan til at du får føj, for jeg tror virkelig at det vil gøre dig mere lykkelig. Du bliver bare den bedste mor, ever! Jeg elsker dig mus. For dig vil jeg gøre alt!.
F
FR
FRE
FREJ
FREJA
FREJA<
FREJA<3
FREJA<
FREJA
FREJ
FRE
FR
F

F: Fantastisk <3
R: Rigtig dejlig<3
E: Elsker dig søde<3
J: Jeg&dig<3
A: Altid min Freja<3


Freja, min kære Freja...
Du er jo solgt nu, jeg er så ked af det mus. Du skulle jo være hos mig for altid.. men sådan blev det ikk )ö: Jeg ved slet ikke hvad jeg skal stille op med mig selv. Det er så underligt at du ikke er her mere, jeg plegede at trække dig og shadow ind fra marken, jeg plegede at nusse med dig hver morgen, jeg plegede at gå ture i skoven med dig, jeg plegede at høre dig vrinske når jeg kom ind i stalden.. der var så mange ting jeg plegede at gøre med dig Freja.. Og nu, tja nu går der lang tid inden jeg ser dig igen. Det er slet ikke til at fatte mus.. Den Dag hvor vi kørte op med dig, er den værste dag i mit liv. Jeg elsker dig Freja, og det vil jeg altid gøre.. Husk det!!

Var oppe og besøge freja i efterårsferien. (o; Og hun havde det bare som blommn i et æg. Det var dejligt at se. Jeg havde savnet hende, og hun kunne sagtens kende mig. Det var en fantastisk føgelse efter at der jo var gået 9 måneder og så at hun stadig kunne kende mig. Det var en ubeskrivelig dejlig fornemmelse.. (o; Min prinsesse.. Jeg elsker dig!
Kommentér på:
Pinto Freja SOLGT
Annonce