{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Stundcar (kaldes Kaffe) 2003

4.034 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise U
Kvinde | 33 år | Oprettet: 2. jan 2008


Dansk Varmblod Stundcar (kaldes Kaffe)

Fødselsår:
2003
Højde:
Kaffe er omkring 163 cm høj..
Temperament
Kaffes temperament er helt perfekt. Hans temperament er ofte meget roligt hvilket gør, at han er nem at stole på og nem at bede om grænseoverskridende ting.. Han kan dog også blive lidt hidsig engang i mellem, men denne hidsighed kan man udnytte og derved få ham til at gå lige den ekstra tand bedre..
Gangarter
Hans gangarter er over middel, og han træder godt ind under sig selv. Han er en utrolig lækker hest at sidde på i alle gangarter, og han har et godt rygsving..
Stævner
Kaffe har ikke startet så mange stævner endnu. Vi er dog stille og roligt begyndt at vise os ude på stævnepladserne. Det skal lige siges, at Kaffe er meget opmærksom ude til stævner, så lige nu arbejder vi på, at få ham til at slappe af og nyde det i stedet for at spænde og vrinske.. Vores resultater er ikke så gode som forventet endnu, men det kommer stille og roligt, efterhånden som han bliver mere og mere rolig og afslappet med de nye ting omkring ham..

Jeg har planer om, at vi rigtigt skal ud og starte stævner efter sommerferien 09.
Stamtavle
Ja det har han da - en fin en af slagsen:)

Far: Midt-West Dacapo
Farfar: Davignon
Farmor: Midt-West Magi

Mor: Damgården's Stundy
Morfar: Stuntman
Mormor: Ava-wunder

Køn
Kaffe er en super skøn og dejlig vallak! <3
Bemærkninger
Kaffe er mørkebrun på hele kroppen, og han har næsten ingen aftegninger. Det eneste der bryder hans mørkebrune farve er, at han har nogle få hvide hår i panden samt en lille hvid plet i ballen på venstre forben.

Kaffe er en frisk og til tider fræk unghest (på den gode måde selvfølgelig). Selvom han kan være fræk, så kan man dog sagtens håndtere hans små drengestreger:b Det fis og ballade som han laver, kan man kun grine af. Når han laver et af hans mærkelige spjæt, så kommer der altid et lille smil på mine læber. Når man har købt en unghest, så ved man jo også godt, at der kan komme lidt krummer i hovedet på dem engang i mellem :b

Et stort plus ved Kaffe er, at man stort set aldrig har nogle dårlige dage, når man rider på ham. Han er utrolig arbejdsvillig og tager træningen med godt humør!! Kaffe elsker at lave noget, men han elsker da også en "nussetur" i stalden, hvor man bliver hygget om og får opmærksomhed.

- Kaffe er en utrolig charmerende hest, som der altid kan få humøret op, hvis man har haft en hård dag.. Han har en kanon personlighed, som man kun kan elske ham for.

Kommentér på:
Dansk Varmblod Stundcar (kaldes Kaffe)
Annonce