{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) UL Trianon [Himmelhest] 1999

2.812 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christina B
Kvinde | 41 år | Oprettet: 11. maj 2007


Arabisk fuldblod (OX) UL Trianon

Fødselsår:
1999
Højde:
Trianon er målt til at være 148 -149 i stg.
Temperament
Trianon er en sød og meget medgørlig ox araber. Han er det man kan kalde for "klassens duks". Gør hvad der bliver sagt.
Han er en rolig men opmærksom pony og kan være en rigtig kylling når han ser vand.
Gangarter
Trianon har en middel skridt og gallop og en god trav, hvor han træder godt indunder sig.
Stævner
Trianon har i en periode været brugt som rideskolepony og deriblandt startet LB/LC dressur. Det siger lidt om, hvor nem han er.
Stamtavle
Trianon er af Ulrichsdal Arabians hvor jeg har købt ham.

Han har fuld stamtavle efter rene polske linier og er registreret i DSAH.

Far: Nurek
Farfar: Etat

Mor: Triette
Morfar: Etmann
Køn
Trianon er i dag vallak men gik som hingst til han var 5 år. Dog kan dette overhoved ikke mærkes på ham. Han kan gå i flok med både hoppe og vallakker.
Bemærkninger
Trianon har jeg haft kigget på siden han var 3 år gammel. Men dengang var han stadig hingst og utilredet og det var ikke det jeg havde behov for dengang. Men i sommeren 2006 fik jeg tilbudet om af låne ham af avler, da hun mente at han var det jeg behøvede efter uheld med mine to forrige arabere. Og hun havde/har ret for Trianon har været hos mig lige siden.

Trianon er i mine øjne en rigtig smuk og typefuld araber med et rigtigt kønt og godt hoved. Han er af den kraftigere brugstype.

Han er stille og rolig på bane og i trafikken, men vil gerne løbe stærkt i naturen, så de andre heste som er med skal helst være tilmeldt turboholdet.

Trianon bliver til dagligt kaldet Trille. Han er erklæret kronisk fed som er sjældent hos ox arabere, men Trille vil åbentbart være en særling og lever for at spise og ikke spise for at leve.

Trille er pony med et hjerte af guld. Der altid er glad, hverken bider eller sparker, bliver ikke dum af at stå i længere tid, men han er en enmandshest.
Det er ikke hvem som helst der bare kan få lov at røre. Enhver person skal først vurderes og accepteres ellers viger han hoved og kroppen væk fra denne. Men har man først vundet hans hjerte vil han gå gennem ild og vand for en.

Han er det bedste der er sket for mig og idag kan jeg kun tænke at jeg egenllig burde havde haft købt ham for mange år siden og derved havde undgået alle de uheldige oplevelser og ar på sjælen som jeg i dag har, men man kan jo altid være bagklog.

Nu handler det om at se fremad og nyde at jeg endelig har fundet min sande ven.

Trille flyttede i november 2007 sammen med hans ven Hammeldrups Echo (Dartmoore Pony), kæresten og jeg ind på vores lille gård i nordsjælland.

20/3 2012 blev Trille aflivet. En hård beslutning, men den mest rigtige for ham.

Trille fik i 2010 en allergisk reaktion i form af knopper og kløe. Trods flere dyrlæges vurdering og flere medicinske behandlinger,ændringer af staldforhold, foder, mindskning af påvirkninger, vask af udstyr m.m., lykkedes det ikke at finde kiemen til reaktionen og flere test ville først kunne tages i 2012.

I vinters begyndte det så småt at vise sig tydligere, hvad Trille reagerede på. Han viste tegn på lucerne, nyåbnet wrap, hø og da han i januar kom på græsfold begyndte der så småt at komme flere knopper.
I slutningen af februar 2012 konsulterede jeg min dyrlæge med mine opservationer og vi blev enige om at meget tydede på at det kunne være en eller flere græsarter han sansynligvis ikke kunne tål. Det ville prøverne kunne vise når disse kunne tages.

I marts begyndte allergien at tage fart og den var nu mere aggresiv end tidligere år. Han fik knopper nye steder på kroppen og det kløede mere og mere på ham.
Jeg konsulterede derfor min dyrlæge og forklarede at jeg ønskede at stoppe nu. Jeg var ikke længere i hvivl om, at han ikke kunne tåle græs og dyrlægen og jeg blev hurtig enige om at ikke ville være værdigt at fortsætte for at få bekræftet at han alligevel ikke kan tåle græs. Og skulle han kunne leve med sin allergi ved at gå på en jordfold året rundt og kun få hø, så var det ikke et liv jeg ville tilbyde min så madglade dreng

Derfor tog jeg den hårde beslutningen om, at sige farvel til min skønne dreng, mens han stadig var ved godt mod og inden allergien ville bryde mere ud.
Jeg har gjort hvad jeg kunne og mener bestemt at digtige har været lade ham få fred for sine daglige gener.

Den morgen dyrlægen kom havde Trille haft en ganske almindelig morgen og fået lov til at komme på fold 1 time inden. Han blev hentet op, børstet og hygget om og han virkede til at vide, hvad der ville ske. Han virkede ufattelig rolig på trods af, at jeg var fuldstændig færdig og ikke kunne holde tårene ilbage. Somom han accepterede hvor han nu skulle hen.

Min kære engel!
Tak for 5 uforglemmelige år sammen. Du var en meget speciel dreng og der findes ingen andre som dig. Du var så opmærksom på mig og hold altid øje med mig herhjemme. Jeg findet aldrig en ven som dig igen.
Jeg savner at se dine varme øjne, at mærke din varme krop og løbe fingerene gennem din bløde pels og din silke bløde man. Mangler at du følger med rundt, når jeg går udenfor og laver noget.
Savnet er enormt stort og du vil altid mangle herhjemme.
Ha det godt og pas på dig selv, til vi ses igen.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) UL Trianon
  •   29. feb 2012 høj
    rigtig fin ponze du har i:
    kig gerne forbi Skipper .. og han udfordringer hvis du har lyst smiley


  •   27. mar 2011 Det kunne være sjovt;)
    ... at mødes og udveksle oplevelser med mor og søn...og hans brødre;)
    Skriv evt. til mig på min mail; hornus@ofir.dk... Er ikke så god til hestegalleriet endnu;)
    Mange hilsner mor Trille;) og Helle


  •   18. mar 2011 Hej;)
    Jamen, mor Triette siger tak tak;)
    Hvor er det herligt at se vores Trilles;) andet føl(mener jeg Trianon er)
    Din Trille minder meget om både sin mor, reserveret overfor fremmede, og hans lillebror, Tristan, som var bange for vandpytter;)
    Vi købte også Triette af Ulrichsdal, sammen med Firenze i øvrigt, og har set Trianon hjemme på gården i Hillerød. Da var han lidt mørkere, for det har netop været, da Trianon er ca 3 år...
    Jeg bruger Triette en sjælden gang til at ride på, men det bliver ikke det store, desværre.
    Mange hilsner mor Triette og Helle


  •   7. nov 2009 ...
    hvor henne i nordsjælland har i købt gård hene?


  •   29. jun 2009 Mange tak...
    Savner meget heste verden. Havde jo håbet at jeg kunne ha haft købt Rocky tilbage når han blev sat tilsalg, men så hurtig var jeg desværre ikke.


  •   11. apr 2009 Hej (:
    Ville lige give en stor høj til Trianon, jeg red ham i et stykke tid da han gik som rideskolepony. Han er rigtig skøn at ride, held og lykke med ham smiley


  •   10. okt 2008 brev til Trille fra Echo
    Hej Trille, gamle svinger....
    Jeg har desværre haft lidt travlt på det seneste og derfor kommer mit brev først nu.
    Jeg er flyttet til en dejlig gård i Veksø, det ved du sikkert ikke hvor er, men det går nok. Her er dejlige store græsmarker, som jeg ikke må gå på fordi dyrlægen siger at jeg ikke kan tåle det, men hvad ved han egentlig om det?, og så er der nogle søde og nogle sure hest her. Den store vallak kan jeg ikke lide, den er rigtigt dum og jagter mig, så nu går jeg på slankefold med Sally. Hun er nogen gange sød og nogen gange en dum kælling, og det er lidt svært at regne ud hvornår hun er det ene eller andet....
    Jeg er også kommet på skrump, dyrlægen snakkede noget om forfangenhed og spat og alt muligt, så nu får jeg nogle tørre kedelige piller til morgen og aften, og så halm i boksen og lidt nedbidt græs når jeg er på fold. Ingen dejlig lucerne eller hø eller noget....- det tangerer jo mishandling og jeg tror snart jeg må ringe til hestens værn.....
    Så fik jeg også øjenbetændelse lige pludselig, så nu skal jeg dryppes 4 gange om dagen med noget ulækkert dryppeting ind i mit øje, men jeg har fundet ud af hvis jeg napper dem i maven når de prøver at dryppe mig, så holder de nogen gange op....- man må jo forsvare sig så godt man nu kan!!!
    Ellers er jeg begyndt at motionere, ridning 4 gange om ugen, og gåtur med sele på 2 gange om ugen, og så en enkelt fridag. Det er grove løjer siger jeg til dig.....
    Hvordan går det med den nye stand-in? er han helt håbløs eller hvad?
    Håber snart at høre fra dig...
    kæmpe buk fra Echo


  •   10. sep 2008 dejlig Araber smiley
    der er ikke noget skønnere smiley


  •   9. sep 2008 smiley
    Hej store søster.
    JA det er dejligt, dog er Fakir blevet sååå TYK at han er vokset ud af sin sadel og jeg har selvfølgelige bestilt en Wintec Isabell til ham, så nu er han kommet på slanke kur selvom han næsten intet får at spise alligevel men er begyndt at skridte ham 3-4 gange om uden plus jeg går med ham også begynder jeg at longere ham når han engang er kommet lidt mere i form, da han sveder under sadlen bare efetr jeg har skridtet 15 min på ham.
    Det er det samme med Chanel, hun halter stadig så hun holder nok desværre ikke vinteren over. Men som vi også har snakket om her hjemme at hun ikke skal være her for vores skyld hvis hun ikke har det godt smiley

    Hvor er han bare fin ham den nye, så må vi da håbe der ikke er noget med ham smiley


  •   26. jun 2008 ..
    Nej det har jeg ikke tænkte på, det kan da endelig godt være. smiley


  •   17. jun 2008 Hej søster smiley smiley
    Der er kommet et billed hvor jeg rider på Fakir på han profil smiley
    Om ca 15-20 min er alle hans billeder skiftet ud.
    Vil du ikke kigge.

    Tager forresten det spejrefeks kammers med som jeg fik af de gamle, så hvis vi kommer forbi kan jeg jo tage billederne af hestene smiley
    Vi skal nemlig måske op igen og kigge på det sted jeg skal i praktik.


  •   31. maj 2008 Hej søster smiley
    Nu har jeg jo ikke fået noget undervisning siden Chanel stod årslev for ca. over 1½ år siden, så jeg tror de er en masse der skal rettes smiley
    Har jo heller ikke redet sådan rigtig siden chanel fik den sene skade i oktober.

    Hvordan går det der hjemme, med alle sammen på landejendommen. smiley


  •   30. maj 2008 Hej lillesøs
    Du ringer bare når du får brug for mig. Det skal jeg altså ikke have noget for. Jeg ved jo du allerede klare dig så flot, så min undervisning vil være minimal og kun små rettelser, hvis der overhovedet bliver nogen rettelser. Men jeg kommer gerne og underholder og ser på. Smiler......


  •   30. maj 2008 Hej søster smiley
    Jeg har tænkt lidt på, når jeg nu kommer derop i praktik og Fakir skal tilrrides osv, skal jeg jo bruge en underviser. Derfor ville jeg hører om du ville hvis du har tid på det tidspunkt og hvis det er kan du jo finde ud af en pris smiley


  •   17. maj 2008 Kæmpe høj!!
    Rigtig lækker.
    Kig gerne forbi min araber med en bedømmelse.. (:


  •   13. maj 2008 Karen Marie H
    Hej Karen!

    Kan kun give dig ret. Har ikke haft nogen bedre pony end Trille. ´Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden ham.

    Min næste araber bliver da også helt klart købt hos Ulrichsdal igen og favoritterne er da også Moscato og Verdicchio.


  •   20. apr 2008 Tusind Tak Zenia
    Hvor hyggeligt at høre at du også kender ham og endvidere at det var dig der skulle købe ham. Hørte på et tidspunkt af hans avler at der var en, der i hans udlån til NØR havde i tankerne at købe ham.

    Ja jeg rider Trille, det er dog ikke blevet til så meget siden vi overtog vores lille landsted i november sidste år. Kan kun ride i skoven som ligger 2½ km. væk og vejen er temmelig trafikeret med lastbiler, som køre i pendulfart fra vores nabo Pedershvile teglværk. Vi har nemlig ingen ridebane endnu og jorden har været for våd. Men ellers ja.

    Jeg har kendt Trille siden han var 5 år og stadig var en kul sort hingst og han har boet hos mig siden august 2006. Han er noget at det bedste jeg nogen side har haft. Han er super opmærksom på hvor jeg befinder mig på vores grund og vil altid gerne være hvor jeg er, så en bedre ven finder man ikke. Han er også en enmandshest og laver ikke fremmede røre ham uden min tilstedeværelse og sker det at en veninde skal prøve en tur på ham, kan man bestemt også se, at det ikke er noget han er tryg ved uden at jeg er ved hans side. Og tro mig, han ved ude mærket god hvor jeg befinder mig på en ridebane for han holder virkelig øje med mig.

    Men lige nu nyder han bare livet sammen med sin bedste ven Dartmoorponyen Echo.

    Var det for øvrigt den samme hest du har nu som du købte dengang i stedet for Trianon?

    Hvis du har lyst, må du meget gerne fortælle alt det du har orker om Trianon fra den tid du kendte ham. Er enorm nysgerrig efter at få så meget at vide om hans fortid som rideskolepony.

    Med venlig hilsen Christina


  •   24. mar 2008 hejjj
    gode fotoalbum af min lille tykke dreng


  •   19. mar 2008 Hej Laura
    Det var da så lidt.

    Ja det er så søde sammen. Deler alt. Bedre venskab findes ikke. trille som den voksne og opdragende og Echo som den lille ballademager.





  •   10. mar 2008 mange tak
    høj til jer


  •   3. mar 2008 hej
    sikke nogle fine billeder af den smukke =)


  •   3. mar 2008 juhuuu
    sikke nogle dejlige billeder af de to røvere....
    Jeg har læst din besked og taget den til efterretning!!!!!!
    vi kan lige snakkes ved i morgen...


  •   2. mar 2008 Hej Laura
    Ja han har faktisk haft fået klippet manen helt af grundet skæl og skællignende skorper som han fik som eftervirkning af et meget slemt lusseangreb som både han og Trille led voldsomt af, da vi hentede dem hjem. Derfor ser han lidt afpillet ud flere steder på halsen, men dyrlægen har tjekket ham i hoved og rumpe og siger at alle tal (levertal, blodprocent m.m) ser fine ud og at han nok skal blive pæn en dag. Det tager bare en rum tid.

    Desuden har Echo også tabt sig en del siden vi tog ham hjem fra låner og han trives bare rigtig godt. Han leger hele dagen med Trille....Altså hvis han ikke lige støvsuger hele bunken af hø, på folden.

    Nå men vi må også finde en dag, hvor vejret er godt og hvor du har rigelig af tid, for så tager vi en tur i skoven (den ligger ca. 2 km, herfra). Hvad med en gang i april???


  •   2. mar 2008 Hej Anika
    Jeg har svaret dig privat.


  •   8. feb 2008 ..
    Forstår godt din beslutning.
    Men ja han var sku en dejlig hest de gange jeg har set ham.

    Det var ikk godt, det jeg ked af at hører


  •   5. feb 2008 Til lillesøs
    Hej Lillesøs !

    Kahreem blev aflivet den 28. januar 2008. Valget blev truffet i samarbejde med min dyrlægen, da en behandling ikke ville gøre andet end at skyde problemet længere ud i fremtiden. Prognosen var desværre meget dårlig for Kahreems vedkommende.

    Forsikringen ville ikke udbetale forsikringssummen før han havde været i yderligere behandling. og derfor valgte min dyrlægen og jeg at tænke på Kahreems ve og vel i stedet for forsikringssummen og gav ham derfor fred.

    Det var hårdt, men når skaden aldrig ville blive bare 50% i orden, ville jeg hellere give ham fred frem for at lade ham gå (for forsikringens skyld) og mistrives.
    Han var en meget klog hest, som elskede at blive brugt mentalt og brød sig ikke om at gå på en mark og glo og hans fremtidsudsigter var kun til dette.

    Han var en dejlig dreng som altid vil blive husket. Ære være hans minde min "lille mand".

    Det var en hård uge. Om mandagen blev Kahreem stedt til hvile og om onsdagen blev min svigerfar gennem 10 år begravet efter at han uventet sov ind ugen før.



  •   5. feb 2008 Hej Laura
    Hej Laura!

    Har sendt en besked til dig.

    Med venlig hilsen
    Christina


  •   2. feb 2008 takker
    tak for det ; D


  •   2. feb 2008 heejsa min dejlige søster.
    Min far fortalte mig idag at du har valgt at aflive kahreem.


  •   20. jan 2008 høj her fra
    kig gerne forbi mine drenge.

    venligst jane


  •   19. jan 2008 Wahir
    Tak for alt dit fine ros smiley
    Ja, Wahir er skøn! Han er endda rigtig skøn. Han er min første hyppe, og derfor betyder han noget helt specielt for mig, han ligger allerede dybt begravet i mit hjerte.
    Han skal aldrig nogensinde sælges. Aldrig! Om han så bliver kronisk halt og ikke kan bruges, skal jeg ikke af med ham smiley
    Kun hvis han selvfølgelig lider!

    Men jo, hvis det skulle ske, skal jeg da nok kontakte dig :-).

    Høj til din vallak!

    KH
    Camilla


  •   18. jan 2008 thanks
    1000 tak for de søde ord.. smiley
    ja hehe det er lidt sjovt..
    synes din hest er rigtig sød!
    kan rigtig godt lide dens farve!
    du får en HØJ smiley


  •   18. jan 2008 Taak, for bedømmelse og kommentar
    Og i lige måde...... =)


  •   18. jan 2008 smiley
    Men dyrlægen har kigget på den og sagde hvis det havde været meget dyber havde det skåret en vigtig sene over også sku han ha været aflivet


  •   18. jan 2008 smiley
    Vi tror han har hængt fast i en halm snor, da han flyttede fold da chanel og en anden skadet hest gik sammen, så kunne han jo lige så godt komme over til sin legekammerat. Men der er en halm balle på den fold hvor de ikke havde fjernet snorene fra den selvom de havde sagt de havde, men han har ihverfald sået et dybt og langt brand sår halvt rundt om koden bag på.


  •   18. jan 2008 Tusind tak for karakterene alle sammen
    Trille svæver lige nu over en lysseblå sky over alle de pæne ord I alle skriver om ham. Han elsker at blive rost.

    Trine N: Tak for kommenteren om Trilles foderstand. Kan simpelthen ikke selv lade være med at skrive sådan. For en meget nøjsom og meget madglad araber har jeg aldrig selv oplevet. Han er den type der tager på bare ved at gå forbi bagerens vinduer og kigge på kagerne uden at spise dem.

    Det er i øvrigt helt ok med karakteren høj. Trille forstår grunden og er super glad for det han har fået.

    Miia: Det var sørme så lidt.

    Anastasia: Tak for de pæne ord. Har lige sendt et par karaktere retur til dine muler også. Det er i øvrigt super hyggeligt at høre fra jer som kender trille fra hans yngre dage. Hvis du har nogle sjove historier om trille du gerne vil dele ud af, er du mere end velkommen.
    Trille siger iøvrigt at han ikke har nogen sure mine over at du ikke red så godt dengang. Vi kan jo ikke være lige gode alle sammen og skal jo alle starte et sted.

    Lillesøs: Har sendt karaktere retur og skrevet en besked til dig under Fakirs side.

    Maria D: Det var så lidt. Jeg kan jo ikke skrive andet til så smukke muler.

    Må i alle have en god dag samt en rigtig god weekend.

    Mange hilsner herfra


  •   17. jan 2008 Ekster høj.
    Heejsa min dejlige store søster smiley
    Har givet dejlige trille ekster høj, det fortjener bassen smiley
    Glæder mig til at besøge dig og sune og selvfølgelig trille.
    Har du hørt jeg må skridte på chanel nogle gange om ugen, for at få bedre gennem gang i hendes luftveje, som hun stadig har problemer med smiley
    Og Fakir er kommet til skade:(


  •   17. jan 2008 hei
    x-høj til trianon, jeg red ham også da han var på nygaard-rideskole, dengang red jeg bare forfærdeligt, stakkels ham. men jeg var helt skudt i ham han er bare den dejligste hest jeg har mødt i mit liv. helt klart x-høj. han betød rigitg meget for mig. så jeg er glad for at vide at han har det rigtig godt nu =)


  •   17. jan 2008 smiley
    Tak for dine søde kommentare smiley

    synes det var lidt sjovt at se ham her inde har redet ham en del.. synes han er så sød at ride på smiley


  •   17. jan 2008 Høj
    Fin hest ! Høj til jer..
    -Kig forbi mine arabere smiley


  •   17. jan 2008 Høj
    Fin hest ! Høj til jer..
    -Kig forbi mine arabere smiley


  •   17. jan 2008 Tusind tak
    for jeres fine kommentare.

    Trille er en skøn og meget udtryksfuld pony.

    Marlene Ø: det er svært at se på billederne, men den sommer kunne man holde teselskab på hans ryg og der samlede sig vand på hans rygsøjle.

    han er i dag i pæn foderstand men dyrlægen skrev da "Foderstand over middel" da trille fik ordnet tænder i september.

    Trille er bare en nøjsom pony som eeeelsker mad.

    Karina M: Ridebilleder kommer der først på til sommer, da jeg hverken har ridebane eller nogen sted at ride udover skoven som ligger ca. 2½km. væk. Men når vi får drænet jorden og anlagt ridebane, skal jeg nok skynde mig med at smide nogle ridebilleder på.

    Miia: Ja Trille er super sød. Du må meget gerne skrive lidt om din tid med ham. Det er jo altid sjovt at høre lidt fra hans fortid. Ja Judy kender jeg også. Hun er super sød og det er der tilbød mig at låne Trille fordi hun mente/mener at han er hvad jeg søger. og hun har fuldstændig ret.


  •   17. jan 2008 Tak
    Har også givet din dejlige hyp høj smiley


  •   17. jan 2008 Hejsa.
    Hvor er han bare køn og skimler nu noget specielt. Har fået ekstra høj herfra.
    Kig forbi min skimmel.


  •   17. jan 2008 Velkommen
    Hej jeg kender Tranon jeg har redet ham en del ..

    hehe han stod på Nygård smiley

    han er så sød og kender hende der har avlet ham smiley


  •   17. jan 2008 .
    Høj til den smukke araber, minder meget om min mors da den var yngre (: ..
    kig forbi?


  •   17. jan 2008 Heej
    Høj herfra smiley


  •   16. jan 2008 Velkommen
    Sikke en smuk dreng..
    Helt klart høj til jer..

    Kig forbi :o)


  •   16. jan 2008 hej du!!!
    i får lige en ekstra høj af echo og mig...


  •   16. jan 2008 høj herfra
    dejlig pony - gerne lidt ridebilleder også, men har ser fin ud. Kig forbi mig også


  •   16. jan 2008 En stor høj
    Han er meget køn og lige min type.
    Kig forbi.


  •   16. jan 2008 Smuk dreng
    Han ser virkelig fin ud. (men vil nu ikke sige han er tyk ) smiley


  •   16. jan 2008 Hejsa søde...
    Mange tak for din søde besked smiley

    Jeg er SÅ flov over at jeg aldrig fik ringet i forbindelse med dejlige Kahreem. Hvordan går det med ham og er han hjemme hos jer selv nu eller hvordan?
    Giv ham et stort knus fra mig hvis han er

    Trille er jo bare skøn, men det ved du at jeg synes!


  •   16. jan 2008 høj
    dejlig vallak.. skøn udstråling.. kig gerne forbi min ox


  •   16. jan 2008 Hej Alle Sammen
    Hej Alle HG-er !

    Tusinde tak til jeg som stemte mig ind og alle jer som yderliger har smidt en stemme på Trille skulle meget gerne alle have fået en retur.

    HG har drillet lidt, så er der en af stemmerne på en af jeres heste, som er glippet, så sig endelig til ellers skulle de alle sammen meget gerne have fået.

    Endnu en gang tak.


  •   16. jan 2008 HØJ
    sikke en dejlig vallak et stort høj herfra.. smiley
    kig evt forbi?


  •   16. jan 2008 -
    hvor er han sød =)
    kig forbi mine rabrabere =)


  •   16. jan 2008 smiley
    Sikke en lækker pony, med et utroligt udtryksfuldt hoved. smiley
    Håber i kommer ind smiley


  •   16. jan 2008 velkommen.
    kig forbi mine smiley


Annonce