{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod † Chablis † [Himmelhest] 1998

1.997 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marie Louise .
Kvinde | 34 år | Oprettet: 24. maj 2006


Dansk Varmblod † Chablis †

Fødselsår:
1998
Højde:
180 (: Min lille prut ..
Temperament
Han er meget stor og godmodig (: Min lille dreng er så dejlig og rolig i hoved ..
Gangarter
3 rigtig gode gangarter (: Jeg kan ikke beskrive dem på andre måder (:
Stævner
Han har startet rigtig mange stævner og gået på landsplan .. Så fik han i rygskade da han blev glemt i en skridt maskine :/
Stamtavle
Rigtig god .. Den kommer sener da jeg ikke har den lige her ..
Men jeg kan fortælle at : Come Back II er hans far (:
Køn
Vallak .. (:
Bemærkninger
Chablis er en rigtig skøn og godmodig hest .. trods hans højde så virker han som en dejlig lille pony som gøre alt hvad man beder ham om (:

Chablis er ikke ''vores'' det er en vi har i ridning for min mors eks-kæreste .. Vi skulle træne han op efter en skade .. Chabbi blev glemt i en skridt maskine og der af har han fået dårlig ryg ): Vi har fået trænet ham op os han skulle fakstik tilbage til Janni her efter nytår, men det kommer han ikke da han skal aflives pga ben problemer osv .. Det er endnu et tab for os at skulle miste sådan en skøn hest som Chablis ): Men livet går den vej det er dets mening, desværre er det ikke altid en god vej .
Min mor fik undervisning på Chablis hos en dame ved navn Janni i nordsjælland .. Jannis træner er OL rytteren Jan Brink og så må jeg indrømme af vi har lært meget af hende og hun er rigtig god underviser ..

Men derværre må vi sige farvel til kære Chablis her om en måned ca )': Så derfor kommer der ikke andre billeder af min skønhed, men jeg håber i bære over med dem der nu en gang er her (:
Kommentér på:
Dansk Varmblod † Chablis †
Annonce