{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Melando *Hvil i fred* [Himmelhest] 1994

3.021 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kat H
Kvinde | 38 år | Oprettet: 16. dec 2006


Dansk Varmblod Melando *Hvil i fred*

Fødselsår:
1994
Højde:
169
Temperament
Rolig, total medgørlig! Det dejligeste temprement, og så utrolig sød og dejlig!! Han er ret følsom og har nok oplevet nogle ubehagelige ting. Han er svær at ride, for man skal sidde meget korrekt på ham, og så har han fået gjordkramper, men det er ved at være under kontrol.. Når man begynder at kræve noget af ham, kan han dog godt finde på at kompensere lidt for det han sys er hårdt..
Gangarter
Fine, Han er springhest, så der er jo ikke lige avlet efter gangarter, han er lidt lad i trav, men han har en super lækker skridt og gallop..
Stævner
I sine unge dage gik han Internationalt, har gået over 30 MB og MA´er, S-klasser Grand Prix og sidst men ikke mindst har han gået DM i spring. (kig evt på ridehesten.com, og søg under "foto" på Melando)
Han har dog ikke startet det vilde siden august..
Han er ude af træning og har svage sener, så de skal lige trænes op igen, og styrkes. Så nu går han meget på fold, og i skoven, og så starter vi stille op med små spring.
Han har ikke startet noget dressur, men han kan øvelser til Grand Prix
Stamtavle
F: Coronado DVH 508
M: Frk. Nitouche
Køn
Vallak
Bemærkninger
Verdens dejligeste hest! Det bedste der nogensinde er sket mig!

Han er super dejlig at omgåes og ret så nem at have med at gøre.. Man kan gøre alt med ham, (undtagen presentere en dressur eller longepisk for ham) han er total trafik sikker og giver en god dag hver dag!

Melando blev aflivet onsdag d. 14. april 2010 pga. Slidtage og Ringfod. Jeg valgte at få ham aflivet før han blev sur og havde rigtig ondt. Så da han løb ud over de evige græsmarker, havde han det godt! Han kunne stadig løbe og og lege på folden. Han havde ikke specielt ondt.. Han viste mig små tegn på smerte når jeg havde ham på enehånd, fx når jeg rensede hove, satte han venstre hov ned hele tiden, fordi det gjorde ondt at stå på højre forben, som var angrebet af ringfod.

Hvil i fred min smukke dreng.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Melando *Hvil i fred*
Annonce