{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Dexter 2001

2.972 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Olivia !
| 32 år | Oprettet: 11. aug 2005


Frieser Dexter

Fødselsår:
2001
Højde:
Dejlige 160 cm - perfekt størrelse :)
Temperament
Han er noget af det sødeste og meste reelle du kan finde. Han ønsker kun at gøre det rigtige. Han er ikke nogen arbejdsnarkoman, men elsker at blive nusset, og han er totalt cool i alle situationer.
Gangarter
Hans gangarter er dejlige og behagelige.
Skridt: langsom, men det arbejder vi på.
Trav: Når han går ordentligt frem, kunne den ikke være bedre :)
Galop: Utrolig lækker at sidde på! Meget rullende på den gode måde. Den kan varieres til helt kort eller hurtig og dundrende.
Stævner
1. juni 2008 - mig og Dexters første stævne! :)
Lc1 - vi red til 58,75% trods at vi missede en hel øvelse. Det gav en 4. plads.

7. juni 2009
LD2 - 64,44 % - 2. plads
LC2 - 60 %
12. juni
LC3 - 61,25 %
Stamtavle
Mor: Klementine
Far: Marten
Dexter selv har ikke fået lavet papirer...
Køn
En smuk vallak
Bemærkninger
Vi fik Dexter hjem i går(d. 2, februar) og han tog det helt cool. Han begyndte bare at spise hø og var sådan helt "hvad kigger i alle sammen på?" :)

I dag var vi lige lidt ovre i ridehuset. Vi skridtede en masse og lavede en smule til sidst. Han gik virkelig flot! Han er faldet rigtig godt til og ved allerede hvor han hører til.

Det går super godt med Dexter! Han elsker at lave noget og er blevet staldens yndlng. Alle andre end os giver ham godbidder hele tiden ;) Han har nu fået en part til priært at ride ham i skoven et par gang om uge og når vi er på ferie, de passer rigtig godt sammen. Vi er også begyndt at modtage undervisning, og Dexter er med på alt hvad vi be'r ham om :)

6. april 08
I dag var en rigtig hyggedag med Dex i det god vejr. Vi vaskede hans hale (næsten)fri for vinterens mudder, og trak ham rundt så han kunne spise lidt græs. Indgræsningen må jo hellere starte i det små. Over i det lille ridehus fik han lov at løbe løs og vi satte også et lille spring(ca. 35 cm) op. Han eelsker vist at hoppe, synd han ikke må med rytter(han har haft en inflamation i sit bagen pga. af for anstrengende springning). Han blev så stolt når vi roste ham for at hoppe over :)

12.dec. 2008
Vi er virkelig kommet langt med Dexter på det sidste. Han er blevet meget mere stabil og han har virkelig flot figur.Vores beskærer fra England sade sidst at Dexter trådte lidt skævt med de venstre bagben, så nu er vi spændt på om det har rettet sig, når han kommer igen d. 21. I sidste weeend var vi på juleridt med udklædning og 18 andre ryttere. Dexter tog det helt i stiv arm, trods de andre heste sprang om hovedet på ham. Han er virkelig cool! :)

1. februar
Dexters skævhed på hoven er fuldstændig rettet op igen, så det var vist heldigvis ik noget. Han går stadig bedre og bedre og vi håber at vi snart kan stille op i et nyt stævne.

7. juli
I dag lavede vi trailertræning med Dexen. Vi skal have ham med i vores sommerhus i Sverige på fredag, så han skal gerne være nogenlunde rolig omkring det. Selvom han ikke en gang ville gå forbi rampen til at starte med, tog det mig kun 16 minutter at få ham op og stå i traileren :) Så vi træner igen i morgen, og håber så, at det går stille og roligt på fredag. God sommer til alle :D
Kommentér på:
Frieser Dexter
Annonce