{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Valløs Tornado [Tidl. part] 1995

3.814 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne Sofie
Kvinde | 32 år | Oprettet: 24. sep 2006


Dansk Varmblod Valløs Tornado

Fødselsår:
1995
Højde:
jeg ved det ikke helt, men han er vel ca. 165 cm. en lille skid ;p
Temperament
han er en rigtig glad hest, men en gang i mellem lidt for meget energi ;) sød i stalden, kan bare godt være lidt utålmodig.. men det er ligemeget for han er dejlig..
Gangarter
hans tre gangarter er dejlige, men han har det med at stresse lidt op.

Hans galop er helt klart den, som skal fremhæves mest! han er bare ikke til at få ud af takt.. den er virkelig lækker!
Stævner
BRF d. 2/2-2008: fastelavnsstævne
- LC2: nogle og 60% vi blev først placeret :)

BRF d. 31/5 - 2008 - klubmesterskab
- LB2: 62,86% jeg er rigtig glad, for han havde lige stået stille i to dage og han kiggede på dommerbilen ;p
- 75 cm: 1. hoved runde: blev disket på dobbeltspringet, men det fordi at han gloede helt vildt på alle menneskerne
2. hovedrunde: 4 fejl.. vi rev en bom ned på en okser. han var begyndt at løbe og så blev han flad.. og denne gang kiggede han overhovedet ikke på dobbeltspringet :D

BRF d. 15 Juni 2008:
- LB2: 61,79%

afslutning på BRF d. 28 juni 2008:
- Spring-stafet: 1.plads :) vi red tre runder og alle gange vandt vores hold.. Tornado begyndte at stejle hver gang vi skulle ride, men vi indhentede dem hver gang - han er for sej !

BRF d. 11 oktober 2008:
- LB2: 56,64% (tror jeg - kan ikke huske det præcist)
det gik egentlig okay, han havde været spændt op hele ugen inden og der var ikke noget, der red til vildt høje procenter.

BRF - d. 21/2 2009: fastelavnsstævne.
- LC2: 63,5% - 1.placeret :)
det gik egentlig ikke så godt igen, men han gik åbentbart bedre end de andre x) det skøre dyr blev bange for porten som vi rider forbi flere gange på en almindelig dag..

BRF - d. 9. maj 2009: dressurstævne
- LC2: 59.6 %
der er for meget tid til at kigge på alt muligt i LC2, så vi gider ikke starte det mere :)

BRF - d. 12-13 juni 2009: klubmesterskabet
- LB2: 64,9 % han var så dygtig og fik af vide af dommeren at han kun gik "momentvis lidt spændt". det er stor fremgang :)
- 75 cm: 1. hovedrunde: 4 fejl - vi rev en bom på sidste spring :/
2. hovedrunde: 0 fejl :D
vi blev først uplaceret og vandt en pose godbidder. han var så dygtig!!

BRF - d. 14 februar 2010: Dressurstævne
- LB2 - Meldte fra :( han ville ikke som jeg ville de sidste dage inden, har nu vist sig det var pga af sadlen.

BRF: d. 5. juni 2010: Klubmesterskab
-LB2: 64,5%, plac: 3
Han gik rigtig fint :) Jeg troede først det kun var i mit eget måleforhold, men da jeg kom tilbage fandt jeg ud af at jeg lå nummer tre med super fine procenter ;D
- 90 cm: 1. hovedrunde: 4 fejl - vi fik et stop på sidste spring, det var en svær linje, direkte ned mod publikum med en "spændende" planke under. bagefter sprang han den uden problemer :)
2. hovedrunde: 4 felj - vi rev en bom på 3. spring, men ingen afstande passede særlig godt så jeg var overrasket over der ikke røg flere bomme ;)

BRF: d. 12. december: julestævne
- 70 cm - 4 fejl, rev en bom. Han synes det var lidt for lavt, så han løb fra mig. Det resulterer jo desværre med en bom en gang i mellem :/
- 80 cm - 0 fejl, fejlfri sløjfe :) Det er en lidt bedre højde, der er jo trods alt lidt mere at springe over. Han koncentrede sig lidt bedre og vi fik ingen fejl. Han kom dog ret tæt på nogle af springene, men sådan er det :)

-----------------------------------------------------------------------------------
Kommende:
Stamtavle
ID: 9503363

Far: Temple Wind xx
ff: Tumble Wind xx
fm: Temple Tyrant xx
fff: Restless Wind xx
ffm: Easy Stages xx
fmf: Tyrant xx (USA)
fmm: Place Royale xx

Mor: Ghana
mf: Grandus
mm: Wanja
mff: Graphit
mfm: Gotenmaedel
mmf: wunsch II
mmm: - (der står et tal: v10091)
Køn
han er en lille vallak, med en dejlig personlighed.
Bemærkninger
Da år 2007 var mit sidste ponyår, blev jeg nødt til at gå af min part på Athos og finde noget andet.. Lige fra Tornado først kom ned på rideskolen var der en god kemi imellem míg og ham, men i juleferien blev han syg og de kunne ikke finde ud af, hvad det var.. jeg passede ham i næsten en måned og tilsidst blev han heldigvis rask og gik igennem dyrlægetjekket..

jeg har nu haft part på ham officielt siden februar 2008 og det går hele tiden bedre og bedre..

Spring: Tornados store passion! Han elsker at springe, men nogen gange går det bare lidt for vildt.. Han er dog begyndt at lytte meget bedre og jeg har lært hans små trick at kende ;)

Dressur: ikke noget han går videre meget op i. der skal helst være fart over tingene, men jeg mener det er vigtigt at dressuren er i orden - selv for springheste! Det er efterhånden begyndt at gå meget godt, hans galop er helt i balance, men han har desværre nogle "tilbagefald" hvor han glemmer alt, hvad vi har arbejdet på -.- Men det er en af de ting, der gør ham til hvem han er, så det er okay :)

- - - - -

NYT: Afslutnings-arrangement d. 28 juni 2008:
Til afslutnings-halløjet nede på rideskolen, red vi noget stafet-spring.. Vi red først på vores hold, og hver gang vi skulle i gang, begyndte han bare at stejle helt vildt.. Men ligegyldigt hvor langt bagud vi var, indhentede han bare det hele igen, ved springene.. KONKLUSSION: han er min sejeste lille omspringningshest!! glæder mig SÅ meget til at vi skal starte nogle springstævner efter sommerferien!

NYT: d. 1/8-2008: Hjemme fra sommerfold!
Nu har Tornado været 4 uger på sommerfold. Han er blevet lidt tyk, men det er bedre end at han er for tynd :) Han havde fået sine sko af før at han kom på fold, men nu er han så blevet lidt ømtået :( Han kan kun skridte lidt rundt i ridehuset, men han er glad for at komme ind i sin boks igen og lave noget igen.

NYT: maj 2009: Ny dressursaddel :D
Har endelig fået anskaffet en dressursaddel og det går så meget bedre med den på nu. Jeg kan hjælpe ham bedre med mit sæde. Det er super nice!

NYT: Oktober 2009: Ny underviser!
Vi har igen fået ny underviser og denne gang sker der noget :) Han ligger ikke lige så tungt på tøjlen mere og vi springer højere ved alm. træning. Vi springer nu omkring 90-100 cm til træning, hvilket er en stor forandring og forbedring i forhold til tidligere :) Det er bare super dejligt!
jeg skriver mere så snart der er mere at skrive :) og der kommer selvfølgelig også flere billeder!!¨

NYT: April 2010: Sadelmageren er kommet.
Jeg har (endelig) fået en sadelmager ud og tjekket min sadel.. Hun siger at den er lidt for smal og trýkker nogle steder, hvilket har betydet at det har trykket hver gang han har opbygget muskler. Det er sandsynligvis derfor han har haft tilbagefald, hvilket jo er ret synd. Men nu skal den i hvert fald omstoppes, så nu håber jeg det bliver okay :)

NYT: juni 2011: slut med part på Tornado :(
Nå, så skal jeg ikkehave part på Tornado mere. Var gået ned til at ride ham to gange om ugen for at skåne hans ben (har stået halt et par gange i vinters), men nu har jeg fået tilbudt part på en ny større hest, som skulle have kapacitet til mere. Derudover er Totten jo også ved at være en ældre herre, så han bliver sikkert glad for at få en lidt lettere og mindre krævende hverdag :) Heldigvis kan jeg stadig gå ned og fylde ham med gulerødder, så jeg mister ham ikke helt..
Kommentér på:
Dansk Varmblod Valløs Tornado
Annonce