{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Dolly - SOLGT [Tidl. hest] 1992

3.320 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne T
Kvinde | 30 år | Oprettet: 20. jul 2007


New Forest Dolly - SOLGT

Fødselsår:
1992
Højde:
Dolly er en kat. 2 pony på 138 cm. dejlig højde
Temperament
hun har et super dejligt temperament. både i spring og dressur. Hun er bare helt sin egen :) Der skal virkelig meget til før hun bliver gal. Man kan stå og hoppe og danse foran hende og så dejlig som hun er, så er hun bare ligeglad (:
Gangarter
3 gode gangearter. Hun har en dejlig stor skridt og det er bare skønt når hun ikke er højere end hun er :) hendes trav er også skøn og man sidder kanon godt på hende, jeg elsker hendes øgninger! Men det aller dejligste er nok hendes gallop, den er bare super. Hun springer dejligt frem og har også fine rygsving.
Stævner
Jeg har redet noget LA på hende i dressur, og LC i spring. Selvfølgelig med placering (:
Stamtavle
ja, men jeg har den desværre ikke selv
Køn
en dejlig hoppe som man bare ikke kan andet end at elske! (:
Bemærkninger
VERDENS BEDSTE PONY! <3
Dolly er en sød og dejlig pony. lykken er at ride tur og hygge. hun er god til både dressur og spring, og finder sig i stort set alt. Små børn elsker hende. Hun er bare den dejligste pony jeg har haft og hun er perfekt, og så kan man bare lave alt med hende, bade, ride ture, hygge, have det sjovt ja bare alt. Hun binder sig meget til sin ejer, som heldigvis er mig (: og vi har et rigtig tæt forhold. Hun kan godt drille en lidt en gang i mellem men holder op igen hvis hun kan mærke jeg ikke lige gider det. Men hun er bare den bedste i verden.
Hun er passet med både smed og dyrlæge.
- ja dolly er bare en pony man kan bruge til alt og alle (: <3.

- Tykke er nu solgt til en sød familie, som vil tage sig godt af hende her i hendes otium. Det er nu alligevel trist :( du er og vil altid være PONY'EN! <3


Kommentér på:
New Forest Dolly - SOLGT
Annonce