{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Javall SOLGT 2002

3.451 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sanne P
Kvinde | 32 år | Oprettet: 20. apr 2006


Anden særlig race Javall SOLGT

Fødselsår:
2002
Højde:
ca 165cm men bliver målt imorgen så jeg er helt sikker. :)

d 15-1-09 er han målt sammen med min dyrlæge til 165cm

Målt igen d 27 okt 168cm så han er vokset :)
Temperament
Rolig og rigtig kær. frisk at ride og elsker at blive pudslet om på striglepladsen, en hest du altid ved hvor du har :) men ikke kedelig
Gangarter
Fin middel skidt træder okay igennem men bliver kun bedre.

godt trav over middel fin bæring og takt bliver bedre som hans balance og muskulatur forbedres.

galop bestemt over middel. god op ad bakke og træder godt igennem bliver kun bedre med balancen og muskulaturen..
Stævner
ingen men skulle da gerne komme ud og starte lidt her til sommer..

4 dages stævne i hodsager 3-6 juli. resultater::::

2plads d 3 juli LC1 51%

1plads d 4 juli LC2 60,43%

3 plads d 6 juli LC1 58,33%
4 plads d 6 juli LC2 med 62.17 %
Stamtavle
ingen. men skulle være forholdsvis ren oldenborg. og lidt fuldblod i men kan bestemt ikke ses med den krop han går rundt med :)
Køn
ja helt vild med de kæreste øjne :)
Den sødeste vallak.

blev kastereret som tre års så derfor han har den kæmpe hals :)
Bemærkninger
Javall fik jeg hjem fredag d 18 april :)
var oppe at se ham tirsdag d 15 april og var bare solgt, han smukke rolige hoved, nok er han tung at se på men nøj han er bare det sødeste væsen der kan gå på fire ben, han gik ikke helt efter mine forventninger i ridningen, han kan kun skridt trav og lidt galop under rytter, han søger ikke ned og har en del underhals men kunne bare mærke at den hest her kan bliver til noget helt specielt.
så ham i løsspringe bagefter og han hopper også snilt et spring på 100 dog tror jeg godt han kan mere men han var ved at være træt så vi satte ham ind i sin boks igen :)

har lige fået at vide i dag d 23-4-08 at han fylder 6år d 12 august =)

j
ja
jav
java
javal
javall
javal
java
jav
ja
j

Men nu står han jo hjemme ved mig han tror hvertfald han er større ind han er for første gang han skulle ud af hans boks ture han ikke dreje omkring hjørnet hihi <3 men det går snilt nu, er igang med en lang måneds skridttræning for at få de rigtige muskler i, han bliver longere tre gange om ugen og skridtet de seks dage. Dog står han pt stille pga jeg er blevet opereret så må ikke ride i 14 dage :( øvøv

D 29-4-08 uh græder næsten når jeg er sammen med min lille basse af bare glæde det er vildt som han gør mig glad. :D Longerede ham i dag og han gør hele tiden fremskidt og vil rigtig gerne lære og arbejde for sin ejer! håber han går igennem handelsundersøgelsen imorgen så jeg ikke skal aflevere ham tilbage..

d 6-5-08 arg må stadig ikke ride :S men ville nu alligevel lige skridte en tur på min bamse. hm ja han har så ikke kunne tåle at stå stille i 14 dage så kunne ikke skridte en tur alligevel han bukkede som en sindsyg bare jeg tænkte på at sætte mig op på ham og det var enda også efter han have arbejdet i longen. ved ikke lige hva der gik af min lille babs men tror tidligere ejer holder noget skjult for mig... han skal lige i ridning ved min veninde i nogle dage indtil jeg selv må ride igen ... glæder mig til torsdag der får jeg besked fra lægen om jeg snart må hoppe op på hestene igen :)


OPDATERING: nu kan jeg sige mere om min babs. elsker dig valle babs. han går og er 99%trafiksikker dog traktore er han ikke så begestret for.
han går fint i skoven. har haft ham i ridehus og på bane og han er bare min drømme hest. han står stille i flere timer på staldgangen mens han bliver passet og nulleret. org elsker dig babs. han er så nem i hånden og i sædet dog lidt doven hvis du får lov men har en helt bestemt gnist som alle folk lægger mærke til. du er en hest som skaber opmærksomhed med dit hingstelook og rolige sind.. elsker dig babs... savner dig hele tiden selv når vi er sammen savner jeg dig for tanken om du ikke er i sigte er forfærdelig.. endelig er du ved at være tryk ved traileren, du er ikke bange for den men gå ind i den ved du ikke altid om du gider:) men vi finder altid en løsning på dine små dejlige særheder.. elsker dig

i dag d 27.maj 08. ja nu har du jo stået stille i fire dage da jeg ikke har haft mulighed for at komme hjem og ride dig, men det var du da lige glad med!! du så dejlig skatten... fik øvet lidt overgange i dag!

man d 2 juni. redet javall som jeg jo gør hver dag så intet nyt i det men han har siden sidste opdatering, lært følgende: bagpartsveninder. sidebevægelser. gallop overgang fra skridt. også er han blevet meget stærkere i bagparten så det er nu det begynder at blive sjovt med ham :) han er bare så utrolig lærenem

d 23 juni.. nu der kun ti dage til vi skal ud og starte vores første stævne. er rigtig spændt. han mangler stadig lidt balance og muskler men tror nu nok han skal klare sig helt okay hvis han går lige så godt som her hjemme.. der kommer selvfølgelig billeder af os når vi har været af sted. MIN! <3

d 22 marts 09. red en tur i skoven alene har redet uden sadle på ham i noget tid nu og galloppere for første gang på ham uden, det var super følte mig helt fri, og javall skatten nød det på fulde drøn vejret var skønt så en perfekt dag 100 % gennemført lækker dag..

torsdag d 9-4-09 skal være sammen med javall hele påsken. så kan han komme godt i gang igen min lille elskling!!!

mandag d 13-4-09 så har jeg redet javall hverdag siden torsdag han går allerede somom han aldrig har holdt pause, du skøn baby..

4-6-09 NU DER NY OPDATERING.
uh har bare lyst til at slette hele teksten og starte forfra. elsker dig javall. har haft dig over et år nu, og vi to hænger stadig sammen som bedste venner som ikke kan skilles ad. du gør stadig dit bedste for at tilfredsstille mig selvom du er en bandit i din bedste alder af syv år!!!!!! skønne heste baby min!!!! Mon vi nogen sinde bliver skildt ad. elsker dig du min drøm, dig jeg bruger alle mine weekender og fridage på, red lige en god tur på ham idag for at prøve vores nye dressursadel. super lækker. du så kanon!

torsdag 2 juli. Javall var rigtig lækker at arbejde med idag. tros varmen og al sveden. elsker ham sq kan slet ikke undvære ham, ved ikke hva jeg gør når jeg skal på skole i Aalborg, håber jeg finder et sted til ham de tyve uger jeg skal være af sted og måske en halv part man ved aldrig. han skal hvertfald til at lave noget mere for sommer græsset har sat sig rigtig godt så han er ikke lige frem særlig sporty at se på hehe!

d 12-10-09 så har vi rigtig nusset i dag mens vi ventede på dyrlægen skulle komme og se på caribsen..... du var godt nok misundelig da hun endelig kom, du kunne lige pludselig se så træt og sølle ud fordi det ikke var dig der skulle tjekkes :) heldigvis... ville jeg da ikke kunne bære.. nå men så kom vi endelig ud og ride og jeg havde jo sat lidt spring op, hvorfor skal der altid være knald på når de står der!! du sq helt drengerøvs agtig.. men du gik sq fint nok og vi havde det rigtig sjovt! du min gamle lille bitte tykke hest.. elsker dig javall..

Javall (udtales chaval) er fransk og betyder HEST
Kommentér på:
Anden særlig race Javall SOLGT
Annonce