{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Aventino [Himmelhest] 2008

57.382 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Aventino

Fødselsår:
2008
Højde:

166 cm
Temperament

hun har altid været en super nysgerrig hest lige fra den dag hun kom ud! hun har altid været meget i hånd og det betyder også at den dag i dag, er hun ikke bange for noget som helst. Der er ikke meget der kan bringe hende ud af fatning.
hun vil altid gerne arbejde og har et ekstra drive som altid kan tage over.
hun kan tændes og slukkes som man vil og det vil gavne hende når hun engang kommer op i klasserne.
Gangarter

alle hendes 3 gangarter er meget taktfaste, rummelige og smidige.

SKRIDT: hun har et helt fantastisk godt rygsving- nogle gange skridter hun så stort at hun helt glemmer sine ben *GG* - når hun skridter rigtig igennem træder hun over en halv meter over sit eget spor.

TRAV: dejlig smidig med godt rygsving- fra naturens side er hun meget taktfast og med rigtig god bagbensaktion. hun lukker godt sammen i haserne og følger godt med op i forbenene.

GALOP: dejlig op ad bakke og med godt afskub- hendes ballance er ikke helt tip top endnu så det er klart hun ikke altid kan holde ballancen- men hun kan virkelig skuppe af med en dejlig rund ryg når hun finder sin egen ballance.

det ligger ret naturligt til hende at bruge sig rigtigt, så det vil helt sikkert være et plus når hun bliver stærkere.
Stævner

hun har endnu kun været til følbedømmelse hvor hun fik følgende karaktere:

888 88 887
med ordene:dejligt feminint hoppeføl med særdeles god trav og god galop. men god lidt kort, stor hals.

jeg glæder mig meget til næste sommer hvor vi må begynde at starte stævner- det bliver spændende hvordan hun tager det"



************AVENTINOS STÆVNELIV ER NU BEGYNDT*************

Hodsager regionsstævne d. 12-13/5-2012
LC2- 68,24%- 1. plads.

Hodsager 5 dagsstævne
LC2-71,2%- 2.plads.

Tørring 4 års unghestechampionat
gangartsklasse: 82%

skridt: 8
trav: 8
Galop: 8,5
ridelighed: 8
Kapacitet 8

dermed er hun gået videre til mellemrunden som afholdes i Middelfart d. 16 sep!

rind regionsstævne 8/9-12
LC1-71,2%-2. plads.
lc2-70%- 3.plads.

højris regionsstævne 20/10-12
LC2-76,08%-1. plads.

Skjern regionsstævne 27/10-12
LC1-76,2%- 1. Plads.
LC2- 76,9%- 1. Plads.

Egnethedstest Ikast 4/11-11

Skridt: 7,5
Trav: 8,5
Galop: 9,0
Kapacitet 8,5
Ridelighed 8,5
Kommentar: særdeles velredet hest med stor gå lyst. 3 gode, rummelige og taktfaste Gangarter.
Tino og jeg er dermed udtaget til unghestechampionatet i herning!

unghestechampionat Herning 2013:
dag 1:
skridt: 9
galop: 8,5
trav: 8
kapacitet: 8,5
samlet indtryk: 8,5
samlet nummer 10!!! (kæmpe kæmpe oplevelse)
dag 2:
desværre var vi meget amatøragtig på dette område så vi vidste ikke meget om selve konceptet. vi sadlede op og fulgte den tidsplan jeg havde fundet på nettet- det viser sig så at tidsplanen på nettet ikke var opdateret så derfor gik vi direkte fra stalden og skulle ind på banen til test rytter Hasse Hoffmann. det betød jo desværre at tino ikke var varmet op på nogen måde- hun var ret naturligt spændt fra dagen før hvor hun virkelig havde præsteret..
vi endte samlet i midten af et felt af Danmarks 35 bedste ungheste hvilket i sig selv er meget stort når man bare hedder Mette Thomsen.

DYD stævne Århus rideklub:
LA1-72%-1. plads
LA1-70,0%- 2. plads
LA1-76,2%- 1. plads

Stamtavle

mor:Remmevads Maude

far: Blue Horse Don Romantic

morfar: Mago XX
Køn

en dejlig KØN hoppe
Bemærkninger

Aventino er bestilt og lavet prævis som jeg ville have hende. i år 2007 bestemte min mor og jeg, at vi ville prøve at avle et føl på min mors hoppe Remmevads Maude. i sig selv havde hun sin skridt og galop iorden, men hendes trav og ridelighed manglede. derudover var hun en lidt kraftig oldenborgtype med en smugle korte ben. det var lige som de kriterier vi havde at gå ud fra, og begyndte at lede nettet igennem for den perfekte kæreste/mand til Maude. i første omgang faldt vi for blue hors Romanov, men da vi så han havde tendens, at videregive OCD til sine afkom sprang vi hurtigt fra igen. en af de nyere hingste på listen var Blue Hors Don Romantic- han fangede vores opmærksomhed med det samme og da vi så, at han havde fået 10 i trav og ridelighed, havde han taget vores hjerte. endnu bedre blev det, da vi så "salgsvideoen" af ham, hvor han går rundt i samptlige minutter uden at slå med halen en eneste gang! så var vi solgt. Maude kom hurtigt af sted til Blue Hors i Randbøl hvor maudes nye kæreste stod. insimineringen gik som det skulle, da hun var kommet i brunst, og så var det altså bare at vente. 11 måneder senere mandag den 28 april 2008, blev vi ringet op af stald ejerene, som kunne fortælle at Maude blev ved med at opføre sig mærkeligt. hun var irreteret på dem og det var som om hun prøvede at fortælle dem noget. vi besluttede selvfølgelig at køre der ud og lige i det vi trådte ind af døren åndede Maude lettet op og begyndte at fole. det var altså som om, at hun havde ventet på at vi skulle komme. ikke længe efter kom 2 sorte forben ud efterfulgt at en lille bitte mule. lige så stille kom en lille hvid blis langsomt til syne og så gik det ellers stærkt. ikke længe efter lå det smukkeste lille hoppeføl i den friske halm. Maude havde gjort det så godt. i et smukt øjeblik kiggede maude på sit nyfødte føl og myssede hende på mulen med de første ord til hende. en time efter var de begge på benene igen og Aventino fandt hurtigt til mælkebaren. vi lod dem stå for sig selv lidt tid så de fik lidt ro.
dagene gik og pludselig var der gået 3 år og min lille pige var blevet så stor, at hun skulle opleve verden som ridehest. hun tog det hele med ophøjet ro og har ladet os gøre alt, hvad der skulle til som ridehest. da Tino havde været ridehest i en lille månedstid kom hun tilbage på græs for at være foldbums igen. planen var, at hun skulle ind på stald igen til foråret så hun kunne blive klar til championaterne. planen gik ikke helt som forventet. jeg mistede min Hoppe Karisma i septemper måned og som plaster på såret var det kun Aventino jeg ville have. hun kom derfor på rideskolen igen og nu begyndte hendes liv som ridehest for alvor.
tiden er gået ufattelig stærkt og hun udvikler sig helt vildt godt. hun har nu haft fødselsdag og er nu 4 år gammel.

føl bedømmelse: dejligt feminint hoppeføl med særdeles god trav og god galop. med god lidt kort, stor hals.

helhed 8

*OPDATERING D. 12/52012*

Aventino har nu været til sit første stævne og klarede det til UG- hun kiggede ikke på noget som helst selvom det blæste en halv pelikan. jeg er SÅ stolt af hende!! hun er lige som jeg gerne vil have hende- min drømmehest!

Kommentér på:
Dansk Varmblod Aventino
Annonce