{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Jochum 2003

2.691 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hønen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 14. maj 2008


Shetlænder Jochum

Fødselsår:
2003
Højde:
Er aldrig målt
Temperament
Meget opmærksom, men ikke flyvsk selvom ham kan være skeptisk over for nye ting.
Gangarter
De er ikke noget særligt. Standart shetlænder.
Stævner
Kun børnedyrskuet på det rigtige dyrskue. 3. år i 2008. Heste-agility d. 7. juni for første gang.

¤ Heste-agility på dyrskuet den 7. juni: 3. plads (samme antal point som 2. plads? Var jeg for langsom?), præmie: KÆMPE rosette (Orange og hvid), og rideudstyrs-gavekort på 200kr.

¤ Dyrskuet Thy 2009 (d. 30 Maj): Vi deltog i Heste-agility og Mønstring begge i seniorklassen:
- Agility: Gennemsnit: 7,33 Lavere karakter end sidste år, men med en meget mere "fair" dommer, der lagde mærke til alt. 2. Plads. Kommentar: "Meget flot horsemanship!" og "Faktisk den fremvisning i klassen!" (tror det gik lidt hurtigt så bedste er glemt in farten :P)
- Mønstring (Mod alle de garvede over 14): Point: 40 (ud af 50). Ingen plac., men jeg er stolt af de 40 point, prøv lige at tænke på hvor gode de andre så er!
9 point ud af ti for vendinger.
Stamtavle
Kendes ikke. Men er shetlænder på trods af den manglende stamtavle og han er købt på et shetlænderstutteri. Men der er sket en form for "fejl" så vi aldrig har fået hans stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jocum hedder nu officielt Jochum. Vi har opgivet at få fat i den oprindelige stamtavle, og har derfor fået lavet pas på ham uden. Der har vi stille bestemt det mere korrekte Jochum.
Dette vil også sige at hyppen får lysegrønt pas. Men efter hvad vi har fået oplyst. så skulle han være shetlænder.
_______________________
Jocum er en lidt 'fin' shetlænder. Altså lidt fin i bygningen. jeg fik ham i fødselsdagsgave da han var 2 år.

Jeg så ham for første gang ved en shetlænder avler - Stutteri Bomlund (Nu Tøttrup?) - da vi skulle se på heste til min farmor og farfar. Han var simpelthen såå sød og jeg faldt fuldstændig for ham, og så fik jeg ham i fødselsdags gave ca. 3 uger efter.

Han kan være fuld af fart når han bliver lukket ud på marken, fuld firspring fremad!
Jocum er ikke tilredet eller noget andet og han er ikke så vant til hovedetøj. Han er nem at styre i grime når man "går" tur.

Han har én gang - og kun ÉN - stejlet mens jeg gik med ham (vinter 09/10). Han havde ikke været ude i mindst en måned (bl.a. pga. af sneen, dårlig undskyldning ja, den eneste fold de kunne komme på var der ikke strøm i, den anden var pløjet op af maskiner) og så skulle vi ud og motioneres lidt i sneen. Han gik pænt - omend lidt livligt - lige pludselig fulgte han ikke med. Jeg vendte mig om og så han var ved at lande efter et stejl. Og så gik tossen pænt videre, han rykkede ikke eller noget som helst mens han stejlede og det var i en god afstand til mig :P

Han bliver i nogle gange kaldt for WC, fordi folk tit hører forkert og siger "Hedder din hest Lokum!?"

__________________________________

Jeg er desværre ikke nede ved Jokke så tit. Men jeg burde gøre noget ved det, for han står ikke langt væk. Det kræver bare at jeg tager mig sammen og at det ikke er for mørkt.
Kommentér på:
Shetlænder Jochum
Annonce