{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Westphalens Mr. Zeeke *solgt* [Himmelhest] 2008

2.973 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sheila H L
Kvinde | 39 år | Oprettet: 27. nov 2004


Dansk Varmblod Westphalens Mr. Zeeke *solgt*

Fødselsår:
2008
Højde:
c161 lige nu 31/12-2010

4/3-2011 ca 163
Temperament
Utrolig tillidsfuld og med på det hele.
Gangarter
En rigtig hoppebold der svæver afsted
Stævner
Nej ikke lige pt da
Stamtavle
Mor: Miss Manley
Far: Zardin Firfod
MF: May Sherif
Køn
Vallak
Bemærkninger
Lille Zeeke er simpelhen et kærligt lille væsen. Han blev født søndag d. 11/5. Kl 21.20 ca. var han ude, efter 20 min. var han på benene og havde fået sin første tår mælk. Det er svært at skrive ret meget om ham, da han endnu er ret ny, men opdateringer skal nok kommer :D

Zeeke er simpelhen en drømmehest,nu er han snart 1 1/2 år, og er så rar og venlig at det gør helt ondt.
Han er utrolig nem, og sætter han spørgsmål om nogle ting, såsom kæmpe skraldespande og trampoliner, går der kun et split sekundt før han er med igen. Han følger en over alt, vrinsker gladeligt når han ser en. En rigtig guttermand. Hvor jeg glæder mig til alle de dejlige år vi har endnu sammen, til vores ridekarriere skal begynde..
Elsker den lille hest. MIN stjerne :)

Opdatering 28/10-09
Det er jo sket lidt på det sidste.. Alcon blev solgt, og Zeeke blev meget deprimeret og uden tvivl saver han Alcon rigtig meget. Det er heldigvis blevet meget bedre nu der er gået et stykke tid.. Han er stadig lige nem og rolig, og aner stadig ikke han er hingst. Han var i røntgen d. 23/10-09 med benene og ryggen. Der er heldigvis intet at se på nogle af benen, meget fine og rene, Der var 2 torntapper bagerst i lænden der er sad en smugle tættere end de andre (MEGET lidt) Det kunne godt skyldes at han vokser og er meget høj bagtil, eller er han jo fit for fight.... Det er jo bare fantastisk.. Han fik meget ros fra dyrlægerne, velbygget, flot og fantastsik temperament.. Det er jo altid dejligt når ens hest får så meget ros :)

Zeeke blev kasteret som 1 1/2 års..

OPDATERING D. 18/3-2011
Zeeke er havde rytter på for første gang d 7/3, han var helt cool, den 10 var der rytter på igen, denne gang travede han også, han synes det hele er super sjovt, og han tager alt i stiv arm. D. 11 kom der atter rytter på igen også med lidt trav, og d. 16 skridtede han for første gang rundt alene med rytter. Dygtige dreng :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Westphalens Mr. Zeeke *solgt*
Annonce