{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Fleur af Støvlebæk/solgt 2006

1.836 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Irene W
Kvinde | 53 år | Oprettet: 13. jan 2008


Oldenborg Fleur af Støvlebæk/solgt

Fødselsår:
2006
Højde:
Hun måler idag 163 cm i stang
Ved kåring er hun målt til 167 cm i stang
Temperament
Stille og rolig på stald, men lidt mere vågen ude i naturen..... skal først lige lære hende bedre at kende. Har først fået hende hjem i dag.
Gangarter
3 gode gangarter
Stævner
ingen.... er kun lige 2 år
Nu har hun startet LC1,LC2 og LC3 nogle gange. Britt fik en fin 2. plads i LC 2 m. 68,7% d. 31/7-10 og Jette fik en fin 1. plads i LC1 m. 67,92 % i efteråret 2010.
Stamtavle
Ja.... og hvilken ;)
Far De´Nero af Støvlebæk FF Buster kærgård
Mor: Miamaja Hjortelund MF Cæsar
Køn
Ja meget køn hoppe
Bemærkninger
Meget pæn 2 års hoppe, som jeg blev forelsket i, da jeg var på Sjælland med Tinie og Sophie til hingst i marts måned. Jeg blev så først 100% sikker på jeg ville have hende med hjem d. 12 maj. Så skulle jeg idag hente Tinie hjem, og Fleur kom så med hjem. Hun er, det jeg kender til hende nu; en stor dejlig rolig hoppe, men alligevel vågen når hun er ude i naturen. Hun er nu sluset ind sammen med Tinie og Linde og det ser ud til de kan rigtigt godt sammen. Hun var med til plagskue i Gråsten d. 24/7¨, hvor hun fik 22 point, med bemærkninger som: stor hoppe af god type, kønt hoved og god bevægelse. det synes jeg var fint. Bliver spændende, hvad hun kan opnå til kåring næste år;)
Ved kåring d. 25/6-10 blev hun kåret med 8777 56 777 og 7 i helhed. Hun bliver redet i dressur og på ture. Er en meget rolig hoppe, som ikke prøver på at smide af. Hun har aldrig bukket eller stejlet. Hun er passet med alt. Hun har prøvet at være til ringridning en enkelt gang i 2010. Britt havde redet på Fleur i 2 mdr. også prøvede hun at øve i galgen 2 aftener og tog så afsted om søndagen. Fleur og Britt gjorde det så fint. Hun var ikke bange for noget. Synes bestemt det var flot klaret af de 2 på ringriderpladsen.
Kommentér på:
Oldenborg Fleur af Støvlebæk/solgt
Annonce