{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Flicka ? [Tidl. hest] 2003

4.070 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

SigneSlotved
Kvinde | 29 år | Oprettet: 24. feb 2008


New Forest Flicka ?

Fødselsår:
2003
Højde:
1,37 ved sidste måling.
Temperament
hun er en rolig pony, men er også varm under ridning.
vil altid gøre sit bedste for at gøre hvad man ber hende om.
Gangarter
hun har fantastiske gangarter og i sær hendes trav skal frem hæves.
Stævner
kun 2 indtil videre, hvilket hun tog meget pænt.
skal starte stævner i dette år.
Stamtavle
M: Engholms funni.
MF: stedsteggårds Montana.
MM:. Hotelt´s Donna

F:LL møllegårdens luckey star.
FF: Stafford hat Band.
FM: Erfa.


stafford hat band er blevet kåret som elite new forest, hvor det bedste afkom efter ham er LL. møllegårdens luckey star.
- det er lidt blær :)
Køn
hun er en fantastisk hoppe, med et stort H.
Bemærkninger
Flicka er en utrolig pony som jeg har haft siden hun var 6
måneder gammel, da vi fik hende var hun meget bange og
bakkede ind i et hjørne og blev der, men da hun var 2 år, var hun så
menneske glad at hun næsten løb en ned når man kom ud på
marken. jeg begyndte så småt at tilride hende da hun var 3
men det gik lidt i stå. Men nu er hun ridelig og hun er bare fantastisk.

d. 16/7-08
vi var ude og ride en tur& hesten var doven, hun har ellers aldrig nogensinde før været doven, da jeg var kommet hen til min bedsteveninde stod jeg og snakkede i ca. 3 kvarter og hun stod helt stille. jeg tror hendes rekord i at stå stille før det var 3 min:)?
-men nu er hun blevet en meget bedre pony, der gør meget store fremskridt(:

d. 15 september 2008.
vi var inde i hallen og skulle løsspringe og hesten sprang pisse godt den dag tror hun sprang omkring 120, og efter påbegyndte vi lidt horse man ship.

d. 22/11-2008
idag var flicka den skøre pony med nede i rideklubben for at blive longeret, det gik da fint når annemarie gjorde det ved hende men hun stak altid af når det var mig, det er satme træls, <3

d. 23/11-2008

var ude med flicka ved Denise, hun trak hende i gennem plastik, over en vand slange, og det var et sted hun aldrig har vært før, så det var sku rimlig flot at hun bare gik stille og roligt, det ville være mange heste man ikke have kunnet få forbi der, men flicka ja hun går bare, hun er sku rolig. Da flicka så kom ind i den kæmpe store løsdrift boks, var hun meget hurtig til at vende røven til de andre og sparke ud efter dem, så hun kom til at stå i et hjørne alene uden nogen venner selv Ebbe var hunde rad for hende, så flicka stod bare helt alene da vi kørte.

d. 14 februar 2010
har nu redet flicka siden november måned har redet hende cirka hver anden dag og nu er hun var at være klar til salg. hun går bare som en drøm og kan nu alle de grund læggende ting. så nu skal jeg igang med at træne galop og spring. ser frem til at stævne sæsonen kommer igang igen og vi skal stille op i en masse klasser sammen. Amalie skal nok snart til at ride hende lidt da hun har godt af der er andre der også ridder hende.

HVOR ER MIN FLICKA?
i 2010 byttede jeg Flicka væk, til en anden pony. Jeg kunne ikke længere håndtere Flicka og var desværre gået hen og blevet bange for hende. 14 dage efter vi havde byttet hest, blev hun byttet til en anden hest i randers, der tabte jeg desværre sporet af min skøn herlige prinsesse. Hun var verdens dejligeste, når jeg var på jorden, men når jeg kom op på hende kunne vi bare ikke sammen, hun gjorde intet med alle andre, men lige med mig, valgte hun at være styg, hvilket gjorde mig meget bange for hende. Efter 2 år hvor jeg har søgt jævnligt på hende, har jeg endelig fundet hende på Hestegalleri. her finder jeg hende ved en yngre pige, som ikke kan styre hende, da de havde været nede og se på Flicka, var hun klippet over ryggen og en meget rolig hest. Da de fik hende hjem var hun ustyrlig og dyrlægen har fundet spor af bedøvelsesmidler i hende. Hun blev herfra byttet hen til en ny ejer, dette var Naja. Naja, vendte alt for Flicka, og jeg ved hun havde det godt i den tid hvor hun var ved Naja, nu ved jeg bare desværre ikke hvor hun er henne længere?
- Jeg savner hende og vil være glad hvis jeg havde en mulighed for at følge hende.
Kommentér på:
New Forest Flicka ?
Annonce