{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Lukas [Tidl. hest] 2006

2.716 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

© Pixies
Kvinde | 34 år | Oprettet: 13. feb 2004


Shetlænder Lukas

Fødselsår:
2006
Højde:
Omkring 90-100 Cm. :)
Temperament
Stille og rolig.. Meget snaksagelig. Rigtig sød og stå og snakke med. Ham kan man vidst godt nusse med i flere timer hehe
Gangarter
Skridt - trav - Galop
Stævner
Nej han er bare Hyggepony.
Stamtavle
Ingen
Køn
Hingst
Bemærkninger
Kender ham ikke så godt endnu, da vi lige har hentet ham i dag d. 10/7-08 , Men han virker som en rigtig sød og dejlig pony !
Da vi kom ud til Jane (Som også er herinde) vrinskede de begge (Lukas og Mulle) rigtig glad efter hende.. Jeg gik med ud på folden til dem, og stod og nussede med Lukas.. Han er rigtig snaksagelig Og en super Køn lille pony ! Han er stille og rolig og elsker mad (:
Han var rigtig en lille Hyggefætter, og faldt rigtig godt til, allerede da vi tog dem ud af traileren.. Vi gik lige en lille tur rundt på folden, og det der interesserede ham mest, var det dejlige høje saftige græs, så det gik han hurtig igang med og gumle løst på :)
Han skal bare bruges til Hyggepony sammen med Mulle til en lille pige på 2½ år.
Så der skal han nok få det rigtig godt.. Han står sammen med Mulle i Voldby, ikke langt fra de gamle ejere, så de altid kan komme et smut forbi..

- Ved godt billederne allerede er herinde ved den gamle ejer, men har lige lagt dem ind, til vi får taget nogen flere, som vi allerede gør i morgen.. Håber i vil byde dem velkomne
Kommentér på:
Shetlænder Lukas
Annonce