{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sir duke 2006

4.019 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi C
Kvinde | 46 år | Oprettet: 23. jul 2008


Anden særlig race Sir duke

Fødselsår:
2006
Højde:
116-120
Temperament
meget rolig
Gangarter
4 gode gangarter
Stævner
Stamtavle
nej
Køn
Bemærkninger
Sir duke er en islænder/welsh han har 4 gode gangarter som han altid viser på folden. Han kan gå på fold med alle han elsker at blive nusset med han er meget børne venlig og han kan selv løsspringe.
Jeg har haft Sir duke siden han var et lille pjusket føl, så vi kender hinanden rigtig godt, han elsker at lege på folden især fangeleg.
hvor han står er der en rigtig dejlig araber hoppe ved navn Lady som han er meget glad for, hun passer godt på ham, han kan gøre alt mod hende og hun finder sig i det, nu er der så kommet en rival min anden pony Elvis.

Han er nu begyndt at blive trænet noget mere i longene, han viser stort talent for spring, han har løs sprunget ca 50 cm, han har også haft hovedtøj på en del gange, og der tager han utrolig fint imod bidet med det samme.

Jeg skal snart til at træne han til at gå for vogn, så skal til og måle ham til noget seltøj, men er sikker på at han nok inden længe ville være klar til at blive spændt for vogn, da han er hurtig til at lære, og er ikke bange for noget. (er til salg)
Kommentér på:
Anden særlig race Sir duke
Annonce