{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Møgelhøjs Bella - SOLGT [Tidl. hest] 2002

2.845 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

S C
VIP
S C
Kvinde | 51 år | Oprettet: 19. feb 2004


Miniature Møgelhøjs Bella - SOLGT

Fødselsår:
2002
Højde:
86 cm
Temperament
Meget blid og følsom hoppe. Bliver let skræmt, men er alligevel nem at håndtere. Hun er meget høflig overfor mennesker og samtidig lidt mistroisk.
Gangarter
Over middel
Traven skal dog nævnes, hun svæver.
Stævner
Kåring 2006
Pga. hendes nervøse sind, har jeg valgt ikke at showe Bella, indtil videre.
Stamtavle
Kåret og avlsgodkendt i DMHF ( Dansk Miniature Heste Forening ) 2006
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Blid og følsom hoppe, som aldrig havde været i hænder da jeg købte hende som 4-års. Det tog ca 14 dage og nu er hun en rigtig nusserøv og elsker opmærksomhed. Vrinsker hver gang man siger hej til hende eller hun ser en gå forbi. Har fået sit 1 føl år 2008 og hun er en super god mor.
14/2-09 Bella er også en super god hoppe overfor andre føl:) Fik et meget skræmt føl hjem d 28/12-08 og hun fik da lov at die lidt ved Bella og hun passede også på hende på folden - det var så sødt. Bella du er fantastisk.
Bella skal i fol 2009 med B & WS Gem Dandy.
10/5-09 Bella er i dag bedækket 1 gang med Dandy :-) Hun var da lige klar da vi kom hjem fra kåring, kunne det passe bedre??
18/7-09 Bella kom i fol i første hug, så der skulle gerne komme en lille følle april 2010:)
1/8-09 Bella er solgt (sammen med sin datter) til et blivende hjem i sønderjylland. De flytter på ny gård og så skal de også have Beauty med:) Bella og Beauty er hos mig, til de har det hele klar. Min mand blev ringet op mens jegvar til show i Middelfart og de ville byde xxxxx kr for Bella og jeg slog til - hun var egentlig ikke til salg.
13/2-2011 Ja osse Bella er røget og står nu til salg igen og endda med urigtige oplysninger. Tror nok ikke dem jeg solgte hende til har tilredet og tilkørt hende, da de aldrig havde haft hest før og lærte det meste af mig.... Hos mig har hun aldrig været redet eller kørt. Hun er sød ved børn og et dejligt nussehovedet og er vant til hunde herfra, men det gør hende altså ikke køre og ridevant.
Hvis hun var redet eller kørt ville der nok også være billeder af dette lige som der er ved mine andre heste. Forøvrigt er ingen af mine minature redet, da jeg ikke mener de skal rides på grundet deres spinkle bygning og størrelse.
Kommentér på:
Miniature Møgelhøjs Bella - SOLGT
Annonce