{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Oldenburger Pink Floyd F. (Pink) 2000

3.827 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christine P
Kvinde | 44 år | Oprettet: 3. okt 2008


Tysk Oldenburger Pink Floyd F. (Pink)

Fødselsår:
2000
Højde:
168
Temperament
Pink er sådan en hest mand "tænder og slukker". I stalden er han det mest hyggelige man kan tænke sig. Man skal helst nusse og klø ham hele tiden.. og så lever han efter devisen: der er ingen grund til at bevæge sig, med mindre der er mad indenfor en overskuelig rækkevidde. Under rytter har han til gengæld tænding og stor gålyst
Gangarter
3 særdeles gode gangarter med stor skulderfrihed
Stævner
Vundet eller placeret i alle starter undtagen en.

Seneste resultater fra Dalumgård:
MB1: nr. 1 70,0 %
MB3: nr. 3 63,8 %
Stamtavle
Han er efter en tysk trakhenerhingst ved navn Friedensfürst. Friedensfürst nåede at blive uddannet til Grand Prix dressur og viste stort internationalt potentiale inden han desværre døde alt for tidligt kun 8 år gammel.
Pinks mor er en statspræmieret tysk oldenborghoppe, der har gået i brilliantring på eliteskuet. Hun har bl.a. produceret føl solgt på auctionen i Vechta til toppriser. Hun er resultatet af en endnu en af de succesfulde kombinationer af Donnerhall og Pik Bube (samme afstamning som bl.a. Don Schufro)
Så Pink har meget at leve op til;)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Pink er bare en skøn og supercharmerende dreng. Et rigtig nussehovede i stalden. Mest af alt kan han nok beskrives som en overdimensioneret Build-a-Bear;) Under rytter udviser han stor gålyst og arbejder med stort gangartspotentiale. Især viser han en spektakulær fri trav med meget stor skulderfrihed.
Kommentér på:
Tysk Oldenburger Pink Floyd F. (Pink)
Annonce