{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Grube'S Cassione 2005

5.777 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lærke  K
Kvinde | 31 år | Oprettet: 31. okt 2007


Dansk Varmblod Grube'S Cassione

Fødselsår:
2005
Højde:
166
Temperament
Hun har et godt temperment. Hun er arbejdsvillig og altid klar til at lære noget nyt :)
Gangarter
Skridt: over middel
Trav: middel
Galop: over middel
Stævner
Jeg har startet mange stævner. Og der er også en anden som har startet på hende. Pt, går hun La dressur på klubplan og lb spring med mig. Men har gået la spring med anden rytter, og er er klar til 6års Championat i år som er MB.

KOMMENDE STÆVNER:

Jydsk Rideuge

La1
ULC - ULB - ULB- ULC

Boller udvidet d-stævne med klubmester
LC LC
Stamtavle
Har fuld stamtavle:

F: Cassini 2 - Skimmel
FF: Capitol 1 - Skimmel
FM: Wisma - Brun
FMM: Caletto 2
M: Lovestory S - Brun
MF: Lucky Light - Brun
MFF: Lagano
Køn
En rød hoppe :-)
Bemærkninger
Cassie er rød med tre høje sokker, og en lille. Hun har røde prikker i kronranden, og har en hvid stjerne.

Cassione er en super sød hoppe, hun har ren springafstamning, men jeg håber på at jeg os kan starte lidt dressur på hende, men det bliver nu mest spring. jeg har købt hende af min ridelærer d. 1 oktober. Hun har ca. været reden 20 gange sidste år, hvor hun var stille og rolig. Hun har stået på græs indtil oktober hvor hun kom hjem (KBK). Vi startede op med hende d.6, der var self lidt, hvor hun hoppede frem og tilbage. men det gik hurtigt væk. Hun er helt kanon at ride, og hun vil gerne arbejdes med. Hun er ikke hesten der gerne vil dovne og lave ingenting, men heller ik så hun springer rundt. hun har et helt fantastisk sind og hun tager det hele meget godt. Jeg købte hende fordi at det var på tide at jeg fik en der kunne lidt mere end min anden hest (bailey) kan, så har jeg købt cassione fordi hun gerne skulle komme til begge dele.

D. 25/10 Oktober .
Det går bare skide godt med Cassione, jeg kan selv ride hende nu uden undervisning. Hun er blevet reden 9/10 gange men går allerede nogenlunde godt, Hun er alt i alt utrolig dejlig og ride det er altid en fornøjelse. Nu har jeg snart haft hende i en måned, og jeg kan ik vente til at dele mange gode år med hende :dd'

6/01 2009 *Opdatering*
Cassione har nu haft ferie ca lidt over en måned hvor hun bare har hygget sig og været på fold. da hun stadig er rimelig ung, så vi tager det stille og rolig. Men skal snart igang med hende igen, glæder mig (: Men det bliver nok i slutningen i Januar ..

OPDATERING: 31/01 - 2009
Cassione har været i gang i et stykke tid nu, og hun har lige fået ordnet tænder. Hun er lidt fræk de første par minutter, men mega god resten af tiden, skal snart igang med springning på hende, glæder mig :)

OPDATERING :26/03 09
Har sprunget et par gange på hende, og det går bare super godt. og dejlige isabella hjalp lige med at tag et par billeder så i kan se hvor godt det går (: regner med at jeg skal starte stævner på hende, efter sommerferien i spring og dressur (:

OPDATERING : 3/6 09
Cassione har været i ridning i en uge , og det går bare rigtig. Hun kan nu springe en hel bane med fyld + blå vandgrav uden at stoppe. Og hun elsker det! Vi er ved at ha styr på dreesuren, mangler bare lidt i galoppen men alt det andet er bare godt. Glæder mig til at se om jeg kan nå det næste klubstævne i spring og dressur.

OPDATERING : 05/07 - 09
Cassione er kommet på græs, så hun kan få lidt sommerferie, det er rigtig dejlig , men der er stadig ridebane og man kan skridte lange ture, så hun skal stadig rides lidt. For hun skal til stævne i august.
Og hun har nu fået konkurrencepas :D Så hun er en voksen pige :DD' hehe , - hun bliver 4' på fredag, dejligt!<3

*OPDATERING!* 27/07 09
To små uger til cassi skal starte sit første stævne. Jeg glæder mig til at se hvordan hun tager det. Hun er lige kommet hjem fra sommergræs, og hun går mega godt. Hun er begyndt at bære sig selv i galoppen - dejligt! Hun er vist klar til lette Lc programmer i dressur. Jeg skal måske starte springstævne på hende i slutningen af august men det kommer an på om hende og kim går videre til finalen af championaterne. Nu må vi se:D

*OPDATERING* 27/10 2010.
Jeg synes lige det var på tide at skrive en lile opdatering.
Det går rigtig godt med Cassione her for tiden. Vi samarbejder rigtig godt, og hun har arbejdslysten til at gøre tingen. I weekenden skal vi ride vores første ude dressur stævne , lb3 og la1. Jeg går ikke efter at vinde. men efter at få en god tur på hende, og for at se hvordan hun er. da jeg gerne vil have hende saddelkåret næste år. Det går rigtig godt i spring vi skal til en masse c stævne fra november af. bare nogle lc'er så vi kan få en masse rutine og så rykker vi op til lb. Til daglig springe jeg lc - lb måske lidt højere på enkelt spring. Men jeg skal bare afsted så meget som muligt så hun er helt klar til championat næste år, for der skal hun springe MB + stor vandgrav. så det bliver spændende. Det gik rigtig godt med hende i år. :) så jeg håber hun kommer af sted næste år.

Opdatering *27/02 2011*
Idag er mig og Cassione flyttet til holmegaard ridecenter i Sejet. Hun var lidt svær at læsse, men turen derud gik fint. Hun faldet utrolig hurtig til. Bare der er noget mad, så har hun det godt. Indtil videre kan jeg kun sige at det er et kanon godt sted med masser af flinke mennesker. Jeg glæder mig til at lære stedet bedre at kende. og få undervisning af nogle dygtige dressur og spring ryttere.


Cassione er tilsalg og kan ses i Fredericia
Kommentér på:
Dansk Varmblod Grube'S Cassione
Annonce