{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Andreas Helgstrand Og Hønnerups Driver <3

26.477 visninger | Oprettet: 10. mar 2009

Andreas Helgstrand Og Hønnerups Driver <3

Her er en video af hesten jeg har tabt mit hjerte til. Hold kæft hvor er den dejlig.. ;D <'3

Mie Frederiksen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 2. apr 2006


Kommentér på:
Andreas Helgstrand Og Hønnerups Driver <3
  •   29. maj 2013 Han er også bare super lækker! smiley

    Jeg vil altså ikke sige at han rider rollkur her, den hopper fordi, det her er en af de første gange han har den med i byen smiley
    Desuden må AH jo gøre et eller andet rigtigt, ellers ride man jo ikke på det niveau?


  •   18. mar 2013 Eva & Salsa - Hamborgs Bellis, H.I.F. Thjalfe
    Den her gang vil jeg gerne have at du skriver hvad det er!
    Og jeg er fuldstændig enig med Stald Rahbek R, du tror det er dig der har ret, men det er jo ikke sikkert at det er det!..


  •   18. mar 2013 Det var forkert formuleret.. "misundelse er en grim ting" svarede du i mit tilfælde, hvordan kan du sådan uden videre konkludere at jeg er misundelig på andreas helgstrand? Du kender mig ikke som person, så det må du udelukkende være på det basisgrundlag at du selv gerne ville være i hans sted. Det er også fint hvis du gerne vil det, men ikke ens betydende med at andre gerne vil..

  •   18. mar 2013 den eneste der modsiger er dig.. "Vi" giver blot udtryk for en holdning, som du vælger at kommentere på, hvilket du er i din ret til. Men istedet for at udtrykke din egen holdning vælger du at kommentere nedladende og istedet give udtryk for at det kun er din den ene holdning der holder vand..

  •   18. mar 2013 Det er da det du giver udtryk for via din sarkasme omkring reaktionerne på videoen, samt ved det behov du har for at modsvare den negative respons på hans ridning..

  •   18. mar 2013 Eva & Salsa - Hamborgs Bellis, H.I.F. Thjalfe

    Hvorfor er det lige præcis at man ikke må være uenig med dig??


  •   17. mar 2013 Jeg startede med at skrive en kommentar, og så begyndte du at skrive noget til det, så faktisk er det dig der har startet den her diskussion. Jeg har set med mine egne øjne at han har redet rollkür, så du må sige hvad du vil. Nu ved jeg jo ikke hvem af os der ved mest om rollkür, men jeg har altså skrevet to opgaver om det, så jeg ved en del, så jeg ved godt hvad rollkür er! Andreas Helgstrand rider altså rollkür!

  •   16. mar 2013 Han rider rollkür, jeg har en veninde som har været til kursus ved ham, der red han rollkür til opvarmning. Og jeg har selv set det da han opvarmede i Herning! Hesten får ondt når man rider rollkür, så hvorfor skulle den her ikke også have ondt?

    Og jeg gider virkelig ikke diskutere det her! smiley


  •   15. mar 2013 Og hvor ved du så egentlig det fra? Jo, han rider rollkür til træning...

  •   14. mar 2013 Grunden til at den "hopper" er jo fordi at den har pisse ondt! Det er jo også klart når manden rider rollkür. Jeg har virkelig INGEN respekt for det der!


  •   7. feb 2013 Så er det godt man ikke er det smiley jeg kan ikke blive misundelig på ridning jeg ganske enkelt ikke kan stå indenfor.. Har det lige sådan med anky, kittel mv... Folk har forskellige ridemåder, nogle kan lide dette, andre kan ikke.. Det sidste det handler om er da netop jalousi??

  •   7. feb 2013 Dejlig hest, men endnu en gang viser andreas bare hvor elendigt han rider.. Jeg er klar over at han har startet alle de dressur klasser der kan startes i verden, men må indrømme at jeg aldrig bliver fan af den der hårde ridemåde..

  •   31. maj 2012 Ham har jeg været hjemme ved:-p

  •   11. apr 2012 Mette: Det er det i hvert fald. (o:

  •   11. apr 2012 Nadia:

    Aah, ja okay! smiley Er glad for, at du tager det sådan! Super skønt.
    Selvfølgelig skal vi ikke farer i flæsket på hinanden, det ville også være meget forkert af mig at gøre det..
    Men tak fordi du tager det så pænt i hvert fald!

    Dejligt for dig at være igang med ungheste. De er altså bare rigtigt spændende at arbejde med - synes jeg i hvert fald! smiley


  •   8. apr 2012 Mette: Nej nej, det ikke er for at lyde bedrevidende, det ved jeg godt. Men jeg er "ny" i det der med ungheste, og tager alt til mig. Så kan det jo godt være, at der er et par ting jeg måske lige skal have forklaret lidt nærmere.. (o: Det er bare dejligt, at du ikke bare sådan farer i skindet på mig. (o:

    - Tusind tak. (-:


  •   8. apr 2012 Nadia:

    Det var ikke meningen, jeg skulle lyde bedrevidende, for du har jo ret i det med, at ungheste har tendens til at gå bag lod smiley
    For det er rigtigt nok.

    Ville bare tilføje, at det desværre ikke kun er derfor.
    Men tak fordi du tager det så pænt! smiley

    Og held og lykke med din unghest!


  •   8. apr 2012 Mette: Ja okay, jeg har så godtnok kun en unghest i ridning, og gentager vidst kun det jeg har hørt andre af mine lidt mere rutinerede venner siger.. (: Du har sikkert ret. Det lyder til, at du har en del mere forstand på det end jeg har. (o:

  •   8. apr 2012 Nadia:

    Nu vælger jeg at kommentere på det, du skriver og ikke på klippet med Andreas. Og misforstå mig nu ikke i min kommentar! smiley Jeg skriver i en god intention.

    Det KAN det være. Men kun den dygtige, der har sat sig ind i sit stof kan se forskellen på, hvornår ridningen <i> kan </i> undskyldes med "hesten er ung og har mangel på bæring pga. endnu ikke opbyggede muskler," men man kan godt nok også se, hvornår det er rollkür (= tvang af hesten). Jeg har brugt flere år på at sætte mig ind i lige netop rollkür og hvad der dertilhører, hvilket omfatter både anatomi, hjernefunktion og andre faktorer. Og jeg må indrømme, at jeg kan se logikken i, hvorfor det er blevet gjort ulovligt.

    Men jeg må sige, at jeg også er enig med dig i nogle af de ting, du skriver smiley Og du har jo sat dig helt fint ind i ridningen af ungheste. Men det jeg egentlig reagerede på, er bare, at du skrev så generaliserende <i> "Når en hest går under/bag lod, er det fordi at den er ung." </i>
    Det reagerede jeg på, fordi det ikke er i alle tilfælde. Du har fuldstændig ret i, at ungheste har tendens til at gå under lod, fordi den ganske rigtigt ikke har opbygget musklerne op til at skulle bære sig selv så stabilt. Det har du jo helt fuldstændig ret i, men jeg vil bare sige, at det langt fra er i alle tilfælde, at ridningen kan undskyldes med en unghest, da man kan se forskellen på, hvornår det er muskelmangel eller dårlig ridning.

    Og ja, jeg tror også, at han er helt ligeglad med, hvad vi herinde mener, hvis vi endelig mener noget om hans ridning smiley Det ville jeg også være som toprytter garanteret. Men vi herinde har jo kun godt af at debattere og tage ved lære! smiley

    Misforstå mig nu ikke, Nadia! Jeg vil bestemt intet ondt med den her kommentar, for vi er jo i bund og grund enige smiley


  •   7. apr 2012 Der er da godtnok mange kloge hoveder herinde hva'?
    Når hesten går under/bag lod, er det fordi den er ung. Unge heste ligger altid dernede i starten indtil de har fået opbygget så mange halsmuskler, at den kan begynde at gå som den skal. Hvis du trækker en hest op i halsen før den er klar, kan det give fatale følger og hesten kan blive øm både i nakke og ryg. Så jeg kan ikke se hvorfor i har så ondt af den hest? Dog er jeg stadig en del imod Andreas' metoder. Han rider hesten alt for hårdt fra den var helt ung af, og det kan man godt se på nogle af hans lidt ældre heste.
    - Men lad nu være med at have så ondt i røven over, at han lægger den for langt ned, da. Han er da i bund og grund fuldstændig ligeglad med hvad vi her på HG synes om hans ridning. Jeg er sikker på, at vi kan diskutere lige så tosset vi vil herinde, og have så ondt af alle hans heste, jeg tror sgu han er pisse ligeglad med hvad en "flok små hestepiger" synes om ham og hans ridning.. (:.
    Take care
    - Nadia Pedersen.


  •   20. mar 2012 Han er bare så lækker !
    - har siddet på den hest og fuck den er dejlig smiley


  •   5. mar 2012 En skam at folk idag hellere vile presse deres helt unge heste afsted i sporten i stedet for og tage det som en dejlig lærings prosess hvor.man går stille og roligt frem men stadig for.en.dejlig sportshest ud af det.

  •   4. jan 2012 at hesten gå under lod gør bestemt intet den er ung endnu og meget at lære det er hverken noget der skader dem når de går åbent i halsen og ikke for kadanceret hvilket denne hest heller ikke gør nogle gange skal man også sætte sig lidt ind i det man skriver for det gør ikke noget for så ung en hest


    Tronsø-skolen12/13 / Ann Pedersen & Meritza P det er altid de heste der er skøre i hovedet der er vær at se på alle top heste har gnist og de tændes let det gør dem flotte at se på de lære at styre det når de bliver redet mere og mere hvis hesten bare går og gør alt hvad man ber den om aldrig er bange eller andent så bliver den altså også kedelig at se på


  •   21. dec 2011 Er helt vild med hesten!! Han prøver bare at få den til at tænke på noget, så derfor laver han nok lidt mer syndlige halveparader. men er helt enig

  •   7. dec 2011 Ida R ?? Det er helt forkert hesten skal ikke se tingene som frygt det er derfor han stiller dne ud mod publikum for at den kommer til at se noget ! smiley og ja han stiller den under lod men det er ikek tvang det er for at den ikke har nemmer med bare springe rundt og være bange men for at den kan vide den er i trygge hænder i starten bare det ikke er tvang og rölkur sker der ikke noget ved det!

  •   29. okt 2011 enig med mette..

    Andreas er en fantastisk rytter!! Den hest der er dag bare for mums altså!! smiley
    God video! smiley


  •   15. jul 2011 Ida R:

    Har du lært, at hesten skal slippe for at se frygten i øjnene?

    Hesten skal da netop se frygten i øjnene for at komme videre. Ellers ville den være angst hele tiden. Når jeg rider en tur og hesten får øje på en blafrende pressenning eller noget, så skal han hen og se på den og vænne sig til den. Og når han så efter kort tid slapper af, så går han selv hen og snuser til det.

    Det nytter ikke, at hesten får lov at undgå sin frygt og forblive bange. Frygten undertrykkes, men den skal bearbejdes.

    Jeg ved godt, at Andreas Helgstrand ikke har mulighed for det her på samme måde, da han er til stævne, men generelt til din påstand om, hvad vi lærer. smiley

    Jeg skriver ikke i nogen ond intention! Bare for at understrege det smiley


  •   15. jul 2011 JEG HAR HANS AFTOGRAF!!!

  •   8. jun 2011 Det kan godt være den er lækker og ung..
    men kan ikke se hvad i ser i den??? når den opførre sig på den måde smiley

    Men de skal nu nok komme langt.. han skal bare lade ´hver med at ride den så langt under lod ! s: den ender sq. med åndedræt problemmer smiley ville være træls med så smuk en hest.....

    ikke en dum kommentar men dog min menning og min kritik + ros !! så lad hver med at flippe ud nu folkens smiley kender politimæsterne herinde.. og tag jer nu lige sammen og kom videre i stedet for at diskutere denne video! den er oprettet fordi hu synes han rider godt osv.. ikke fordi i skal spame hende med lort.! smiley

    -Ann pedersen


  •   5. nov 2010 lækker hest smiley

    hvad hedder sangen..


  •   5. nov 2010 Det er noget af det man altid har lært, du skal jo ikke bare lade hesten kigge, på det den er mange for, du skal jo stille den væk fra det.
    Det er også der jeg så Driver første gange, til hingstekåringen. og jeg har heller ikke kunne få øjnene væk fra ham siden. den hest er fantastisk!
    Og lige meget hvad andre siger, så syntes jeg altså at andreas er så fantastisik dygtig. og det giver jo ikke mening hvis han kan vinde så meget, og man siger hesten går dårligt osv. . . sådan som han rider, og sådan de prof dommer, vil se..
    : Men nogle personer får eet første håndsentryk, og det har jeg selv fået af en anden rytter. så hvis i har det sådan, er det jo også forståligt. men synet bedrager altså også nogle gange. Alle de gange jeg har set ham ride, har hesten altså gået som en drøm !!!!!!


  •   30. okt 2010 ja den er lækker driver var du også til hingste kåring i herning ?

  •   9. sep 2010 Det mener jeg nu ikke, og man behøver ikke være toprytter, for at være klog smiley bestemt ikke, tværtimod synes jeg mange topryttere idag ikke beviser deres viden så meget. De fremviser mere deres kunnen.
    Du har da helt fat i noget! smiley Så er bestemt enig! :b Om du så er amatør eller ej, det er jeg ligeglad med haha.
    Der hører vi jo nærmest alle ind under, når vi ikke lige er kendte topryttere smiley


  •   9. sep 2010 assi:
    Han gør heller ikke, som jeg ville ha' gjort, for alle har vel forskellige måder, at gøre tingene på. Men jeg synes bare, at han klarer det fint her - den ros vil jeg gerne unde ham.

    De ting du nævner, vil jeg gerne give dig ret i. Havde faktisk slet ikke bidt rigtigt mærke i det, at hesten ikke havde været ude før.
    Det har du helt ret i smiley

    At du er en "amatør-rytter" betyder jo så ikke, at du ikke er klog nok? Sådan har jeg da altid selv haft det. At topryttere ikke nødvendigvis ved hvad de laver og er kloge på alt vedrørende heste, for jeg læser også meget selv på mange ting.
    Så det forstår jeg ikke du påpeger, det virker ironisk og det er slet ikke dér, jeg vil hen smiley For er faktisk helt enig.
    Red selv en 6 års DV vallak igår, som er meget nervøs af sig og der lod jeg ham også kigge og tage sig den tid han havde. Men det er vel igen det, du siger.. Jeg har ikke travlt, men det har Andreas nok som toprytter.
    Kan sagtens følge dig og giver dig helt ret.

    Den ekvipage har jeg dog ikke set, men det må jeg så gøre, hvis jeg kan finde det smiley


  •   9. sep 2010 Er delvist enig med assi.
    Dog har jeg kun set ham ride Matiné og så ham her, og ridningen af Matiné kunne jeg ikke lide.
    Men synes han klarer det godt her, når hesten er oppe at køre - selvom jeg ikke støtter hans ridning, for hesten bør ikke gå bag lod. Men jeg vil gerne unde ham den, at han klarer det super her - bortset fra holdningen.


  •   9. sep 2010 Egnig med assi. . !

  •   5. sep 2010 Man behøver ikke nødvendigvis vide, hvad man laver, for at kunne lave noget smiley Nogle finder bare noget effektivt helt tilfældigt og benytter sig af den effektivitet smiley
    Bare en konstatering, det er noget man kan genkende selv fra dagligdagen :b

    Men han er dygtig og har en læææækker hest smiley


  •   4. sep 2010 Ej nej nej nej!! Latterlig diskussion!! Andreas har jo nok styr på hvad han laver når han er en af verdens bedste ryttere, og laver grand prix heste fra bunden af ikk??!?! Lad nu være med at spil så fucking kloge på det her, for i er ikk kloge på det!! Det er jeg heller ikk, men jeg ved bare at han ved hvad han laver, ellers ville han jo nok ikk være en af verdens bedste!! smiley

  •   1. sep 2010 Rigtigt :b

  •   1. sep 2010 nej det er rigtigt ! men desværre er ting nemmere at sige end at gøre smiley xD

  •   29. aug 2010 Stald AX:

    Nå ja, hestens pris betyder at Andreas bliver klog videnskabsmand, det kan jeg godt se :b

    Nej, han er højst sandsynligt ikke ude på at ødelægge hesten, men det betyder ikke, at han ubevidst rider hesten forkert. Det er ikke sikkert, han har sat sig ind i alle træningsforme før han bruger dem? Det kan ske - men at han er toprytter betyder ikke, at han så gerne må ride sådan smiley

    Det er ligesom med alle andre kendte - de har da ikke mere lov til noget end alle andre smiley


    - Dog er jeg ikke en af dem, der hader Andreas. Siger det bare. Det første var virkelig bare mærkeligt, for pris og viden har ingen sammenhæng smiley

    Men igen - Han klarer det flot her på videoen. Der er ikke noget der i hvert fald :b


  •   29. aug 2010 stald Ax totalt enig !!! ... og ja alle laver fejl pro som begynder og alle har fejl men han er altså ikk med på ol niv.. hvis ikk han var meeega dygtig jeg er helt vild med ham .... ( og hvis man kun har dårligt at sige syns jeg man skal finde et andet sted at sige det .....eller holde det for sig selv

  •   18. aug 2010 *LIND*isa-BELLA H

    'Kunne' er ikke lig 'viden', men kontra 'viden'..
    Bare fordi toprytterne kan, betyder det ikke nødvendigvis , at de <i> ved </i> mere end andre mennesker måske.
    Og kom ikke her og sig, at du aldrig har bagtalt nogle før? :b Altså som kendis er man nødt til at erkende, at omtale hører med. God såvel som dårlig smiley Tror ærlig talt at en så stor mand er lidt ligeglad med hvad små tøsbørn som os på nettet siger, så tror ikke du behøver, at bekymre dig :b

    Bare en konstatering, men jeg synes han håndterer hesten flot her i videoen smiley Det må man da gi' ham. Det er godt gået.


  •   18. aug 2010 hold dog op ! vi er vilde med samme dyr og så hagger vi hinanden ned selv vores ol rytter det er flot... de r beder end os så syns ikk vi skal sige for meget ikk man ikk kan sige syns han rider stivt eller sårn .. men respekter ham dog ... forstil dig det var dig solk fyret lort af om? .. seriøst stop nu piger! vi begøver ikk skrive noget hvis det kun er lort? det er da spild af tid og skaber en diskution.. jeg maagter det godt nok ikk..

  •   26. apr 2010 Det K # snakker om smiley

  •   25. apr 2010 Team M&MTS - smiley LOVE!<3 MJ, miss you R.I.P<3!<3 ':

    Du skriver måske bare lidt mange udråbstegn nogle gange, som kunne tolkes på den måde smiley
    Bare prøv uden dem, så er det super og der vil sikkert være mindre misforståelser.

    Det K # snakker om, fandt jeg også ud af bare er generelt. Så det er ikke noget personligt hverken på dig eller mig.


  •   25. apr 2010 Ja ja, jeg mener jo at du opfører dig som en hysterisk tøs, udfra hvordan du skriver.
    Og det er så min mening.

    Hvis ikke du hader ham på den måde, hvorfor skriver du så længere oppe, at du hader ham.
    Lad være med at skrive det, hvis ikke du kan stå ved det.


  •   25. apr 2010 Og havde jeg slået bedømmelser til på mine heste, så havde jeg nok fået 114 hævnstemmer, fra diverse piger der hader Andreas....

  •   25. apr 2010 Jeg støtter ham ikke, jeg mener bare at der er gået lidt mode i at hade de internationale ryttere.

    Jamen det er da fint at du ved hvad der er bedst for DIN hest, men ingen siger du ved, hvad der er bedst for diverse TOPRYTTERES heste....
    Tænk lige lidt over den, inden du farer i flint igen...

    Kritik er fint, hvis det kommer fra folk, der har noget at have det i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Og synes stadig, at det er at synke under lavmålet, ligefrem at sende hademails til manden.

    Og så skriver du jo også om mig, at jeg støtter ham, og at jeg synes han er sej...
    Så hvem skriver noget om hvem de ikke ved????

    Jeg støtter ingen (Jo, jeg støtter Striben Aalborg....), og er ikke fan af nogen....

    Jo, måske lige af Nicholas Kiesa, manden er et geni med en motor


  •   25. apr 2010 Jeg støtter ham ikke, jeg mener bare at der er gået lidt mode i at hade de internationale ryttere.

    Jamen det er da fint at du ved hvad der er bedst for DIN hest, men ingen siger du ved, hvad der er bedst for diverse TOPRYTTERES heste....
    Tænk lige lidt over den, inden du farer i flint igen...

    Kritik er fint, hvis det kommer fra folk, der har noget at have det i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Og synes stadig, at det er at synke under lavmålet, ligefrem at sende hademails til manden.

    Og så skriver du jo også om mig, at jeg støtter ham, og at jeg synes han er sej...
    Så hvem skriver noget om hvem de ikke ved????

    Jeg støtter ingen (Jo, jeg støtter Striben Aalborg....), og er ikke fan af nogen....

    Jo, måske lige af Nicholas Kiesa, manden er et geni med en motor


  •   25. apr 2010 MTS: Jeg synes ikke han er sej, hvis du gad at læse hvad jeg skriver, istedet for at hidse sig op, som en eller anden præmenstruel dulle, så ville du forstå, at jeg IKKE er Andreas fan, faktisk er jeg ikke fan af nogen som helst.

    Men derfor er jeg stadig af den mening, at Andreas er offer for de 13 åriges VI-ER-BARE-DE-KLOGESTE-I-HELE-VERDEN-OG-INGEN-SKAL-SIGE-OS-IMOD-FOR-SÅ-HADER-VI-DEM bølge......
    Og det bare fordi de har LÆST en masse bøger, men i den praktiske verden, der famler de sig stadig frem....
    HMMMM...Det var vist det vi i gamle dage kaldte barriere ryttere.........


  •   25. apr 2010 MTS: du skriver længere oppe, at du mener han har bestukket en dyrlæge til at mene det samme som ham.
    Rent faktisk, så siger den danske lovgivning, at det er forbudt at komme med injurier om folk smiley

    Måske dyrlægen rent faktisk mener det samme som Andreas, det er vel heller ikke forbudt.
    (nå jo, det er det ifølge HG's selvbestaltede Andreas politi)

    Og ja, du mener du ved hvad der er det bedste for en hest.
    Men hvem siger det er det, når det kommer til stykket.

    smiley


  •   25. apr 2010 okay...

  •   25. apr 2010 Team M&MTS - smiley LOVE!<3 MJ, miss you R.I.P<3!<3 '

    så du mener at folk der synes at andreas rider godt, ikke ved hvad der godt for hesten??


  •   24. apr 2010 Selvfølgelig er Andreas selv træt af det, men hvad kan han gøre ved det?
    Det er smag og behag, der er også bands og skuespillere der bliver disset grumt i både sladderblade og hos private folk.

    Omtale hører med til at være kendt. God såvel som dårlig, den kan ingen ændre på.
    Hvis man ikke kan tåle, at ikke alle synes lige godt om en, så må man tænke det igennem, før man vælger at opnå storhed og berømmelse.

    Alle har prøvet at bagtale og alle har prøvet at blive bagtalt. Selvfølgelig er de kendte ingen undtagelse.

    Tror Andreas er ret ligeglad med hvad små piger på en dansk hjemmeside siger om ham, han har penge, berømmelse og fans.
    Han klarer sig nok.


  •   24. apr 2010 helt enig med K#, min ridelærer kender også andreas personligt, og han er træt af den måde folk ser andreas på, han er ikk en mishandler! :

  •   24. apr 2010 MTS: det program er her, og så vil det sige, at han også har bestukket en super dygtig træner, som Bjarne Nielsen, som også medvirker???
    Det skal jeg da lige høre min veninde om, for hun kender Bjarne privat, og han synes da helt sikkert at det er iorden, at en 13 årig sviner ham til på HG.

    http://www.ridehesten.com/Heste-webTV/?PageIndex=2&ID=1040


  •   24. apr 2010 K #

    Det er jeg faktisk også helt enig med dig i.

    Der er nogle, der er ret slemme til at disse. Og her mener jeg ikke bare topeliten, men folk der egentlig bare gerne vil fremvise deres skønne heste.

    Jeg synes faktisk helt ærligt ikke, at jeg er en af de slemme.
    Jeg skriver min mening i en pæn tone og forsvarer det og jeg kan også dokumentere for mit.

    Men jeg kan sagtens følge dig, nu du siger du snakker om HG generelt.

    Det er blevet grovt.

    Ved folks private ridevideoer, er mange hurtige til lige at rakke ALT negativt ned. Og så undlader de at fokusere på det positive.

    Der må jeg indrømme, at jeg skriver konstruktiv kritik i et ordenligt toneleje samt finder noget godt, at rose for smiley


  •   24. apr 2010 K# er fuld stændig eing med dig !

  •   24. apr 2010 k# jeg giver dig fuld stændig ret!

  •   24. apr 2010 Nu var det sgu til HG generelt, jeg troede ikke at man kunne synke så lavt, som at sende hademails.
    Men folk om det, de er så bare ikke voksne nok.
    Og så synes jeg det er til grin, at bare fordi der kommer folk, som mener de opfundet de vises sten, så skal ALLE bare følge samme vej, ellers er man en hestemishandler og skal ha hademails og hænges ud på nettet.
    Den der bidløse bølge hænger mig sgu langt ud af halsen!!!

    Og nej Mette s, mener stadig ikke dig, den er møntet på HG generelt.
    Man tør sgu snart ikke ligge videoer ind mere...


  •   23. apr 2010 K #

    Ja, det siger jeg også. Hvis folk dog bare ville sætte sig ind i visse ting smiley

    Jo, han har benyttet rollkür før, han er dog langt fra den værste.
    Jeg har da heller ikke påstået, at Low, Deep & Round ikke er forbudt? smiley Og der er bestemt en forskel og den kan man nemt se på hest og rytter. Nemt. Se på grebet om tøjlen, på tøjlernes opstrammen og på hesten, som viser tydelige tegn. Uanset hvad, så er det usundt for hesten, at komme under lod pga. indre organers placering samt luftveje osv.
    Det kan man ikke flytte på hvad enten det er rollkür eller LDR. Men nu var det ikke LDR, vi snakkede om.

    Du må da gerne ride hesten dybt, så længe det ikke er under lod. For det er dér, det skader. Så kan da kun blive glad for, at du siger, at du har redet din hoppe dybt, men ikke under lod, men hvor hun selv søgte derind. Så skal du selvfølgelig forsøge at rette hende op igen.
    Det er altid rytterens job, at få hestens hoved i rette stilling. Ligesom en unghest i tilridning. Den skal også lære det.
    Jeg er lidt ligeglad med hvad Andreas har sagt, da han modsiger eksperter og forskere, der har studeret langt mere på det og har viet deres liv til at studere hestens indre, hvad enten det er fysikken eller hjernen. Andreas er rytter, berider og ikke forsker. Han har ikke den samme viden, selvom han har styr på en del.

    Jeg ser bare realistisk på tingene, det har intet med janteloven at gøre smiley Og da slet ikke, når jeg også roser manden. Så den kan du pakke væk igen, den bemærkning.

    Nej, jeg er ikke A-dommer, men jeg har min sunde fornuft, min morale og min viden, som jeg lader mig styre af. Jeg synes ikke det er rart, at være vidne til dyremishandling eller til at se heste (eller andre dyr) blive behandlet uretfærdigt. Det er <b> ikke </b> normalt, at heste skal gå anspændte rundt, hvilket nogle af Andreas' heste gør.

    Erfaring og viden er ikke de samme ting, men to ting der arbejder sammen. Og jeg har min viden, og jeg har en del erfaring, som kun øges efterhånden.

    Hademails?
    Den må du også give videre til en anden, det kender jeg ingenting til smiley
    Men jeg ytrer mig i det omfang ytringsfriheden tildeler mig.

    Jeg vil sige, at det er umodent og u-selvstændigt, at stole blindt på en toprytter, bare fordi han har den titel.

    Kunnen er ikke det samme som viden, så fordi han kan - betyder ikke, at han har den helt store viden. Han har en almen viden og lidt til. Men det er ikke engang på det halve niveau af, hvad eksperter og forskere har. Folk der har viet deres liv til at studere og analysere hver mindste detalje ved hesten.


  •   23. apr 2010 Jep og Andreas bruger ikke ROLLKUR, det ville folk også vide, hvis de gad at sætte sig lidt ind i de forskellige ting.
    Rollkur er forbudt ja, (det er absolut også kun godt, hvis man har set Anky låse hestens mule fast inde på bringen), men LDR er IKKE forbudt.
    Og jeg har selv brugt at ride hesten dyb, men i min hoppes tilfælde, faldt hun ind bag lod, når det begyndte at blive hårdt.
    Og det gør rigtigt mange heste, men det er åbenbart også forbudt for en hest at blive træt og tabe bæringen i takt med at musklerne syrer til????????
    Og hvis folk så gad at se det link jeg havde lagt ind fra Andreas clinic, så ville de også høre manden sige, at hesten placerer hovedet, der hvor det er nemmest for den.
    Og i nogle hestes tilfælde vil det sige, med mulen bag lod.

    Og nej, jeg er ikke Andreas discipel, jeg er ikke engang dressurrytter, men jeg er PISSE træt af DK's totalt latterlige jantelovsforbund.

    Og bare fordi man har læst de samme ting som en A dommer har, så gør det ikke en til A dommer i praksis....

    Igen ERFARING ERFARING ERFARING!!!!

    Og Anal kløe er stadig den mest udbredte sygdom i DK...

    Og at sende hademails til manden, hvad fanden er det for en totalt barnlig opførsel????



  •   23. apr 2010 prøv dog at tage jer sammen hg. og hold de dumme ting for jer selv.


  •   23. apr 2010 K #

    Hvem skriver du til? smiley

    Jeg vil lytte til min sunde fornuft, da jeg er blevet klogere igennem mine 18 års levetid.
    Jeg har læst på stoffet, jeg har brugt kildekritik og jeg har især nydt godt af, at læse på EPONA, FEI og DRF.

    Det burde I også gøre. Det er ikke bare for spas og løjer, at rollkür er blevet ulovliggjort smiley
    Men kan godt lide, at I naive mennesker stoler blindt på topeliten.

    Og kan godt lide at I kommer ind på rollkür, som et selvfølge.
    Det er ikke alt, der sker på banen.

    Men fair nok smiley

    Hver sin smag.


  •   23. apr 2010 Men DK lider generelt bare af anal kløe, så måske Andreas bare skulle skifte nationalitet, til et land hvor han bliver værdsat.

  •   23. apr 2010 jaer :)..

  •   23. apr 2010 MTS: Igen, hvem ville du lytte til, hvis du skulle til at ride på GP niveau?
    En 13 årig, som påstår at hun VEd alt, men som IKKE har resultater til at bakke det op med.
    Eller en mand, som har uddannet så mange GP heste, at det ikke engang kan tælles på 2 hænder.
    Og at hesten går bag lod, vor herre helt til hest og helt i skoven!
    En hest placerer altså hovedet der hvor det er nemmest for den.
    Nogle går med hovedet højt og andre ligger sig lavt.
    Min anglo ville gå lavt, hvis hun fik lov.


  •   23. apr 2010 Det går nok. smiley
    Men du skal huske på, at jeg ikke har kaldt dig det, og det gør jeg ikke bare uden videre smiley

    Hver sin smag, ved du nok.


  •   23. apr 2010 nej okay, ved ikk blev bare lidt irreteret, sorry....

  •   23. apr 2010 Du skrev lige, at det følte du, fordi at du synes han rider godt?

    Kan ikke se, at du har grund til at føle det sådan. Jeg har jo ikke engang set dig ride, så hvorfor skulle jeg kalde dig dyremsihandler?
    Har end ikke gidet at gå ind på din profil.. Jeg har ikke kaldt dig det, og det er da ærgeligt, at du føler det.

    Men det kan jeg ikke gøre så meget ved, for jeg kan ikke tage noget tilbage, som jeg ikke har sagt..


  •   23. apr 2010 jeg har ikk sagt det er dig, og jeg kan da godt tåle noget modstand....

  •   23. apr 2010 Haha xb Fint at du føler det, men den gider jeg ikke påtage mig, for jeg har ikke set dig ride så jeg kan ikke udtale mig om det smiley Jeg har sgu ikke kaldt dig dyremishandler bare fordi du synes Andreas rider som en drøm.

    Det er jo ikke ensbetydende med, at du selv rider sådan, så?
    Den kan du smutte længere ud på landet med, jeg gider ikke påtage mig en skyld for noget jeg ikke haft noget med at gøre, fordi at en pige herinde fra ikke kan tåle lidt modstand i en debat.


  •   23. apr 2010 Hallo jeg har snakket med Andreas og set ham ride alle de gange jge har det har han ikke gjordt noget forkert men ville ikke ride mine heste som han gør helt ligsom med bidet og kan godt se at Driver går faktisk under løj nogen steder mand kan jo heller ikke ride perfekt hvergang

  •   23. apr 2010 Hallo jeg har snakket med Andreas og set ham ride alle de gange jge har det har han ikke gjordt noget forkert men ville ikke ride mine heste som han gør helt ligsom med bidet og kan godt se at Driver går faktisk under løj nogen steder mand kan jo heller ikke ride perfekt hvergang

  •   23. apr 2010 Hallo jeg har snakket med Andreas og set ham ride alle de gange jge har det har han ikke gjordt noget forkert men ville ikke ride mine heste som han gør helt ligsom med bidet og kan godt se at Driver går faktisk under løj nogen steder mand kan jo heller ikke ride perfekt hvergang

  •   23. apr 2010 Hallo jeg har snakket med Andreas og set ham ride alle de gange jge har det har han ikke gjordt noget forkert men ville ikke ride mine heste som han gør helt ligsom med bidet og kan godt se at Driver går faktisk under løj nogen steder mand kan jo heller ikke ride perfekt hvergang

  •   23. apr 2010 Hallo jeg har snakket med Andreas og set ham ride alle de gange jge har det har han ikke gjordt noget forkert men ville ikke ride mine heste som han gør helt ligsom med bidet og kan godt se at Driver går faktisk under løj nogen steder mand kan jo heller ikke ride perfekt hvergang

  •   23. apr 2010 Hallo jeg har snakket med Andreas og set ham ride alle de gange jge har det har han ikke gjordt noget forkert men ville ikke ride mine heste som han gør helt ligsom med bidet og kan godt se at Driver går faktisk under løj nogen steder mand kan jo heller ikke ride perfekt hvergang

  •   22. apr 2010 Hvad snakker du nu om? Hvor kom det fra?
    Jeg har ikke kaldt dig dyremishandler? Gad netop ikke kommentere din ridning, gad end ikke gå ind på din profil for at tjekke det..

    Lad mig lige påpege, at det ikke var mig, der startede med mudderkampen. Det var dig, der var så træt af, at andre ikke synes ligeså godt om Andreas Helgstrand, som du selv.

    Jeg analysere hesten og kan sagtens se, når hesten er redet forkert eller ej.

    Synes da vi havde en debat kørende i et ordenligt toneleje, så kan ikke se problemet? smiley


  •   22. apr 2010 det da latterligt at skrive noget grimt, man kan godt diskutere i en pæn tone smiley

  •   22. apr 2010 Det er også bare min mening smiley Men jeg kan dokumentere for min viden smiley

    Det er bare lidt træls, at få latterlig kritik for, at skrive sin mening, når det netop handler om det smiley


    Men er da glad for, at I begge tager det så pænt.


  •   22. apr 2010 ja okay, men det bare min mening :O)

  •   22. apr 2010 Schøler og Møller :*<3 - !

    Nu handler det her jo så heller ikke om dig, men topeliten smiley
    Og din dyrlæge ved vist ikke så meget om, hvad der foregår i nutidens dressur?

    Rollkür findes, og du kan læse om det på DRF's hjemmeside, FEI's og på EPONA, og jeg kan sagtens finde nogle links til dig smiley

    Og jo - det er meget forkert.

    De spærrer for luftvejene, det sammenpresser hestens nerver og sanser, den mister masser af luft og energi, samtidig med, at den bliver mere adfærdsvanskelig idet sanserne blivet lukket. Derudover er det forkert samling, som giver en hængende ryg og svækkede bremser. Igen derudover er der lavet tests med eksperter, der har testet en masse heste, som viste tegn på ubehag og stress.

    Læs på det. Det har jeg gjort og ved skam det hele.


    smiley


  •   22. apr 2010 altså min hest er 15 nu og hele hende liv er hun blivet redet forkert, hun havde mistet lyst til mennesker og ridning, hun var helt ødelagt, men nu har jeg redet hende i 2år, og det hat været med glæde og tåre, og ja jeg vil gerne sige, det, jeg har kæmpet med min hest, og det gjord jeg stadig, og jeg ved godt selv det har set/ ser voldsomt ud, men det for at få hende løsnet, og sådan noget. Og nu går hun næsten afslappet rundt og det, det er en dejlig følse og det jo det vi vil opnå, vi vil have de er afslappet i det vi laver med dem, og desværre kan det se voldsomt ud..... og min dyrlæge siger at der altså ikke er noget der hedder Rollkur, og jeg vil ikke sige det er en rigtig måde at ride på, men den er heller ikke forkert.

    smiley


  •   22. apr 2010 Det er bare iorden smiley
    Det er også fint nok, at vi kan diskutere det.

    Jeg synes nogle gange han gør det godt, men jeg har altså set, at han rider sin hest for groft, direkte voldeligt. Men synes da, at han klarer den fint her.


  •   22. apr 2010 Min ridelærer rider på samme plan og har været imod ham.
    Men det er da overhovedet ikke pointen?

    Jeg snakker ikke om FEJL!

    Jeg snakker om direkte dyreplageri, hvilket rollkür er smiley Rollkür er ikke fejl. Det er bevidst træning. Det er derfor, der er ulovliggjort.

    Det er ikke bare fejl, jeg snakker om - jeg snakker om bevidst træning generelt, den måde han håndtere hesten på, det er ikke altid iorden. Og I må sgu lære at acceptere, at ikke alle synes det er en drøm, at glo på dyremishandling smiley

    Jeg har begået fejl, men jeg forstår at behandle mine heste ordenligt smiley


  •   22. apr 2010 Og mette s det ved jeg godt det med rolkur jeg er også i mod det men jeg kan stadig godt lide Andreas og det er min mening og helder ikke for at jorde dig

  •   22. apr 2010 Seriøst stop og hvis der er en fejl alle kan lave en fejl mette s jeg tror aldrig du har kommet til ikke lave en og Andreas er en mega god rytter min ridelære har jeg snakket med om jeres kritik og hun rider også de der klasser eller skulle have været med til ol

  •   22. apr 2010 Jaloux? HAHA smiley Næh, jeg er ikke jaloux på en eneste toprytter, for jeg går ikke efter, at gøre som dem. Der er få, der fascinere mig smiley


    Skal vi andre også påstå, at I er jaloux, hvis I har en lærer eller en klassekammerat I bare ikke kan døje?

    "Jamen så er I jaloux" smiley


  •   22. apr 2010 Schøler og Møller :*<3 - !

    Det gør man ikke via. dyremishandling smiley På den måde bør man ikke nå til tops. Og vi andre er også godt trætte af, at folk som dig ikke åbner øjnene for hvad der rent faktisk sker og analyserer hesten og rytteren, som vi andre gør. Altså fint du er træt af folk som mig. Men jeg er træt af folk som dig, og jeg har lov til at studere hesten. Jeg har skrevet, at jeg synes han håndtere hesten her rigtig fint.
    Men jeg bryder mig ikke om hans måde at ride på ved alle hestene. Matiné blev ikke redet korrekt f.eks. Og det satte sine tegn på den stakkels hoppes anatomi og fysik.

    Rollkür er netop defineret som dyremishandling og derfor er det blevet ulovliggjort? Det er <b> ikke </b> at forlange noget af hesten. Der bliver ikke forlanget en dyt ved rollkür. Der er kun tvang og presning af indre organer. Hesten går mod sin anatomi på den facon.

    Andreas er ikke den værste, men derfor betyder det ikke, at man så skal lukke øjnene? ..

    Ligesom med.. Ja, et eksempel: min veninde bliver gennemtæsket og voldtaget af sin far. Skal jeg så se igennem fingre med det, fordi der findes så mange værre ting i verden? Så skal jeg være ligeglad?.. Det kan jeg altså ikke. Så selvfølgelig kommenterer jeg når jeg synes Andreas gør noget godt og noget forkert.

    At han KAN nå til tops betyder ikke at han VED en masse. Kunnen er ikke lig viden, det er kontra viden. Så det betyder ikke, at han VED hvad han gør og at det er fysisk korrekt for hesten.

    Men du må heller ikke misforstå mig smiley Det er heller ikke for at jorde dig, det er fint du skriver og også i den fine tone.


    !!!The team blue horse!!! B

    Det ovenskrevne er også til dig.
    Men jo, man kan sagtens nå langt med tvang og pis og lort. Hvorfor er Anky ellers noget så langt? Tina Lund og så mange andre?
    Der er blevet brugt afstraffelse og tvang og vold hos mange topryttere og derved er de noget til tops. Og det skyldes dommere, der ikke passer deres job. Men det er der heldigvis sat en stopper for.

    Både omkring rollkür i dressur og afstraffelse med hjælpemidler i springning. Der er SÅ mange, der har fået advarsler og kritik pga. dårlig behandling af heste, men det afholder dem da ikke fra, at gøre det igen hvis de kan slippe afsted med det.
    Jeg vil så hjertens gerne vise jer links på det med rollkür og afstraffelse og om hvad FEI siger om det.

    Jeg har også en professionel ridelærer, men derfor kan det stadig foregå på hestens anatomiske præmisser og stadig være supergodt? Folk overdriver det og det gør de, fordi de ikke studere på det. De gør det bare, fordi de kan. Uden egentlig at vide præcist hvad det gør. Mange af topridehestene lever faktisk ikke så længe eller også kommer tidligt på pension, pga. hurtig og hård uddannelse.

    Men det er fint, at I naive mennesker lader jer stole blindt på toprytterne - bare fordi de er topryttere smiley

    Men man bør læse på sit stof istedet for. Kunnen er ikke lig viden.


  •   22. apr 2010 !!!The team blue horse!!! B
    er totalt enig med dig! har set ham så mange gange, og der er ikk en felj, smiley


  •   22. apr 2010 Stopp med jeres KRITIK mod ham forhelvede nogengange føler jeg sgu bare i er jaluox hvis jeg skal være helt ærligxD

  •   22. apr 2010 Prøv og stop Andreas of alle de andre top ryttere ville ikke komme helt derop hvis de ikke rider deres hest godt og synes det er noget fis at sige hvad de gør det kan være nogen gør men har snakket med Andreas set ham ride mega mange gange ikke en fejl ved det for min professionelle ride lære sådan er det bare!

  •   22. apr 2010

    undskyld,men er godt træt af den måde i jorder andreas og andre top rytter!, andreas har aldrig redet en hest forkert, han har bare forlangt noget af det. og det jo ikke fordi han nyder at skulle gå til den på den måde, men nu skal i jo tænke på at hvis man vil nå noget i sit liv må man kæmpe for det, og det mener jeg ikk med at man skal ride "rollkur" som i kalder det...for at nå det, man klalder det at forlange noget af hesten, og det kan godt se volsomt ud, men det handler jo om at give efter, og det kan komme til at se voldsomt ud, men sådan er det jo bare..

    ikke fordi jeg vil jorder jer her inde overhovedet, men synes bare lige at andreas er den sidste man skal gå efter,...
    smiley
    -Julie


  •   22. apr 2010 Min mening om Andreas er:

    Normalt bryder jeg mig ikke om hans ridning, da man aldrig bør ride hesten mod dens anatomi. Fint, med højt dressur, men som professionel rytter, bør man også være mere interesseret i at ride rigtigt dressur og være interesseret i hestens anatomi og ikke mindst vide noget om det. Og en anspændt hest er ikke en hest, der bliver redet korrekt.

    Dog synes jeg i denne video, at han håndtere situationen pænt på den vildbasse.


    Men mange topryttere er efterhånden så opsat af, at vinde, at de faktisk glemmer hestens velfærd og trivsel. Desværre.

    Men Andreas er ikke den værste, og lige netop her synes jeg han håndtere det relativt pænt smiley


  •   22. apr 2010 K #

    Kunnen er ikke det samme som viden smiley


  •   22. apr 2010 MTS: Jeg kan kun igen henvise til hvad Bjarne Nielsen siger....
    smiley

    Det er fint at du er hygge rytter og ikke kan ride en samlingsgrad svarende til GP, men lad du nu toprytterne om at vurdere hvad der er godt for deres heste.
    Det er trods alt dem der har redet i MANGE år.....


  •   14. apr 2010 intet mindre.
    Jeg er spændt på at se, om han kan vinde VM for 6 års i Verden i år.

    Her er link til det special arrangement der var med Andreas i Herning.

    Driver, Polka Hit, Solero og Wilkens er med.

    http://www.ridehesten.com/Heste-webTV/?PageIndex=1&ID=1040

    Og hør så lige hvad Bjarne Nielsen siger som slut kommentar. smiley

    Citat Bjarne Nielsen; Vi har ikke haft betænkeligheder ved at vise den måde vi træner vores heste på, selvom der er risiko for at vi kan blive hængt ud for det her, så må det være af folk, der IKKE har forstand på ridning og uddannelse af heste!!!!

    Hvilket nok er rigtigt nok, når man nu betænker, at Hr. Nielsen er uddannet beridder, og har arbejdet med heste, lige så langt tilbage jeg kan huske. (Og det er LÆNGE).


  •   13. apr 2010 Enig smiley

    Kan faktisk godt lide, at du er ærlig omkring din egen ridning også og at du er bevidst omkring det xb
    Det bed jeg lige mærke i, det er fedt smiley

    Men trods det han gør forkert, så synes jeg faktisk, at i lige netop den her video, håndtere han det pænt og roligt.

    Det er ikke altid jeg bryder mig om hans ridning, men her synes jeg faktisk han klarer det ret godt. smiley


  •   13. apr 2010 han gør lige som mig når hesten hopper.. hiver i den tøjle mod det sted den hopper væk fra.. det gør bare at den kan skyde skulderen mere.. xD dum vane! smiley
    meget lækker hest! kan godt forstå du er helt væk i den..


  •   3. apr 2010 Shit mann han er god til at tilride en hest det kan godt være de der numre kom men hel ærlig han kan tilride en hest på en dag!

  •   18. mar 2010 Fedt! smiley
    Haha "Nu har han forhåbentlig styr på den for ellers får vi den op på skødet" .. Det er en halvtung sag, at få smidt på skødet smiley

    Godt han fik den dysset bare lidt ned.
    Var showet ellers godt?


  •   18. mar 2010 Må også gøre mig enig i hvad Josefine J skriver, jeg bryder mig nu heller ikke altid lige godt om Andreas' ridning.
    Men har samme holdning til mange ryttere xb

    Men han har da godt nok nogle fantastiske heste smiley


  •   18. mar 2010 uhhhh den hest er bare SÅ skøn....

  •   18. mar 2010 DV's fremtid. $;'

  •   18. mar 2010 Super lækker hest, jeg så den i Herning - og nøj en lækker trav den har! smiley

  •   14. mar 2010 vildt flot hest smiley
    Josefine J: altså når hesten gør sådan noget, er man nødtil at få den til at tænke på noget andet, håber du forstår, Andreas gør ikke noget forkert på noget somhelst tidspunkt, han rider den frem, og får den til at tænke på noget andet smiley


  •   10. mar 2010 Utrolig lækker hest! Forstår godt, at du har tabt dit hjerte til ham, for han er godt nok også lækker!


    Andreas håndterer situationen rigtig godt og bevarer roen, hvilket føre til en roligere hest. Nok er hesten ikke ligefrem rolig, men den er heller ikke vildere end den er. smiley

    Rigtig flot hest! smiley


  •   9. mar 2010 hvor er den bare sød.er helt vild med andreas han rider bare så godt:):b

  •   28. jan 2010 Enig (;

  •   28. jan 2010 Den er da mega skøn

  •   21. jan 2010 hvor er han sød, og kender fuldt ud det med at hesten hopper... min egen flipper ud, og hopper også selv når han bliver forladt i ridehus. RIGTIG irriterende til stævner!

  •   12. jan 2010 enig med, Jeanette & Masca *Team Puff* < 3.
    Mange ungheste gør det med at de putter sig.
    Jeg synes han rider den rigtig godt og klare det flot!
    folk er så kloge her inde, jeg tror ikke han rider så højt for ingenting.


  •   5. jan 2010 Helt enig med pernille (:

  •   4. jan 2010 Jeg syntes ikke der er noget forkert i at ride hesten lidt bag lod når den springer rundt, som Driver gør i klippet. Det er første gang den var "ude" på daværende tidspunkt og jeg syntes Andreas klarer situationen rigtigt flot. Han fortsætter som ingen ting, får hesten til at tænke på noget andet får hovedet bøjet ned, så han har sværere ved at hoppe op i luften.



  •   16. nov 2009 var oppe ved ham i praktik som staldpige, og han er ikke ond mod hestene de har det faktisk godt, men det er vise ting jeg ville have gjordt anderledse men de heste er mege penge hver

  •   12. nov 2009 Hold kææææææft hvor er i dog satans kloge alle sammen ? (griner)
    I kan da bare lukke skuffen og sætte jer op på vildyret smiley
    Værsgod siger jeg bare ! smiley


  •   11. nov 2009 Sikke en omgang mudderkastning til højre og venstre mellem bidryttere og bidløse.

    Jeg har siddet og kigget de fleste indlæg igennem, og efter min mening er nogle af dem mere intelligente end andre.
    Jeg har ikke super meget mere at sige, en det der allerede er sagt, men føler dog alligevel trang til at pointere hvad andre siger.

    FØRST: Jeg er ikke dressur rytter på højt plan, men har da alligevel en mening herom, jeg er bidløs pt. men bid er da så absolut ikke mishandling. Jeg har ikke set udsendelse om Andreas Helgstrand, så mine udtalelser kommer på baggrund af hvad jeg ved lige nu.

    Der er nævnt rigtig mange gange at hesten går bag lod - men hvis man har fulgt med i debatten ser man hurtigt at hesten på daværende tidspunkt kun er 4 år, det er første gang den er ude og Andreas har redet den en måned. Det er klart hesten putter sig lidt - selvom det selvfølgelig ikke er godt, men gi dog lige hest og rytter en chance for at lære hinanden og kende! Desuden har ungheste ofte ry for at lægge sig bag lod hvis den fx mangler balance eller andet for det er lettere at gå der. Og igen lad hest og rytter få en chance!

    Jeg ser ingen afstraffelse eller andet ved de mange gange hvor hesten hopper, Andreas bevarer fatningen - som jeg ser det og fortsætter cool sit program.

    Ang. det der tidligere er nævnt i forhold til HMS og pisken på benene. Jeg må indrømme at jeg har set indtil FLERE af de "såkaldte" HMS ryttere, som bruger pisken til at straffe hesten med, hvis den ikke forstår legen, og så er vi vel lige vidt?

    Lad os slå nogle ting fast én gang for alle. Hesten har det ikke mere dårligt af og blive redet med bid, hesten har ikke mindre tillid ved at blive redet med bid - hesten har det super godt hvis den får kærlighed og respekt, og det kan en stjernerytter sq gøre lige så godt, som en hyggerytter som jeg selv.

    Og en kommentar til selve klippet. Hehe. Super lækker dejlig hest, med vidunderlig gang! Så den også i Herning. MUMM!
    Jeg har altså respekt for vores kære Andreas! Indtil jeg ser det modsatte smiley

    Jeanette


  •   3. nov 2009 Jeg kan ikke fordrage ryttere som rider deres heste ned med metoden Rollkür. Men i denne her video, kan jeg og mange af mine veninder, deriblandt dressurryttere, ikke se andet en urutineret og ung hest, som af sig selv går lidt under lod. Det er IKKE rollkür. Jeg har en træner som også går meget op i dressur, så jeg ved godt hvad det går ud på smiley Det er slet ikke negativt ment, det er bare MIN mening smiley

  •   2. nov 2009 *tværtimod (:

  •   2. nov 2009 Nu ved jo sådan set rigtig meget om heste, og rider selv på rigtig højt plan, såe jo jeg ved godt hvad jeg snakker om.. Så fordi jeg er 11 år, så er jeg ikke bare en lille fan som støtter alt der har med andreas helgstrand at gøre, men tvartimod, VED hvad jeg snakker om, som der er VISSE andre der <b> ikke </b> ved!

  •   19. okt 2009 men syntes ikke at han er god ved sine heste ved godt at han trak sig alt der der men det er ikke rart for hesten at gå så dybt.

  •   19. okt 2009 Haha, det samme her! x]'

  •   19. okt 2009 Gider ikke diskutere mere, for vi bliver aldrig enige (;
    Jeg vil hele tiden syntes han rider fantastisk, og er sød og blid mod sine heste, mens du vil syntes det modsatte.
    Men sådan er det bare..? (:

    - Så, PEACE! xD


  •   19. okt 2009 Hvad er der dumt i det JEG siger? Jeg forklarer dig bare, hvad der er rigtigt? (;
    Selv om lille dig syntes at Andreas er så slem, så betyder det ikke han er det? Du har sikkert ingengang så meget forstand på dressur, at du kan tillade dig at skrive det du gør. Vi andre ved i det mindste hvad vi skriver om! Lige meget hvad i skriver og syntes, vil Andreas altid være en fantastisk rytter, som har masser af fans, som faktisk har forstand på dressur!


  •   19. okt 2009 Jeg er såsåså enig med dig ;p

  •   19. okt 2009 Andreas kan jo nok godt ride med Kandar, nu er du altså dum at høre på! Ellers havde han nok ikke den store succes som han har. I er simpelthen utrolige! er Jer der siger han ikke rider godt, er såsåså barnlige. I er nok 500x dårligere end ham, og så sidder i og skriver at HAN er dårlig. Som sagt er han nok ikke så ond mod hesten som i siger, da han trak sig fra World Cup på Matiné, beggrund at den havde trådt forkert ned af rampen, SELVOM dyrlægen sagde han godt måtte ride stævnet. Så det er nok IKKE fordi at han kun tænker på at vinde osv. Tænk jer nu om før i skriver sådan noget lort om Danmarks bedste rytter ikke? -.-

  •   19. okt 2009 ville også helst putte sig ind bag lod, da hun var nytilredet.
    der er nemlig rart at være, så er det ikke så hårdt som hvis man går i rigtig holdning.

    hvorimod fuldbloden, som jo havde gået løb og fundet sin egen balance under rytter, helst stod i korrekt holdning.
    (gerne med snuden lidt foran lod, men det gjorde jo heller ikke noget når hun nu var igang med omskoling)


  •   19. okt 2009 og lur mig om ikke 90% af DK's ungheste gør det.
    det er et tegn på at hesten ikke har styrken til at bære sig korrekt endnu!

    skal man så hellere tvinge hestens hoved op på plads, for det er jeg sikker på andreas godt kan, men han er så klog nok til at lade være.
    Når hesten ikke har styrken til at bære sig korrekt, så er det sgu mere svineri at tvinge hesten op i ''rigtig'' holdning.

    Driver er nok en af de lækreste ungheste jeg har set længe, med elasticitet og spændstighed i overmål.

    Og Matine'?

    Så vidt jeg husker, så var hun netop heller ikke nem, da hun gik ungheste championat.
    Synes jeg kan huske noget med at der ikke blev vist enten trav eller galop på hende i programmet.
    og alligevel vandt hun stadig.

    og mener faktisk også at have læst et sted at hun aldrig har startet lille tur, men kun har gået ungheste championat og så har været trænet op til GP hjemme uden mellemliggende starter, netop fordi hun var så tændt når hun var ude.


  •   18. okt 2009 Hvis du læser de tekster i videoen (på hg) at det var første gang en var ''ude'' !

  •   18. okt 2009 Imens du melder Andreas så kan du jo også melde mig fordi min hest går også nogle gange underlod det er ikke verdens undergang ? jeg tror ike han har hårdt fat i tøjlen og bare hiver den ned!

  •   18. okt 2009 hvis det en komentar til mig så gør han det

  •   18. okt 2009 det er jo undersøgt FAT DET!

  •   18. okt 2009 Haha, hvor er du sød at høre på.
    Okay, så ring dog til DRF og ''meld'' Andreas for mishandling hvis det er såsåså slemt? -.-


  •   18. okt 2009 jeg siger INTET med at jeg er bedre end ham! jeg siger at rider hesten under lod og det er mishandling!

  •   18. okt 2009 dommerne tager ikk hensyn til det eller tænker på hesten!?

    fantatisk rytter NOT!


  •   18. okt 2009 Haha, nårh ja. De helt prof. dommere har jo slet ikke styr på det -.-
    Andreas er og bliver en fantastisk rytter!


  •   18. okt 2009 det er fordi ingen har styr på det eller tænker over det..

  •   18. okt 2009 Så er det lit underligt at Andreas jo lige er blevet verdensmester for 5års ? smiley



  •   18. okt 2009 prøv og kig hel ned i bunden og se videoen

  •   18. okt 2009 men han gør det mod alle heste han rider !-.-

    http://sporten.tv2.dk/lps/article.php/id-22023219.html


  •   18. okt 2009 På det videoklip saver han OVERHOVEDET ikke hesten i munden. Han opvarmer, ved at tage i tøjlen, og slippe igen. Som du kan se, på videoklippet i LPS, får han meget hurtigt løsnet tøjlen efter hans lidt hårde tag. Så det er OVERHOVEDET ikke at save..

  •   18. okt 2009 På hele videoen, eller det meste af videoen, kan man se at hesten er lidt nervøs, og du ville ikke kunne have håndteret den hest bedre selv. Andreas prøver at berolige den. Og det med at den går under lod, det kan jeg bare sige det gør stortset alle ungheste i starten. Det er dens første stævne, tænk på det! Den er jo bange og lidt nervøs, og så er det at de nogle gange går i en unaturlig holdning.
    M.v.h Sille (:


  •   18. okt 2009 det er ikk i det her video klip men har set den måde han varmer op på i et program der hedder LPS. og han opvarmer med at save hesten i munden!

  •   18. okt 2009 Amanda - Vil du være sød at vise/skrive hvor at du syntes han saver den hest i munden?

  •   18. okt 2009 stakkels hest, det ireterer mig at han saver/få hesten underlod / og tager et overgreb på hesten! og det er altså blevet undersøgt!

  •   18. okt 2009 Team lumby
    - Jeg slapper helt af, men det er SÅ til grin, jer som siger andreas rider dårligt. For det gør han bestemt ikke! Jeg siger det ikke bare fordi jeg er stor fan af ham, men fordi at jeg ved det!. Og for anden gang, du er jo HELDIGVIS ikke en hest..


  •   17. okt 2009 Jeg snakkede med ham til jbkhorseshow i onsdags og han er flink nok ;d og han rider altså godt smiley
    men alle kan jo ride på deres måde ikke ?


  •   16. okt 2009 I er alle sammen såsåså tåbelige. Andreas er nok ikke så dum og ondskabsfuld mod hesten som i siger, når mange af hans heste altid har ørene fremme og har det dejligste glimt i øjet. Andreas er en fantastisk rytter, og nej han overbøjer ikke hestene. Lad nu være med at spille så kloge (:

    Team Lumby -
    DESVÆRRE er du jo ikke en hest, så det behøver du jo slet ikke at tænke på! -.-

    Sara -
    Det klip så jeg, og hvis du kalder det at flå en hest i munden så har du fanme heller ikke forstand på ridning (; Han opvarmede hesten ved at tage lidt i frem og tilbage i hver tøjle, men han savede den BESTEMT ikke. Så STOP nu med at sig alt det der crap, når det ikke passer.

    Taz -
    For det første, du siger at Andreas' ridning er forkert ud fra hesten synsvinkel. Har du da spurgt den? Jeg syntes det er lidt komisk alle de ting du skriver med at han ødelægger hesten osv. , når den lige har præsteret et fantastisk resultat til VM. Tænk over det.


  •   14. okt 2009 Kender hende der har købt Driver smiley ..

  •   6. okt 2009 Ja, pyt med om den hopper lidt rundt, Andreas har jo styr på den, så der sker jo ikke noget, den er bare monster skøn xD

  •   26. sep 2009 Hallo Hallo? Sjovt nok er de lige blevet verdensmestre, så nåååårh nej, han rider jo BESTEMT ikke godt! Det sjoveste er at du skriver ''en rytter som ikke forstår dressur''. Nej, men hvorfor er det så han bliver verdensmester med netop denne hest? Det er første gang hesten er ude, så den er nervøs og Andreas takler det helt perfekt. Prøv selv at sætte dig op på en unghest, til dens første dressurstævne, så ville du vist mærke forskel! Tsk.. Det er SÅ latterligt jer der skriver at han ik kan ride og blablabla. Dressurdommerne er nok liiiiidt klogere end jer, og de har sjovt nok lige bedømt ham til at vinde verdensmesterskabet!

  •   13. sep 2009 Fantastisk hest!
    Har lige været oppe i praktik ved Andreas og den hest er bare fantastisk!! smiley


  •   10. aug 2009 synd den hopper væk

  •   10. aug 2009 Jeg har været med til at ride VERDENS bedste 5 års hest til!!!!!!

    Det squ lidt mærkeligt at tænke på, at jeg har redet den hest mange gange..!


  •   9. aug 2009 DE HAR LIGE VUNDET VM I WERDEN(Tyskland) og det gik kanont, så det er mærkeligt han ikke kan ride den hest var???? som nogle mener, han ikke kan!!!
    ---- min mening! er ikke sur eller noget bare min mening.


  •   9. aug 2009 Lækker hest, men synes godt nok den springer meget væk når den bliver bange...

  •   31. jul 2009 er helt enig med dig , bare det på filmen viser jo han tager det med ophøjet ro . mange ville banke løs på hesten hvis den lavede det den laver der .

  •   31. jul 2009 jeg var inde og se det ! Og Andreas klarede det bare super godt syntes jeg ! smiley hesten spænder op, fordi den er så bange og nervøs, så det er derfor den går så meget underlod. Andreas skulle slippe hesten helt , hvis den ikke skulle gå underlod, men hvis han gjorder det, ville han jo falde af, fordi så ville den jo løbe af sted ! Jeg syntes han gør det helt rigtige ! Jeg syntes selv at Andreas er vildt dygtigt og jeg er meget fasineret af ham. ! Men det er jo bare min menning ! smiley
    Super Super Super Dejlig Hest !!! Den skal Andreas nok nå langt med ! smiley



  •   31. jul 2009 det er en ung hest og derfor reagere den som den gør , jeg sys faktisk han tager den rigtig beslutning ved at ja ikke lade den løbe, men heller ikke ved at straffe den , han rider vdere som intet er hændt hvilket jeg mener er korrekt . andreas er en dygtig rytter bestemt , men ja han har fejl , men det har vi alle !!
    -sindsyg lækker hest , ville gerne se den gå hjemme i vante omgivelser uden publikum (:


  •   30. jul 2009 hvor er mennesker herinde dumme at høre på ...
    ''den bliver jo reddet helt ind til bringen''
    amen er i dumme eller hvad? enhver kan da se at den var skide nervøs. og hvor nemt er det at ride en skide nervøs hest frem til biddet?..
    og når hesten hopper sådan til siden som der bliver man da nødt til at have fat i den...
    vil i påstå at i bare ville lade den løbe??

    amen for helvede, der er så mange der har lort i hovedet, og vil påstå at de rider meget bedre selv.
    men de fleste der udtaler sig om andreas' ridning kan ikke engang stoppe deres heste uden at hive den i munden, eller få den til at gå i holdning selv, mens den bruger ryggen og bagbenene.

    måske skulle i kigge på jerselv inden i snakker om andre..

    Til hesten: wauw den er lækker smiley kan godt forstå du er helt væk i den, man kan jo næsten ikke være anden smiley


  •   28. jul 2009 Det sku lige før jeg vil invitere alle jer kloge åger ned til os og se ridning..! HAHAHA.

    I det mindste slår vi ikke hesten på bene!!??

    S L E:
    Sådan smiley


  •   25. jul 2009 super lækker gang den hest har (:

  •   25. jul 2009 At ride en hest ind til bringen, har intet med "ordenligt" dressur at gøre.. Men måske var hesten nervøs, og Andreas misforstod den nok.

  •   21. jul 2009 WOOOW DEN GÅR JO VILDT FLOOT:D!!!

  •   20. jul 2009 Enig (:

  •   20. jul 2009 Jovidst - en masse flotte benspjæt og en hest som går helt inde til bringen med hovedet fordi den bliver redet bagud i tøjlen og ikke frem med sug til tøjlen smiley

    Hvor det synd og skam at dressuren er endt sådan her smiley

    Hesten siger fra flere gange. Ved at sparke ud og slå ud med bagparten, slå fra, springe op og frem. Men ANdreas har mange kræfter og med kræfter kan man få en hver hest til at makke ret smiley

    Men ellers er det da en smuk hest absolut. Bare synd en blive rpresset og pacet ind i "dressurens" verden som intet har med dressur, bagpart, brug af ryg at gøre. Andet end at bøje halsen sammen til en bue.


  •   19. jul 2009 Nøjagtig ligesom man skal tale pænt til hinanden, skal man også skrive pænt til hinanden - også hvis man er uenig.

    Opfør jer da ordentligt - hvad tror I det er?


    Dejlig hest smiley


  •   18. jul 2009 Enig (:

  •   18. jul 2009 Grunden til at jeg lagde videoerne ind, var så jeg kunne vise jer at man kan PRÆCIS det samme uden bid og andre hjælpemidler, som man kan med.

    Bare fordi bid-ryttere "kom først" Så har bidløse ikk de samme rettigheder ?

    Det er dét jeg er sur over.

    Men det kan i jo ikk ændre (:


  •   18. jul 2009 Jo, Andreas er sindsyg dygtig til dressur. virkelig, det er han! Han er dygtig, og folk fra hele verden beundre ham.

    Men som sagt, så er jeg imod den slags ridning. Jeg synes ikk folk sætter sig nok ind i hvad der er anatomisk korrekt, hestens indstinkter, hestens adfærd, hestens indlæringsevner / - psykologi.

    Vi ved meget mere om hesten i dag, end da man opfandt dressuren, og jeg syness det er mest fair for hesten, hvis man begyndte at lytte til den nyeste forskning.

    Min mening (:


  •   18. jul 2009 Det er så også iorden.
    Men som du selv næsten skriver;
    Vi går ikke ind for de samme ting.
    (;


  •   18. jul 2009 Jeg siger bare min mening ligesom i gør ?
    "Typisk bidløs rytter ?!"
    Jeg er da ikk bidløs.
    Min hest er bidløs, da han er blevet groft mishandlet med et bid, og aldrig ville kunne få et i munden igen.
    Jeg var da ikk bidløs før jeg købte ham.

    Jalousi ? hmm ..
    Jeg ville aldrig kunne ride ol-dressur, eller spring. Jeg vil nok aldrig vinde et stævne, ligegyldigt hvilket niveau!
    Men måske kan det tænkes, at jeg bare har valgt en anden vej ? Mit mål ligger ikk indenfor stævner og konkurrencer, og nej, jeg ved ikk særlig meget om dressur.

    Men jeg har vel lov til at være imod det alligevel (:


  •   18. jul 2009 Du råden at høre på Katrine!
    - Men det eneste jeg kan sige til dig er:
    Jalousi er en sygdom, så god bedring!


  •   18. jul 2009 Det hedder stadig ikke UNDER lod!! Men BAG lod!! Åndssvagt at I har så travt med at skrive negative kommentarer om ham, når I tilsyneladende ikke ved noget som helst om hans ridning!!!

  •   17. jul 2009 Vi siger jo ikke vi kan gøre det bedre . Men hvis han er så skide god, skal han jo kunne finde ud af det !? Hvis han er så prof, så skal det her jo ikke være noget, hans fans skal øge hans selvtillid på! Han skal jo kunne klare det her. Det er et krav! Han er jo ikke skide fantastisk, hvis han ikke kan overleve nogen hop fra hestens side! Det er jo her, han skal være rolig og overtale hesten, i stedet for at straffe den! Det er et KÆMPE plus for at blive professionel - men han lever jo ikke rigtig op til det? o:

  •   17. jul 2009 bryder mig sgu ærgeligt talt ikke om ham ..
    - Ja, jeg er bidløs, men det er ikke en grund til at mine meninger skal ignoreres, eller blive overhørt!

    Synes tit jeg kan se hans arme bag sin overkrop . dvs, at han trækker i tøjlen, og støtter sig i den . Og hvis han er så god, og proff, så burde han da vide ligeså godt som jeg, at det er usundt for hesten, at gå på den måde . f.eks. under lod.

    - Og når han er så skide dygtig, og pisse klog, så burde han da fucking også vide at så skal der trænes på det, ANDRE steder og tidspunkter end til stævner? n'darh ! .. undskyld sproget, men det hjælper med at udtrykke mig korrekt.

    Og det er noget pjat at sige at vi bidløse ryttere, ikke skal kommentere til dette pga. vi ikke propper metal ind i vores hestes mund! Det er noget direkte pis at fyre af!

    Se evt. min sidste kommentar .. s;


  •   17. jul 2009 I kan langt fra sige hán ikke rider den godt, for det gør ´han. Det er forskel imellem rytter og heste, de skal jo passe sammen. Og i skal ik bedømme hvordan han rider, for han gør sit bedste. Og tror du nogensinde du kan gøre det bedre, du ville sikkert have gjodt det samme som ham. Hvis du sad oppe på hesten, det er irrértende folk skriv sådan noget pis. Ligesom ligge indlæg ind, ´"fuck det er sku syndt for den hest". Prøv selv om i kan gøre de bedre,...

  •   17. jul 2009 lækker hest han har..

  •   17. jul 2009 '

    Typisk kommentarer fra amatørryttere . Tsk ! I ved jo alligevel ikke en fløjtende fis om prof. ridning så klap i små tøser.



  •   17. jul 2009 hvis han er så dårlig, som mange påstår, hvordan kan det så være at det er langt fra alle der rider på et sådant højt niveau? - jeg mener, så burde alle jo ride OL osv.. - altså folk der rider DRESSUR!!!!

  •   17. jul 2009 katrine'(: : typisk bidløs-kommentar, d; haha ( som NOGENGANGE tror de er lidt for hellige - ikke direkte til dig, men whatever!!)
    sorry, det skulle lige ud..


  •   17. jul 2009 undskyld men alle der siger de der rådne kommentarer om at den går under lod også vidre hvis i synes det er så nemt så hop da selv op på den og rid den perfekt det tør jeg vædde med at ingen af jer kan! jeg kan heller ikke selv men den er stresset og bange for publikum! så det er virkelig lavt efter min menning! (ikke for at starte et skænderi)

  •   17. jul 2009 Så jeg 30 sekunder af og lukkede dem ned. Ja, hun er da vildt dygtig at hun kan ride uden bid, hurra! -.-
    Andreas rider med bid, og han klarer det sku nok ret godt når han lå som den syvende bedste dressurrytter i verden sidste år!


  •   17. jul 2009 Fordi at feks. en Kandar skal man ride med til internationale stævne osv.! Og han rider ordentligt , og ikke hårdt med de stærke bid, og derfor har hesten ingen smerte!

  •   17. jul 2009 Hvis han er så dyyyygtig en rytter, hvorfor bruger han så de der vildt stærke bid ?
    Kan han ikk finde ud af at styre sine heste, uden så meget smerte, som han dagligt påfører dem ?

    De her, er virkelige dygtige ryttere!

    http://www.youtube.com/watch?v=JMyqZYw5y9w&feature=channel_page

    http://www.youtube.com/watch?v=eHaEzGz0HeE&feature=channel_page

    http://www.youtube.com/watch?v=q4lw-eWhF-A&feature=channel_page

    http://www.youtube.com/watch?v=oHQczRbBHxI



  •   16. jul 2009 Synes dine kommentarer er helt latterlige, du ved åbenbart ikke særlig meget om dressur?
    Hesten går bestemt ikke "under" lod, men BAG lod?? Det er noget helt andet smiley
    Og hvis det er første gang den er ude går den måske ikke helt optimalt og stresser ved at putte sig??
    Andreas er SÅ meget bedre end dig, sååå tys (;


  •   16. jul 2009 Kunne det ikke tænkes at hesten endnu er så ung, så den vælger at gå en anelse under lod, for at "putte" sig lidt, så den ikke hele tiden behøver bruge sig selv fuldt ud, da den ikke er fysisk klar endnu....?
    Jeg er ret sikker på at man skulle være lettere hjernedød, hvis man rider ind på en dressurbane og bevidst rider hesten under lod!
    Desuden er der ikke nogen RIGTIG dressur rytter der rider med hård hånd og losser til hesten som bare fanden, for hvad vil bedømmelsen så liiige lyde på når man bør ride for så lette hjælpere som muligt????


  •   16. jul 2009 Jeg har heller ikk noget mod ham! Jeg synes også han er en okay rytter. Men dette er lige frem ikk det bedste opvisningen , for den går under lod. Og ja den er ung og den skal vendes til tingene. Den gør det måske helt af sig selv så.. ! =)

  •   15. jul 2009 Det er jeg enig i. Men hesten er som sagt meget ung og urutineret, så den kan sagtens også selv gå lidt under lod. Det gjorde min gamle unghest, Lærke, helt af sig selv.

  •   15. jul 2009 Din kommentar hentydet lidt til min kommentar. Ja nu siger jeg måske en modsætning til min anden kommentar. Jeg siger ikke har en hård hand, og han håndtere hesten fint, han er jo ikk sådan en der hakker den i munden, slår den med pisken, losser til den. Han tager det pænt. men jeg synes sq han rider den underlod. prøv at tænk hvis du skulle gå med hagen helt nede ved brystkassen, ikke go sammemligning men stadig. Hesten kan ikke se så meget når den går så lant underlod med hovedet.. jeg synes jo heller ikke man lige frem kan sige mishandling, men jo på en måde er det jo synd for hesten. men dette er ikke mishandling det er bare en forkert måde at ride den til biddet på.

    -=- bare min mening-=-


  •   15. jul 2009 Men stadig Helt forkert kan han jo ikke ride. Jeg er nemlig MEGET sikker på at i ikke ville kunne gøre det bedre!

  •   15. jul 2009 Hvis det var mishandling, tror jeg ikke ligefrem at han ville få så høje karaktere til stævner!
    Måske ser jeg op til ham, men det der er ikke derfor jeg støtter ham op om den her video. Det er fordi at han klarer hesten super godt i for hold til hvad andre ville kunne. Og som Helene siger, så er det da lidt mærkeligt at hans 'hårde hånd' og 'stakkels heste' sætter ham så højt placeret på verdensranglisten!
    Og hvis nu han virkelig ridder med en ih så hård hånd, så prøv at gør det bedre på den hest! smiley


  •   15. jul 2009 HOLD KÆFThan rider den under lod man! Kan slet ikke klare at se det. Hesten kan jo ikke se noget, og han rider den mega under lod.. =(

  •   15. jul 2009 Og det er fanme synd for hesten, det er synd for de fleste heste, som er blevet offer for den væmmelige sport, hvor de skal være slaver... Ad ..

  •   15. jul 2009 Det tror jeg du har meget ret i. Som der blev sagt i det der ridenoget på TV2 (programmet) så har vi vendet os til at se på hård og barsk ridning, vi opfatter slet ikke at noget af det måske BURDE betragtes som mishandling smiley

  •   15. jul 2009 Jeg er fuldstændig enig med dig, det undre mig bare at sådan nogle kan ligge så højt placeret. Tror vi glemmer hvordan det er vi rider, så bliver det mere og mere ekstremt ?
    Jeg ved det sku ikke


  •   15. jul 2009 Fordi han rider normal traditionel dressur - hvor jeg har fået den opfattelse at det bliver anset for at være 1. klasses ridning det der.

  •   15. jul 2009 Ingen tvivl om at der er en dejlig hest, det vil jeg give dig ret i.

    Men ridningen!? Kønt er det bestemt ikke. Gud hvor jeg altså synes det er trist at han er forbillede for så mange.

    -Moe


  •   15. jul 2009 Hvis han er så dårlig hvorfor ligger han så så højt placeret i verden ?

  •   15. jul 2009 "Andreas helgstrand er en fantastisk rytter okay! FAT DET!? Han gør ingenting galt!"

    - han er kendt, og du kan godt lide ham, så det vil altså sige at han ikke gør noget galt ..

    - Så alle kendte personer/skuespillere/sangere, som folk ser op til og godt kan lide, de gør heller ikke noget galt i at tage Coke, hash, eller hvad pisset nu hedder .. og selvfølgelig alle de andre mærkelige ting de laver !?s;

    det er måske din mening . I orden . det' da klart at du godt kan lide ham, hvis du også går ind får hård ridning, og en hensynløs hånd ..
    Men vi andre har ligeså meget lov til at sige han ridder forkert, ligeså meget som du har til at sige: han rider rigtigt.


  •   15. jul 2009 Har ondt af alle hans heste /;

    Men ja, man kan ikk redde alle heste i verden.


  •   15. jul 2009 SLE:

    AHHAHAHAHAHHA XD han ridder den slet ikke korrekt ! smiley nå men vil udforme svar i min bog , så man kan læse og se hvad han gør forkert smiley


  •   15. jul 2009 Stakkels hest osv videre. STOOOOOOOOP forfanden! :s Andreas helgstrand er en fantastisk rytter okay! FAT DET!? Han gør ingenting galt!

  •   15. jul 2009 fuck det er da sindssygt dårligt redet - det er en hest ikke en kat.

  •   15. jul 2009 Er overrasket over manden ikke er kommet slemt til skade - møder han mig sker det.

  •   15. jul 2009 Hvem spørger du?
    Hvis du spørger mig, så ja. På en måde. Har været til adskillige kursuser hos ham, og har været oppe på stutteriet Blue Hors hvor han viste mig rundt smiley Det var vildt!


  •   15. jul 2009 Andreas helgstrand??:D

  •   15. jul 2009 Hvorfor skriver i sådan en tone...
    Hans hest går under lod fordi den er spændt og der er sq mange heste der gør det her i verden men >Andreas<ved sq hvad han gør & er pisse dygtig... Hans hest er måske lidt mere spændt idag... Man skal bare tænke fremad og sige at den lære det..

    Jeg vil give C. Rasmussen, Military; Can You Handle It? .
    ret i det han skriver, hellere at den går lidt under lod end at den får en meget stor underhals og ser op i himlen, men lære at gå rigtigt på et tidspunkt det er ikke noget de lære med det samme selvom der er mange der tror det......
    Giv den nu tiden den tager, om nogle år så ser i udviklingen...


  •   15. jul 2009 Og det kan godt være at hun har skrevet i pisker jeres hest på benene, men så lad dog være med at tage det så personligt, og så bare ignorere det, altså! smiley

  •   15. jul 2009 Nej, det ville nok ikke være fedt, men det er det samme som i siger med Andreas og Driver! De to har allerede udrettet en masse, og jeg ved at de to vil nå langt. Så derfor var det heller ikke klogt af nogle at begynde at svine HAM til. Jeg ved ikke om du har skrevet noget grimt om den , men det med den er bange og hidsig. Hvornår er den præcis det? Jeg kan se en ung, urutineret hest på den her video! Ikke en bange hest!

  •   15. jul 2009 S L E

    jeg ved ikke med dig men ville du sys det var fedt at blive beskyldt for at piske din hest når det eneste du prøver på er at gøre det aller bedste for ens hest ! det tror jeg ikke du ville sys om .

    og tror alle der går ind for horsemanship er enig med mig i det !


  •   15. jul 2009 Vil du være sød at holde dig i en pæn tone! Hun bruger jo nok sin overdrivelse for at overbevise jer om, at Andreas overhovedet ikke gør nået forkert i denne video. Hesten er hverken Bange eller Hidsig, den er bare overrasket, ung, frisk, og lidt fræk. Hvis jeg også skulle snakke i den tonefald ville jeg sige sådan her;
    Hvorfor fanden lærer hesten at løfte benet? JUHU! Horsemanship er fanme så syndt for hesten man! Hvad fanden er der galt med dig!?!?
    - Men som sagt skriver vi andre i en pæn tone. Lær noget af det!
    Og hvad mener du med at hesten skal gå ''sådan''? Det er da godt at den går til bidet, og at den samer sig fint.


  •   15. jul 2009 C. Rasmussen

    pisker vores heste !! hvad fuck er det for noget at fyre af var ! du har ikke en skid forstand på det du snakker om ! vi prikker lige så stille til benene så de løfter dem ! tror du virkelig at vi står og slå på dem ind til de løfter dem ! er du dum eller hvad . hvad fuck tror du egentlig horsemanship går ud på var ! at vi pisker dem så meget så de overgiver sig og gør som vi siger !

    nej der tager du helt fejl. det er det du sidder og kigger på som gør sådan ! jeg har selv engang været dressur rytter så jeg ved udemærket hvad jeg snakker om. jeg har indtet mod bid eller at man samler hesten, men hvis du sys det der er oka at hesten skal gå sådan fordi den hidser sig sådan op fordi den er bange så er der virkelig virkelig noget galt med dig !




  •   14. jul 2009 I kan altså heller ikke bedømme hesten eller rytteren (som begge er super dygtige) ud fra en lille plat video! smiley

  •   14. jul 2009 Er enig.

  •   14. jul 2009 Okay (: Ja, kan også se at han er meget anspændt ..

  •   14. jul 2009 Han går under lod, fordi han spænder så'n op.

  •   14. jul 2009 Nej.

  •   14. jul 2009 Hej, hentyder du til mig? smiley (Ikke surt/ondt ment!) ..

  •   14. jul 2009 .... Er der mange der er kloge, Driver-mand, har ALTID været en ballademager (Det er der måske også mange af jeres heste der er) og derfor springer han mere rundt og ser lidt mere voldsomt ud. Og han er KUN 4.

    Og op i R#VEN med alt det der HMS. I STÅR OG SLÅR JERES HESTE PÅ BENENE MED EN PISKE, FORDI DE SKAL LÆRE OG LØFTE DEM??????????? WTF?? Hvis der er noget her i verden der er godt, så det HORSE `FREINDSHIP, og det er 100% sikker på at Andreas og Driver-mand har...!

    Selv jeg går MEGET op i det, bygge et bånd mellem dig og din hest, så i har tillid til hinanden. Jeg rider military på et godt nivuea, og hvis min hest og jeg ikke havde tillid til hinanden, så havde vi nok ikke kommet og de MEGET høje, og FARLIGE forhindringer...

    Så heller have tillid til din hest, så i kan samarbejde med hinanden. End at ride rundt på din hest og ødelægge dens ryg, fordi den render med hovedet oppe i skygerne.



  •   14. jul 2009 Rigtig flot hest! Synes bare det er rigtig ærgeligt at den bliver redet så meget bag lod smiley (Ikke ondt/surt ment!) smiley

  •   14. jul 2009 Ja, det kan være. Når vi rider ud i mosen..

  •   14. jul 2009 helt enig Sille Elkjær...

  •   14. jul 2009 Andreas er et fantastisk menneske. Tænk at nogle er jer sidder og svinder ham til! smiley Han er sgu meget bedre end jer alle sammen! Men som sagt, Andreas tolker den hest fuldkommen rigtigt, og hvis han nu er så hård mod hesten, så er det vel nok mærkeligt at han har fået en bronzemedajle til OL! Så jeg syntes altså bare i skal klappe i med at han ikke rider den ordentligt, for det gør han. Hesten er ung, og det er dens første gang! Tag jer lige sammen! -.-

  •   14. jul 2009 At dette er en unghest og at den stadig er urutineret, så self har den ret til at blive nervøs og usikker. Dette synes jeg dog Andreas klarer til UG!

  •   14. jul 2009 Jeg var inde og se det show smiley
    Jeg syntes det var rigtig godt, og ja - Driver var meget nervøs, men det var også en af hans første, hvis det ikke var første gang han rigtig var ude og blive vist frem, for så mange mennesker .. ;o) Og syntes Andreas styrede ham rigtig godt .. d:


  •   13. jul 2009 HESTEN ER BANGE OG NERVØS!!!!!

  •   13. jul 2009 Det sg utroligt at hesten finder sig i så meget!

  •   13. jul 2009 det må man heller ikke. det var bare ironisk ment:) hihi

  •   13. jul 2009 Det tror jeg ikke man må?

  •   13. jul 2009 HVorfor kan han ikke starter så høje klasser uden spore???

  •   13. jul 2009 I den ridesport vi har idag kan en hest der bliver redet med HMS eller lign ikke måle sig med de heste der bliver trænet efter den metode andreas bruger..

    Du kan jo slet ikke starte de klasser han gør uden sporer? det ville da være en start, du kan ikke sammenligne den ridning som OL ryttere rider med den ridning der tager hensyn til hesten

    Bare fordi man som rytter rider på international plan, kan man godt være en spasser overfor hesten..


  •   13. jul 2009 syntes det er FEDT hesten er protesterer når han rider den sådan..

    Brøds med ikke om andreas helgstrand, og SLET SLET ikke om hans far...


  •   13. jul 2009 Utroligt som alle er klogere og rider bedre end Andreas Helgstrand, hvorfor er det så ikke jer der har redet OL, I fantastiske ryttere.....
    Iøvrigt er det en meget velredet og dygtig hest, Ville gerne se andre, som er så dygtige i munden, på ryggen af denne hest i samme situation, I var sku nok ikke blevet siddende.


  •   13. jul 2009 ikke fordi jeg vil blande mig eller rodes ind i noge men holdkæft nogle gode kommen tare du kommer med!

    har læst et par sider her og de er jo rammene

    he he

    er eni med dig


  •   13. jul 2009 nu kommer så det dumme spørgsmål fra mig (:
    hvad er rollkur ? (:


  •   11. jul 2009 HAHA, du for grineren. Det er jo så sjovt at Madsen er faktisk tit nede ved os, og han roser mig meget. Og den ene dag var han over på gården, hvor jeg red rundt på Evolution - en 4 års vallak, som ikke havde gået ude på den udendørsbane endnu, og jeg hoppede OGSÅ op på den uden at longere den. Og pludselig kom Madsen kørene, og sagde til Linda at det så godt ud. Og sagde at den kunne jeg godt vise frem for hende hollænderen, der kom om eftermiddagen.

    Så hvis FJR ånd er som jer, så vil jeg løbe skrigende væk. Og så vil Madsen jo nok også give dig hans røde stævnejakke, og ikke mig.!

    Men du jo altid velkommen til at komme og vise hvordan man skal ride, i kommer jo en gang imellem for at se til jeres heste.


  •   10. jul 2009 hahaha, du er fandme genial! (:

  •   10. jul 2009 Det kunne være du skal komme over på stutteriet og vise os hvordan vi skal ride. Jeg kan se det går så godt med din unghest.

  •   9. jul 2009 God idé Joan, så kan vi spare lidt på tøjlerne, tror squ sytråd er billiger..

  •   9. jul 2009 for det første: har i nogen sinde set en grendprix hest gå med grime og uden sadel, bare fordi man ikke måtte"røre" ved den i munden??

    eller har i ikke set Anky?? det har i så ikke kan jeg regne ud!!
    eller hvad med Isabell Werth??? det har i heller ikke! de lukker den dobbelt så hård sammen.

    Andreas rider heller ikke sådan nomalt, ser ham ride sine heste til dagligt næsten hverdag, og der gør han intet, som i mener han gør på nomalt og i denne film--.
    han bliver jo også nød til at få driver til at konsentrer sig, om ham, sådan at han ikke går mer amok over at han ikke tør at gå ned i det hjørne!!


  •   9. jul 2009 fuldstændig enig med dig* du har forstået det!!!! godtd at der bare er en der kan.

  •   9. jul 2009 Nu har jeg været med til at ride Driver-mand til, og Driver ligger dybt, MEN let på tøjlen. Man kan squ næsten ride med sygtråd, i stedet for tøjler.....

    Han er en dejlig hest, og nu skal han med til VM for 5 års. Og det viser jo bare at han bliver redet ordenligt, for hvis han ikke blev det, så var han jo nok ikke noget så lang..!


  •   8. jul 2009 Jeg er enig med dig (;

  •   8. jul 2009 det kan godt være at han lukker den hård sammen, og at han saver den, for at den går langt og dybt! men han er nok bedre end jer til så at give efter igen!!!
    og hvordan kan man sidde stille når hesten går sådan amok???? årøv da lige at tag jer sammenm!?


  •   7. jul 2009 Man stiger squ da ikke bare af og sætter den på fold så.
    Hesten skal squ da vændes til det.


  •   6. jul 2009 Ja, det er ikke så lige til med en skriftlig samtale.

  •   6. jul 2009 Jeg kan sagtens elske dem uden at behandle dem som et marsvin smiley

  •   6. jul 2009 Mon ikke du burde få dig et kursus i at sætte kommaer frem for at irettesætte hele HG's konkurrenceryttere? smiley

    Desuden har jeg aldrig skrevet, at jeg elsker heste i al almindelighed. Jeg elsker mine egne - eofs.

    Og mine heste bliver ikke tvunget ned. Faktisk bliver ingen af dem hevet det mindste i hovedet, når de skal springe - eller for den sags skyld: når de skal lave hvilket som helst andet.

    Sikke en påstand. Mon ikke du skulle finde dig noget andet at tage dig til ? smiley


  •   6. jul 2009 hvad snakker du om?

  •   6. jul 2009 Ja, jeg bøjer mine ponyer - til tider kan det se harmløst ud andre gange meget voldsomt - meget af.

    Jeg har sgu kæmpet for at nå dertil, hvor jeg er i dag - og ingen kan klappe sin hest til landsholdet og Grand Prix.

    Netop fordi Andreas og jeg har den ting til fælles, at vi begge er landsholdsryttere, ser jeg det som et selvfølge, at skulle forsvare ham overfor sådanne tossehoveder som dig smiley


  •   6. jul 2009 det er første gang hesten er ude, så er det da klart den spænder, og at andreas prøver at ligge den dybt!
    hvad havde i ellers gjort i denne situration?
    ladet hesten gå med løse tøjler og rende af helvedes til?!
    I kan jo se hvordan den hopper og spjætter fordi den ikke er vant til at være andre stæder.


  •   6. jul 2009 Jeg tror ikke, du ved, hvad roll-kur er.

  •   6. jul 2009 IKK MIG!



  •   6. jul 2009 Cosima, Anita og self. dig Channe:) <33 P hvem er det lige der hidser sig op?

  •   6. jul 2009 hesten spænder meget op, derfor går den meget hurtig ned, men efter det, rider han den langt og dybt.!!!! fatter i det?
    tænk lige på alle andre rytter, som lukker deres heste endnu mere sammen!!!
    slap dog af, det er ikke noget at hidse sig så op over, da han ikke rider sådan nomalt, da vi ser ham ride næsten hver dag!!!!


  •   6. jul 2009 !!!!! Slap dog af!!

  •   6. jul 2009 Min far arbejder hos Andreas H, så min veninde og jeg, arbejder også ude ved ham, og når vi er der ude, går vi og muger ud ved Driver og mange andre der ude fra. . Han er bare så sød at være sammen med.:) elsker den hest!!

  •   6. jul 2009 altså der er nogle heste der bukkerhovedet ned i lod automatisk? så kan i sgu ik kalde det dyremishandling? det kan godt være at hans heste går under lod, men det han jo være at de selv søger der ned? han rider nok bedre end allle jer til sammen, men okay. i har jeres holdninger..

    KÆÆÆFT DEN ER KÆR, og ret forsigtig;). men okay, der sidder os 100 mennesker dernede, og den er jo ik helt gammel;).


  •   4. jul 2009 han må jo tilføre dem en slags hypermobilitet? altså hans heste.

  •   3. jul 2009 andreas benytter sig af rollkur - dog ikke som permanent træningsmetode (som anky), men for at løsgøre hestene få gange månedligt.

    og det må jo siges at have sin effekt.


  •   3. jul 2009 andreas helgstrand er en af dem som ikke rider rollkur og han rider skam godt den blev bare bange og nervøs for alle de mennesker.

  •   3. jul 2009 Ridning ER en hamrende dyr sport, og det er kun de asolutte og ultimative naturtalenter, der når toppen uden at have røven fuld af penge. Især ikke i ridebanespring og dressur.
    I military skal der noget mere end bare en god hest og held til.


  •   2. jul 2009 - Lukas(:&Olivia -

    Der er vidst ingen tvivl om at der i forvejen er ALT for lidt tilsyn og alt for mange penge med i den danske ridesport smiley


  •   21. jun 2009 Ja ja, det er også fint du har din mening, og mig, min. smiley og jeg mener bare at hvis det var så galt er det 100 at der var blevet gjort noget ved det. smiley
    -polittikkerne ville jo heller ikke have et job hvis ikke vi var uegninge.


  •   21. jun 2009 Ja, men det fungere jo fint for dem.
    Jeg har ikke ngoet behov for at komme videre ud med den her diskution, min holdning er at det er dyremishandling at hesten bliver holdt i den holdning, og dette gælder ikke kunne Asndres' ridnoing men alle der tvinger deres hest derned og/eller andre ting som ikke tager hensyn til hestens velfærd.


  •   21. jun 2009 Nej, men der er jo nok også flere med i DRF end Ulf.

  •   21. jun 2009 Det er sku da klart DRF intet gør ved Andreas' ridning så længe det er Ulf Helgstrand der sidder blandt toppen..

  •   20. jun 2009 Blev skrevet lidt for hurtigt det her, så der er nogle stave fejl.

  •   20. jun 2009 Rigtig fin video, og sikke en vildbasse. smiley

    Jeg synes at Andreas rider udemærket, og nej bare fordi han er top rytter er der altså ingen der bare lukker øjnene, som Joan K påstår, alle top rytterene skal overholde de samme regler som vi skal. Og hvis Andreas rider så modbydeligt som i påstår så er det 100% sikkert at han IKKE ville have være til DM, EM, VM, OL osv. vel?, nogle gange skal man sku da også tænke lidt logisk ikke?. Og nu hvor LPS har lavet den dokumenter om ridesporten, har DRF jo sikkert også gjort noget, og DRF mener så åbenbart at der ikke er noget i vejen med Andreas ridning siden de ikke har gjort noget ved den. Og de klip der var i TV, var jo nogle som blev brugt fordi de kunne sige noget til det, der dvs. et uheldigt øjeblik der er blevet filmet, det er slet ikke som om at alle vi andre ikke har nogele uheldige øjeblikke med vored heste vel? Nej self. ikke vi gør simelthen alt rigtig. Det er sku ris til egen røv det her!

    -Det var så MIN mening.


  •   20. jun 2009 Den pustede ikke eller noget i programmet, den gik afslappet og brugte ryggen!

  •   20. jun 2009 Hvis i mener programmet LPS, så vil jeg mene i tager fejl. Jeg syntes det program var noget møg, da den video af Andreas ikke viser noget forkert. Jo den går måske under lod, men han opvarmer den jo bare! Han får den til at søge ned til biddet, og den går ikke just under lod, men Matiné bruger bare ryggen, folkens! smiley
    Jeg syntes at Andreas er sej, og at han håndtere Driver super godt! smiley


  •   20. jun 2009 Jeg synes Andreas er vildt sej! Elsker ham, og så er han også køn. Synes han rider rigtig godt, men ja, det er rigtig nok, hestene går for langt ned, ikke at jeg gør det bedre selv overhovedet! Men selvom man elsker ham, er fan af ham, eller bare ser op til ham, behøves han jo ikke være fejlfri, jeg synes han er vildt sej og rider vildt godt, men jeg synes også han bøjer hestene for meget ned. I hvert fald lige her! Men som han selv siger, det der er godt ved dressur er man altid lære noget nyt, man kan aldrig holde med at lære.

  •   19. jun 2009 Synes kun han ride Don Schufro ordenligt, flot og godt.

  •   19. jun 2009 MCM
    Du så vist ikke dokumentarfilmen om Andreas?
    Man kunne se at hans heste gik under lod.
    Og at en hest åbner munden og skummer og pruster
    og puster som om man havde galoperet flere mil er
    IKKE normalt. Det er at spærre hestens luftvegne.
    En hests mule skal ikke røre en hest bryst.
    Så nej, jeg skal slet ikke slå en kvikke til.
    Du har din mening, jeg har min mening.
    & min mening er at jeg ikke synes at andreas er sød
    mod hans heste når han rider dem!
    Synes mere han egner sig til bare og passe dem &
    SMÅ hygge med dem. For det gør han ikke meget af
    så meget han skal træne på alle slags heste.


  •   19. jun 2009 hvis han konstant spærrede luftvejene, ville hestene være døde.

    slå den kvikke til


  •   19. jun 2009 INGEN kommentarer til min mening, men altså jeg synes Andreas Helgstrand er røv. Ikke fordi han ikke rider godt osv.
    Men fordi han får ALLE hans heste til at gå under lod næsten hele tiden, og det spærrer hestens luftvegne.
    Må ærlig talt sige at han er rigtig rigtig lækker den hest der! =)
    Men jeg synes ikke det er en spor flot video når han har hesten underlod.


  •   17. jun 2009 -han er bare jordens mest sympatiske dressurrytter.
    kender ingen som ham. de gange jeg har været oppe hos carsten og esben for at tage nogle billeder dels af nogle af deres egne unge, men også af føllene til DV's elitefølauktion, har andreas pænt vist mig rundt og fortalt mig om de forskellige hestes sevær- og særheder :o)

    fantastisk mand.


  •   17. jun 2009 mcm det synbs jeg oss og så elsker han chokolade XD

  •   16. jun 2009 den mand er STJERNE dygtig :o)

  •   16. jun 2009 jeg kender ham smiley skal ti lham i sommer smiley han klare det rigtig flot

  •   15. jun 2009 Forstår godt, at han pakker den lidt - den er jo tydeligvis ikke så vandt til alle de tilskuere smiley

    Jeg synes Andreas tackler Drivers nervøsitet rigtig godt.


  •   15. jun 2009 Hvor høj er hesten? Andreas plejer næsten altid at se stor ud til sine heste, men det sys jeg bare ik så meget han gør på den her... Hvis du ved det, vil du ik skrive?

  •   15. jun 2009 han er bare så sej.. er MEGA fan af ham.. smiley

  •   15. jun 2009 kender du ham? smiley

  •   14. jun 2009 lækker hest men hvor er det dog synd at den bliver foldet sådan ind mod sin egen hals. jeg har intet mod han ridning eller dog har jeg da jeg syntes det er synd at han presser hesten sådan ind til sin egen hals.

  •   14. jun 2009 ,virkelig lækker hest, men det er sku en ikke en vellidt rytter der sidder i sadlen hos mig.
    Kan virkelig ikke lide hans måde at ride på..
    Og jer der siger: Jamen hvis i siger han rider skidt, hvordan kan han så vinde OL og VM''?
    Jo folkens, det skal jeg sige jer. FORDI han ikke rider stævner på samme måde som han træner. Han får det til at se utvungent og afslappet ud på banen men den går alligevel bag lod. Når han træner saver han alle sine heste i munden.


  •   14. jun 2009 ved i nu hvad altså der er vildt mange mennesker og alt muligt der er mange farlige ting den har det sku ikke dårligt.

  •   14. jun 2009 Katrine det bedste forsvar er gerne et nyt angreb smiley
    Tænk over din tone.

    Der er forskellige holdninger, og det er der uanset hvor du kommer hen.
    Dette er jo desværre måden man vinder medaljer på indenfor ridesporten idag, - hvis kravene blev ændret tør jeg næsten væde på at mange af vores topryttere ikke længere ville være så dygtige.

    Dette gælder selvfølgelig også udlandet.
    Og jo, jeg er da helt overbevist om at han rider skide godt siden han er nået så langt, men man kan lære hele livet og jeg tror stadig han har noget at lære ift ungheste, hvilket jo også er acceptabelt. Vi reagere jo gerne som VI finder mest fornuftigt, det vil sige at dette er HANS måde at reagere, men vi har jo også lov til at have vores mening om tingene uden du skal gå ind og vudere at vi prøver at rede alle dyr, for generalt har dyrene i Danmark det bedre end i andre lande.


  •   14. jun 2009

  •   14. jun 2009 ()Love you Zandra()

    Det er der jo også forskellige holdninger om smiley


  •   12. jun 2009 Selvom han er en smadder dygtig rytter er der ingen grund til at lægge hånden over ham, jeg er vild med ham og synes han rider super fint for det meste, men i denne video synes jeg det er tydeligt at hesten ikke har det rart, det er videnskabeligt bevist at hesten får skader af at gå under lod, og så i en så ung alder. Men hver sin hest, hver sin holdning. smiley

  •   12. jun 2009 ser det ud som om hesten nyder dette?

  •   11. jun 2009 Tror heller ikke det er så meget Andreas man skal sige noget ondt om, men DRF's forventninger til unge heste.. smiley

  •   11. jun 2009 ved han hvad han gør :=) kan ikk sige noget ondt om ham

  •   9. jun 2009 en lækker hest ! :)virkelig en lækker trav smiley

  •   7. jun 2009 Så den til DSA i dag, super fin hest. Bare ærgeligt den skal samles så meget i så ung en alder smiley

  •   7. jun 2009 Men det er en fantastisk hest!

Annonce