{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fra uridelig til ridelig sara & Dusen marts 2011

942 visninger | Oprettet: 24. mar 2011

Fra uridelig til ridelig sara & Dusen marts 2011

Der er gået rigtig lang tid siden der sidst er kommet lidt video på profilen. Dusen er jo en meget svær lille ponydreng at ride og der har været tæt på helt uoverskuelige problemer med ridningen der har gjort at bare for 3 uger siden var det blevet så slemt at de slet ikke kunne ride. Vi har så haft healer/hestevisker ude to gange og om man tror på sådan noget eller ej har det gjort underværker for deres ridning og samarbejde. De har nu haft et par rigtig gode uger med udviklingen i den rigtige retning og de fortsætter i stille og roligt tempo - hellere lidt kvalitet end en masse dårlige oplevelser.

Efter at have haft store problemer med mit videoprogram er det endt med en video i noget mere ringe kvalitet end i den fine HD som den oprindeligt var - men håber i alligevel kigger med.

Det skal lige siges at det er het med vilje de galoperer en del kontra - galoppen er ikke den flotteste endnu, men det vigtigste er at de træner på den og for to uger siden kunne de slet ikke galopere på v. volte :-)

Sundwells
Kvinde | 51 år | Oprettet: 16. nov 2008


Kommentér på:
Fra uridelig til ridelig sara & Dusen marts 2011
  •   17. apr 2011 Ser fint ud :o)

    Men pas på at traven ikke bliver for "hektisk."
    Den bliver lidt jappende, så prøv at istedte for at ride hurtigt så få energien bagfra men stadig hold lidt igen så den får bagbenene aktiveret og forlænger sine skridt, istedet for det bare går hurtigt :o)


  •   24. mar 2011 Det er virkelig dejligt at se den positive forandring! Super godt arbejde, en smule mere ro i traven, ellers super. I næste uge kan jeg komme ud og hjælpe lidt hvis det er, der skal jeg kun i skole mandag:)

    Knus


Annonce