{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Macoy [Tidl. part] 1996

6.765 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Sørine
Kvinde | 31 år | Oprettet: 25. dec 2006


New Forest Macoy

Fødselsår:
1996
Højde:
Han er 146 høj (:
Temperament
Rolig.
Han er en meget fornuftig pony, som altid er sød ved sin rytter, han kan tydelig mærke om det er en rytter der er forholdsvis ny, han tager nemlig meget hensyn til de små rytter og sikre dem en god ridetur.
Han kan dog godt finde på at stoppe og så ikke vil gå mere.

Ved mig gør han aldrig noget det er som om han ved jeg ikke vil have det, han er så utrolig dejlig han søger lige så fint ned når man lige har vist ham hvad han skal gøre.

Han er helt klart alles favorit over på rideskolen, og de nybegynder har meget glæde af ham , ligesom jeg har (:
Gangarter
Skridt: Det er ikke hans bedste gang, den går ikke så hurtig, men god at side i.

Trav: Det bliver bedre og bedre, han er blevet bedre til at ride fremad, før han gik det meget langsomt, men han har fået mer fremadrift på.

Galop: Helt klart hans bedste gangeart, den er fantastisk at side i, han kommer rigtig fint ind under sig :D
Stævner
Jeg har ikke startet så mange på ham, men dem vi har startet er:

Sted: Staldvantinge.
Klasse: LC2
Dato: 31 Maj
Procent: 58,64%
Point: 129.
Dommer: Niels kan ikke huske hans efternavn (:
Plads: Det ved jeg faktisk ikke
Dommerens kommentar: Sød pony, men du skal give mere efter så han kan søge mere fremad.
Min kommenter: Han var rigtig sød at have med, han gik bare perfekt på opvarmningsbanen men så inde på banen var han træt og skød skulderen lidt på højrevolte, jeg må sige jeg red måske heller ikke lige super godt der /: men det er vores første stævne sammen og så er det enda ude (:
- Første stævne

Sted: Midtfyns sponsor stævne (MFR)
Klasse: LC2
Dato: 19 Juni
Procent: 67,73 (0,45% fra førstepladsen)
Point: 149
Dommer: Lene
Plads: 2 Plads
Dommerens kommentar: Ingen bemærkninger
Min kommenter: Det gik rigtigt godt, han var træt men havde også gået meget (: han var lidt langsom i skriften men rigtig sød og det gik rigtigt godt (: mit andet stævne på ham og jeg har kun øvet 1 gang
- Mit andet stævne
Stamtavle
Det ved jeg desværre ikke (:
Køn
En meget køn Vallak :b
Bemærkninger
Macoy er næsten umulig at beskrive, han skal nærmest opleves før man kan se hvilken pony han er.

Macoy er min halvpart, hvilket jeg er utrolig taknemlig for, da jeg ikke kan holde af en pony, mere end jeg holder af ham.
Macoy er privathest men bliver til dagligt brugt som elev hest. Han er den hest, alle kan sætte sig op på og få en god tur på, da han er sød og artig ved alle rytter, lige fra nybegynder til øvede. Han kan tydeligt mærke på dig om du vil mere end han er van til.

Når jeg sætter mig op på ham og lige for ham løsnet og bøjet godt igennem, så er han for det meste en engel resten af tiden, så går han der bare, bare ved et lille tag i tøjlen.
Når jeg ser andre ride ham, kan jeg ikke lade være med at kigge på ham hele tiden og virkelig se hvor meget jeg elsker ham, bare de øjne han giver mig, er jeg helt solgt.
Når jeg henter ham på folden spidser han også altid ørene og kigger på mig.

Macoy er den pony, der er lige glad med alt, du kan ride ture på ham, hvor der køre motorcykler og store lastbiler ved siden af ham, han reagere ikke på noget som helst, selvfølgelig kan han da godt blive lidt nysgering men han bliver aldrig bange.

Jeg har aldrig mødt sådan et stort nyssehoved som Macoy,
Han kan stå i flere timer og bare stå og nusse, hvor han er i centrum, og det bare er hygge.

I det hele taget er han meget svær at beskrive fordi han er sådan en unik og lærrig pony.

Jeg elsker ham over alt på jorden og jeg frygter virkelig den dag vi skal skilles af :'/

DU ER VERDENS BEDSTE PONY! <3

OPDATERING D: 31 AUGUST 2010:
Jeg har desværre ikke halvpart på macoy mere. Jeg elsker virkelig den pony, og det bliver utrolig mærkeligt at gå ved siden af ham uden man skal ride på ham og hygge om ham som vi plejer /: - Macoy har lært mig ALT! virkelig, han har ført mig igennem en rejse der har været igennem både opture og nedture og vi har fået et fantastisk bånd. Bare de øre du altid havde fremme når vi var samme, når vi hyggede, når jeg hentede dig på folden osv var fantastiske, fordi så vidste jeg også du havde det godt. Han har aldrig aldrig nogensinde, vist tegn på at lave nogle uartigheder, han har altid gjort som jeg har sagt, han har virkelig været der for mig. Jeg er så ked af at vi ikke er sammen mere og jeg kommer til at savne dig af hele mit hjerte! - Jeg elsker dig Macoy, du er virkelig vidunderlig <3

OPDATERING D. 7 JANUAR 2010:
- Macoy jeg savner dig virkelig, det er helt tomt uden dig, hver gang jeg er over på rideskolen og jeg går ind til dig og kigger dig i øjene, kommer dine øre frem, jeg ved ikke om du kan se jeg er ked af det, eller om det bare er fordi du også savner mig. Det er virkelig hårdt at være der over og ikke kunne de samme ting som vi har gjort førhen, bare det med ikke at kunne tage dig ud og hygge med, er forfærgeligt. Jeg savner dig af hele mit hjerte, og hver gang jeg tænker på dig, får jeg en lille klumb i halsen s: - når jeg ser den video jeg har lavet til dig, og ser vores venskab, kan jeg ikke lade være med at glemme en lille tårre. Det er fantastisk at vi på så kort tid, kom så langt, at vi fik sådan et stærkt bånd og du kom til at betyde så meget for mig så hurtig. Jeg savner dig elskede macoy, og intet er det samme uden dig. Men jeg må lære at tænke på tanken, da jeg ved du har det godt. Jeg elsker dig <3
Kommentér på:
New Forest Macoy
Annonce