{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Østergård Avanti [Himmelhest] 2002

8.709 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Holstener Østergård Avanti

Fødselsår:
2002
Højde:
1.71 uden sko

1.72 med sko

han går med sko på alle fire hove! og ja han er en stor en haha men han sød!
Temperament
Avanti er rigtig sød på staldgangen:'D når man går med ham går han nogle gange som en skildpade haha:'D men hvis han er bange for noget eller sådan noget så bliver han hingstetxD Når man går i byen med ham stopper han nogle gange op og kigger og grønter hahaxD
Under ridning er faktisk meget varm han kan finde på rigtig mange ting han tager også nogle biddet fra Natasha:/ og hvis man bruger pisken så går han i verjet:/ så han er ikke bare en hest som man sætter sig op på:'D
Gangarter
Skridten dejlig i hvert over middel men meget dovnXD

Traven helt klart over middel! den er bare super!!

Gallopen er vild dejlig til at sidde i;)
Stævner
neej og kommer heller ikke til da jeg kun strigler ham...

Donna som ejer ham har lige startet klubmester og et dressur stævne ude.
og parten har også lige væet men bar i spring;) og han var super dygtig han blev nr 4 ud af 20.

D.14 april
Har parten lige været til et dressur stævne, det gik sådan ret godt, men han kiggede ret meget. Og så var dommerne også ret strenge:( men de fik 58,6 ved jeg.

D.18/7-10
Var parten og Avanti til stævne, oppe på KAR (der hjemme)
Program:LC1
Point:kommer når det kommer ind på hjemmesiden...
Procent:kommer...

D.19/7-10
Var de til stævne igen også oppe på KAR.
Program:LC1
Point:kommer...
procent:kommer..

Lørdag d 2/10-10
Red de i kildbrønde og det gik sådan okay, Avanti var lidt mærkelig men de fik 12 fejl i 80;/
10/10-10
red Natasha og Avanti dressur stævne det gik faktisk rigtig godt i lc1;) men i lc3 kom Natasha til at ride 5 buer i slangegaren og ikke 4 desværre

I lc1 fik de 58.8 point
I lc3 fik de (kan ikke lige huske det;D)
Stamtavle

Far:
ALTINI
Farfar:
Alexis z
Farfars far:
Almé z
Farfars mor:
Wonne
Farmor:
Flora iv
Farmors far:
Corrado i
Farmors mor:
Valeska iv
Mor:
LADY GODIVA
Morfar:
Lobo
Morfars far:
Leonardo ii
Morfars mor:
Sika
Mormor:
Josy
Mormors far:
Jet stream xx
Mormors mor:
Gabi


Køn
Hingst:D eller det tror han selv nogen gange haha :D og det er der også andre der har spurgt om:p fordi at han har sådan en tyk og stor hals hehe:D men han er sent kastaret så nu en smuk vallak men kan godt være en lille bølle som der tror at man er hingst:D
Bemærkninger
Avanti er kun en hest som jeg strigler og hygger med, for ejeren Natasha. Jeg er nu også begyndt at ride lidt på ham men det er ikke så tit :D

Avanti er utrolig dejlig vallak! Som man ikke bare lige kan møde over alt. Han er som der bare er der for en!


Avanti du er bare mit et og alt og det vil du altid være.
Der er ingen der vil erstatte dig der er ingen der vil stjæle den plads du har i mit hjerte for den plads er taget...

Lige da jeg fik af vide at min mor havde snakket med Donna om jeg ville strigle dig, troede jeg kun at det var en drøm men det var det ikke.
Jeg skulle lige snakke med Donna om det og lige fra den dag har det bare været det bedste i hele verden.

Avanti har lært at trække min lynlås op hehe han er bare så sjov nogle gange hehe

Jeg er begyndt på at strigle ham hver tirsdag og han er en værre nusse trold...

Torsdag d.2/9-10
snakkede min mor og Natasha om Gloria osv... men de snakkede også om at jeg måske skulle begynde at få lidt privat undervisning på Avanti, vi starter i longe, da han er meget svær at ride XD Så min drøm blev til virkelighed!!!!

NYT*
Ja, nu har vi jo været sammen i et helt år, eller faktisk lidt over nu, men det er fordi jeg lige skulle tænke over hvordan jeg skulle formulere, om et helt år sammen med min bedste ven<3 sådan til at i kunne forstå det hele.

Fra d. 9/7-09 til d. 8/7-10 kl. lidt over 19.00 præcis;) var der gået et helt år med min bedste ven Avanti!!!
Det er jo helt utroligt, Avanti tiden er gået alt for hurtig, det føles som om at det var i går hvor jeg begyndte at hygge og strigle dig! Men det er jo et helt år!
I starten kom jeg bare op til dig og striglede dig og gik igen, men det begyndte så at være lidt kedeligt, så jeg begyndte at undersøge lidt mere om noget helt andet end kun ridning.
Lidt efter fandt jeg så ud af at der var noget som hed HMS, så jeg spurgte Donna om at jeg ikke måtte trænge ham i det?! Og han synes at det var vildt sjovt og hyggeligt!!!

Der er en masse ting som der er forandret!!!!
Donna er blevet gravid og har derfor ikke tid eller råd til at beholde ham mere:/ Det skal lige siges at Donna lyder ekstrem sur men det er bare hendes stemme XD men så når man så høre hende grine, ja så kan man ikke lade vær med prøve at bare at holde sig for ørerne XD ej haha men der er mange som ikke kan lide hende fordi hun lyder sur osv.
Jeg kunne heller ikke lide hende i starten, men det er en helt anden historie. Når men Donna har jo ikke tid eller råd til at have Avanti mere, da jeg så hørte det så tænkte jeg bare F*** så kunne det hele jo være slut!!! Sammen med min bedste ven:/ men da jeg så hørte lidt tid efter at det var Natasha som skulle ha ham, ja så var det jo ikke slut endnu :D Så Donna og Natasha har byttet rolle haha sådan til at Donna nu har part på ham, og Natasha ejer ham, så han kan ingen forskel mærke, så det er jo bare super!!! Så nu er Natasha den nye heste ejer!

Det gik rigtig godt med HMS end til at der så kom en sygdom oppe på gården:/ så i slutning at vinteren blev Avanti desværre også syg:/ Så i en periode holdte vi en lille pause med HMS.

Da han så blev rask igen begyndte vi igen;)
Og i gal hvor var han bare glad og vi hyggede os super meget!!!
Avanti og jeg er nu begyndt at lege fange leg inde i ride huset og han synes det er super hyggeligt og sjovt!!!


Der kommer mere tekst for hver gang jeg passer ham eller sådan noget.

NYT!!!!
Min drøm blev til virkelighed!!!! jeg har nu fået lov til at ride på Avanti!!!!

NYT*!!!
idag d. 24/9-10 fik jeg lov til at ride på Avanti i trav altså, og i longe men what ever man jeg fik lov til det alligevel!!! Mig og Natasha skrev sammen om torsdagen om at jeg skulle skridte ham af, men så sagde hun til mig at jeg skulle en longe og en longe pisk med ned! Og så fik jeg lov til at ride på ham!!!! DET VAR MIN DRØM!!!
Og Natasha sagde så bagefter at vi så skulle bygge videre på det XD

NYT* D.28/9-10
Fik jeg lov til at ride på Avanti :D Uden longe, i både skridt trav og gallop XD Det var nok den BEDSTE dag i mit liv!!!
Da Natasha sagde at jeg skulle prøve at sidde ned i hans trav, tænkte jeg bare mmh ja det er nok bare lige som at sidde i en sofa, men NEJ det var det ikke! Jeg kunne faktisk slet ikke sidde ned i den! For hver gang tog bare et skridt løj jeg bare en halv meter op af sadelen haha Natasha fik også et sygt grine flip haha. Da jeg så havde travede lidt sagde hun at jeg lige skulle tage ned i skridt og det gjorde jeg så ;D da jeg så havde skridtede en volte spurgte hun mig om at jeg ville prøve en gallon tur XD Og self sagde jeg ja;) Natasha sagde også at hvis jeg alt af, så skulle hun nok sætte sig op på ham og skælde ham ud XD men så skulle jeg op på ham igen;) Lige inden at jeg skulle frem i galop fik jeg lige lov til at trave lidt, da jeg så var klar skulle jeg bare springe frem i galop og det gjord jeg så, da jeg så havde galopere og var helt færdig, sagde Natasha til mig at jeg var sej og at han ikke bare er en hest som man bare lige SÆTTER sig op på;)
Dagen efter kom Natasha hen til mig og sagde at hun synes at jeg var sej osv...



NYT!!!*
Idag havde jeg masser af brød med op til ham, vi har nemlig været i min mors kusines bager, hvor vi fik en stor sort sæk tørt brød, så det kunne lige så godt gå til Avanti :b Han blev i hvert fald meget glad for det og prøvede at spise det hele på en gang haha XD skøre hest :'b

NYT!!!! LÆS LÆS!!!!
1 år, 19 dage, 5 mdr. er gået, og vores eventyr er ikke slut endnu, slutter først når døden skiller os!
Østergård Avanti, Avanti, fluffy, osv.!!! En hest der har mange navne men som har et hjerte af guld!En hest som kan tåle at høre nogle være pige-historier! En hest som altid står ved ens side hvis man har bryg for det! En hest som ikke bare er en hest, men den bedste en man kan få! En hest som der altid kan få en op igen! En hest der tør at sige fra, når der er nok! En hest som der virkelig kæmper videre! En hest som man ikke kan få øjne væk fra! En hest man ikke kan få nok af! En hest som man ikke bare lige kan gå fra! En hest man ikke bare lige sælger! En hest som skal blive der hvor han høre til!

Ja, Avanti du er ikke bare en hest, nej du er min (helt sikkert også Natasha og Donna!) bedste ven! Hvis jeg ikke havde fået tilbuddet?! Hvem skulle dog ellers være min aller bedste ven?!
Ja, det spørgsmål har jeg ret længe tænkt over! Men jeg tror vist nok at det svar ville være, det ved jeg ikke!!!

Avanti jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker dig! Jeg elsker dig ubeskriveligt højt! Man skal lede længe efter den, eneste ene i livet. For at finde den eneste ene skal man virkelig tænke over, om at dette virkelig er den eneste som man ønsker i sit liv! Og jeg vidste med det samme at det skulle være os to, for evigt og altid! Hvis jeg ikke havde dig? Hvad skulle jeg dog gøre uden dig?! Ja, jeg ved det ikke!!! For jeg kan ikke leve uden dig! Du er min aller bedste ven, og den eneste ene! Når vi en dag skal skilles, så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre! For der har jeg jo ikke dig! Hvad skal jeg dog gøre der?!

I starten kom jeg bare hen til dig og sagde hej, og efter noget tid begyndte du også at sige hej tilbage med et lille vrinsk! Og lige siden der vidste jeg bare, det var min bedste ven! Men noget tid efter begyndte du at lade vær?! Hvorfor dog det?! Du begyndte også at være fræk under ridning med både Donna og Natasha! Hvad var det?! Hvorfor var du sådan?! Du var mærkelig?! Til sidst fandt jeg ud af det! Du var usikker på et eller andet! Men hvad?! Ja det har jeg aldrig fundet ud af!!! Men jeg begyndte at træne hms, og det hjalp rigtig meget!!! Du begyndte at være mere sikker på dig selv!! Og du lærte tricks osv.!!! Og du elskede det!! Og elsker det stadigvæk!

Ja, som sagt er der gået et helt år, 18 dage og 5 mdr. I starten måtte jeg end gangen ride på dig, men efter lidt over et år, byttede Natasha og Donna rolle så Natasha har købt dig, og Donna har part på dig efter at hun er færdig med at gå på barsels, og mig som det plejer at være passer :'D Når men lidt over et år, fik jeg endelig lov til at sidde op på dig i trav!!! Min drøm! En drøm som der gik i opfyldelse! Da jeg så var færdig sagde Natasha til mig at det skulle vi bygge videre på! Ugen efter hvor jeg bare lige skulle strigle dig osv. kom Natasha hen og sagde at hun skulle ride dig, og så sagde jeg bare okay :'D Da vi så gik hen spurgte hun mig om at jeg havde ridetøj med, og så sagde jeg nej hvorfor? Og så sagde hun bare at jeg så kunne få en tur på dig igen! Så sagde jeg at jeg kunne cykle hjem efter det, og det gjorde jeg så, og så kørte min mor mig der op og så mig at ride dig! For første gang uden longe!!! Da Natasha så spurgte mig om at jeg havde lyst til at prøve at galopere sagde jeg selvfølgelig ja!!!


NYT!*
I går red jeg på min bedste ven igen igen :D han er bare så dejlig altid sød med mig på ryggen haha :D ej Natasha kom hen og spurgte mig om at jeg ville ride lidt på ham :D og hvad siger man så? :D selfølglig ja haha :D ej han var bare så dejlig :D

Opdatering! 2 år med min prins!
I nu 2 hele år har vi kæmpet for den tidlig som vi har sammen nu! jeg tror ikke på at jeg kan finde nogle andre heste som der er lige som dig! for du er min prins! min aller bedste ven! som jeg vil gå til verdens ende sammen med! hvis du bare er med! det er kun døden som der kan skille os! der ikke nogle som helst som der kan tage din plads i mit hjerte! Du har virkelig hjulpet mig igennem alt! du har gjord en forandring i mit liv! det er blevet så perfekt!
du er min drømme hest! hvis der helt pludseligt skulle ske at du kun kunne blive til en hygge hest, ja så vil jeg meget gerne købe dig, bare for at beholde min aller bedste ven! Siden den dag hvor jeg så dig, vidste jeg bare at du nok skulle blive min aller bedste! du er min ven gennem livet! jeg vil med glæde gå med dig til verdens ende, bare for at kunne være sammen med dig!
Min aller første tur på dig var så fantastisk! at jeg ikke kunne se at det var virkelighed, jeg troede bare at det var en drøm! men det var det ikke! det var virkelighed! jeg sad virkelig på din ryg i alle gangarter! pg de var så fantastiske! at jeg faktisk ikke kunne side ned på dig haha jeg elsker dig sq!! Du er min bedste ven som der skal bære mig hele vejen, til verdens ende!

You are in my dreams every day!you make my dreams come true! you make them much better than they are! and you do this every day!
I love you my best friend!? you have everything in my life!? no one can take over your role in my heart!? I love you?

OPDATERING!!!!! :D
Ja, det så nu sket en hel masse... både godt og skidt. Vi har valgt at flytte (pga nogle private over sager) men vi er heldigvis kun lige flyttet 500 meter væk fra KAR:D så jeg stadig kan ride lidt det oppe og arbejde der oppe;) Og Avanti er faldet rigtig godt til, og er meget mere roligere ved det nye sted:D så er det jo bare godt:D der kommer en hel masse nye billeder her på profil jeg skal bare lige lave dem lidt om på fotoshop;)

D. 29-11-2011
Var Natasha til min fødselsdag, og da jeg sad og åbenede gaver, skulle jeg så til at åbne Natashas og Avantis gave, og det var så et lille brev, hvor at der stod at jeg skulle til at passe Avanti 3 gange om ugen :D
Både gå turer med ham, og gøre alt det andet :D
Jeg glæder mig helt vild meget at komme igang med det :D

NYT!* D 3-12-11
Ja, jeg sad lige og kiggede på alle vores videoer og alle vores billeder igennem! og nøj man, vi to har haft en hel fantastik tid sammen! og som der helt klart bliver længere og bedre, og med mange flere minder sammen! Jeg er så taknemlig for at jeg må passe dig! jeg kan ikke være mere taknemlig! Tænkt lige på at du har været min aller bedste ven i gennem snart tre år?! det er jo helt utroligt! jeg kan slet ikke tro på det, det er jo helt fantastisk! jeg elsker dig så højt min dreng! Du har jo altid været ved min side! og ja, Natasha har også altid hjulpet mig i gennem alt det med min skole, min far og ja, hvad i to ikke har hjulpet mig med!
Der er kun en rigtig Josephine, og hende kan man kun finde hvis man også kender dig! jeg elsker dig! Du kan altid få mig til at grine, og altid få det største smil på mine læber!
Sammen kan vi alt! adskilt kan vi ikke alt! men selvom at vi ikke er perfekte, ja så er du perfekt i mine øjne!
Du er ikke kun en hest i min øjne! nej du er en ven som altid er ved ens side! og det er som der gør dig så speciel!
My Soulmate!<3

D 4-12-2011
Hyggede jeg totalt med Avanti! :D jeg striglede ham, gik en tur med ham først ude på banen, og bagefter nede i byen :D og i kan lige tro at vi hyggede os super meget :D og man kunne bare se at han også nød det voldsomt meget :D
Jeg elsker dig fluffy :D

D 31-12-2011 kl: 22.17
org fluffy lad nu bare 2012 blive vores år! der er sket så meget i 2011! at du ikke drømmer om det! men det bedste er at jeg har fået part på dig :D jeg er overlykkelig :D

Opdatring! D. 22 april 2012...
Puha det her er så hård at skrive... og fortælle... men 2012 blev vist ikke lige vores år dsv... det blev langt fra! det blev det værste i hele mit liv!
Avanti har stået stille i 5 m boks ro til at starte med og 3 mdr uden rytter... og lige så lang tid genoptræning pga han havde gigt i højre forben og noget væske i højre bagben... og det blev kun værre.. så imorgen d. 23-04-2012 bliver han kørt til højelse dyreklinik og bliver aflivet der... hold da op hvor er det hård at skulle sige farvel til ens bedste ven! men jeg ved at han får det godt oppe hos Camaro og alle de andre heste<3 men det er sq ikke sjovt at sige farvel til en man elsker rigtig højt! eller for en gang skyld ens bedste ven!
Avanti du skal vide at jeg elsker dig rigtig højt og det vil jeg altid gøre! alt det her som vi har været igennem er super hård! jeg tror ikke på at folk ved hvor meget du endelig betyder for mig! du betyder alverden for mig! jeg kan nærmeste ikke leve uden dig! jeg ville bare ønske at jeg kunne beholde dig bare et år endnu og få lige så mange gode minder som vi har haft!!!
Men Avanti du er den bedste ven man kan ønske sig! jeg vil altid elske dig som den du er og var! inderst inde vil du stadig være hos mig! men jeg ved en ting og det er at du vil stå og kigge ned på både mig og Natasha og tænke på alle de minder vi har haft! <3
Men Avanti du skal vide at jeg aldrig glemmer dig! og at jeg altid vil elske dig! og der ingen som der kan erstatte dig eller din plads i mit hjerte! du har den aller største plads i mit hjerte!
Sov sødt min dreng! og pas nu på alle de andre!

NYT d. 11-06-2012
Gud hvor jeg dog bare savner dig i min hver dag! jeg savner alle de gode minder med alle de grine flip du har givet mig! alle dine mærkelige ting at lave, alle dine svagheder for mad, ja jeg savner bare alt ved dig! du var som en ven for mig, ikke kun en hest som der skulle ud og rides, nej du var jo som min bedste ven! det tror jeg ikke på at der er mange der tror på! jeg savner, savner dig! der går ikke en dag hvor at jeg ikke tænker på dig!! jeg kigger selv ind i din boks hver dag for at kigge om at du var der! men det er du selvfølglig ikke... Jeg ville bare ønske at jeg kunne se dig for en dag, hvor at jeg bare kunne fortælle hvor meget du betyder for mig! og fortælle at du er min aller bedst ven! der findes ingen som dig! du er virkelig noget særligt for mig! jeg tror ikke på at der er nogen der ved hvordan jeg har det, jeg ville bare ønske at der bare var en der forstod mig. Jeg elsker, elsker, savner dig!!!! du er mit et og alt du vil aldrig blive glemt!!!<3

NYT!...
Puha fluffy... nu er det snart et helt år siden du forlod os, faktisk er det et år siden idag at vi på begyndte din genoptræning... du betyder alverdens ting for mig! jeg savner dig for hver dag der går! du var den eneste der virkelig vidste hvordan man fik smilet frem på mig, altså det helt rigtig smil! du vidste hvordan man gjorde mig rigtig glad! du kunne bare gøre et eller andet ved mig! du var altid ved min side! Jeg tænker på dig 24 7! jeg savner dig så meget min dreng! jeg ville ønske at du stadig var her ved os, men sådan skulle det ikke være :-/
jeg håber at du aldrig glemmer mig! for jeg glemmer aldrig dig og din fantastiske selvskab! <3 jeg elsker dig fluffy! <3

R.I.P Østergård Avanti

Jeg vil altid elske dig! du vil aldrig blive glemt!

Den mest elsket hest i verden!<3<3<3<3<3
Kommentér på:
Holstener Østergård Avanti
Annonce