{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Gaia SOLGT 1999

4.733 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Gaia SOLGT

Fødselsår:
1999
Højde:
160 stg.
Temperament
Hun har et dejligt temperament. I stalden er hun dejlig stille og rolig. Når vi rider er hun mere oppe på dupperne. Hun er skøn.
Gangarter
Skridt, trav og galop, hun har en hel kanon dejlig gang. Hun er skøn at ride på.
Stævner
Har ikke startet nogen stævner på hende endnu. Jeg har lige købt hende, men det kommer nok på et tidspunkt.
Stamtavle
Dansk varmblod
Far: Rinaldo
Mor: Gavotte

MF- Rapsodi DH 428
MFF- Fruhling DVE 332
MM- Gaia FOR 4691
MFF- Corso DLH 4

FF- Raimondo DVE 224
FFF- Raimiro Z
FM- Impala RHD 1236
FMF- Imperial DH 150
Køn
Dejlig køn hoppe, med et stort H...
Bemærkninger
Gaia er en dejlig hoppe på 6 år, hun er rød med hvid blis og hvide sokker. Hun er 160 i stg. Hun er bare rigtig lækker, skøn og dejlig.... Hun gør alt for sin ejer, hun er super dejlig at ride, har nogle gode gangarter, det er en drøm at ride på hende. Dog er hun lidt stiv, hun kan være lidt svær at bøje af, men jeg prøver og prøver, og syntes det går meget bedre.
Gaia kan være en rigtig drillepind, hun har nogle perioder hvor hun lige skal prøve mig af, men her er det bare med at være kontant, og så går det hurtigt over igen.
Gaia er en hoppe som stort set ikke er bange for noget, det eneste hun er bange for er vinden, men der kan hun til gengæld også tænde helt af, selvom hun har gået ude på folden hele dagen, og er van til vinden, så når jeg skal have hende ind, og der kommer et vindpust, ja så....
Kører der trakorer, biler eller lign. ved siden af hende, er der aldrig noget, og det er virkelig skønt.
Gaia har fødselsdag d. 1 maj, der fylder hun 7 år.
Gaia er en rigtig kælepot, hvilket betyder utrolig meget for mig, da jeg elsker hyggen i stalden, ligeså meget som ridningen, det gør Gaia også, hun elsker at ride og arbejde, men er helt sikker også med på noget hygge. Alle syntes sempelthen at Gaia er så sød og lækker, og det forstår jeg godt, hi hi... Hun er virkelig min drøm, hvad jeg altid har drømt om.


D. 13/4-06 Gaia blev solgt igår til en rigtig sød fyr og hans kæreste. De var og se på hende i søndags, hvor de var rigtig vilde med hende, og ville så senere give svar, som så kom senere på aftnen med at de meget gerne ville købe hende og meget gerne ville have hende her inden påske. Så det hele er jo bare gået rigtig stærkt de sidste dage.
Igår kom hans kæreste og mor så, og Gaia fik lavet en klinisk salgsundersøgelse, som jo så gik fint, herefter fik vi så læsset Gaia i trailer, det tog godt nok lidt tid for damen havde lige bestemt sig for, at hun ikke ville op i den trailer, og så bliver hun altså noget stædig, men det lykkes jo til sidst.
Men hold fast hvor var det svært at sige farvel til hende, og rigtig svært var det at se dem køre afsted.
Men jeg er meget glad for de nye ejer hun har fået, de er sempelthen bare så utrolig søde, og jeg ved hun får det rigtig godt. Og jeg kan jo heldigvis altid komme og besøge hende, jeg vil i hvert fald altid elske den pige over alt på jorden.
Og jeg har en masse dejlige minder fra vores tid sammen, men desværre havde jeg jo ikke tiden til hende, og hun elsker så meget at lave noget, så syntes det var synd hun stod så meget. Havde jo ellers fået en sød pige til at ride hende ca. 3 gange om ugen, men hun sprang så fra i mandag, da hun var blevet gravid, så dette tidspunkt Gaia blev solgt, passede rigtig godt.
Men hun kommer jo nok herind på et tidspunt med hendes nye ejer, og indtil der kan jeg jo godt have hende herinde, så jeg kan kigge på hende når jeg savner hende.
Et kæmpe stort tillykke med hende til hendes nye ejer....
Kommentér på:
Dansk Varmblod Gaia SOLGT
Annonce