{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Trolle [Tidl. hest] 2001

5.738 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Luns
Kvinde | 27 år | Oprettet: 21. nov 2009


Anden særlig race Trolle

Fødselsår:
2001
Højde:
Han er 1,45 i stk.

2013 målt til at være 147 cm høj. Han er vokset lidt ;)
Temperament
Han er den bedste pony med det aller bedste tamperment og humør, springer alt og kigger ikke på noget.
Gangarter
Skridt: Det er tit under middel men han kan godt gå over middel.
Trav: Under middel.
Galop: Hmm under middel de fleste gange men han er hved at lære at gå hurtiger.
Stævner
Dressur
LD1/skridt trav programet: 2 plads.
LC1: 1 plads.
Han er igang med LC3 og LB1.

Spring
Babyjump: 3 plads.
LX: fejlfri roset (staves).
Er igang med LD, LC og LB.
Stamtavle
Han har ingen men han er en blanding af Fjordhest og araber.
Køn
Den skønneste Vallak sefølig.
Bemærkninger
Han er en dejlig pony som vi købte på et markede og allerade der fra har vi elskede hinanden og var uadskillige :-D

Han er tit en lille doven krop men nogle dage er han i rigtig godt humør så er der ikke noget der hedder hr. doven krop hihi elsker dig Trolle.

Nu har jeg haft ham i 1 helt år og vi har oplevet mange ting på det sidste.

Der var en dag i en sommer ferie der var alle hestene nede på sommer gras og jeg skulle ride Trolle, da vi var på vej tilbage til rideskolen kunne jeg ikke rigtig styre ham så min b-mor tog ham, men hun kunne heller ikke styre ham hun endte med at blive trukkent med ham igennem kornmarken... Altsår skøre lille pony.

Den 4/12-09: Jeg ville ud og ride ham lidt da vi først var kommet igang lavede vi schenkellininger i trav til alle vegne og han plejer kun at kunne gå den ene vej :-D Så ville jeg prøve at lave det samme i galop og det har han ikke prøvet før men det glarede han supert, men det skal lige øves mere. :-)

15/12-09: Vi skulle springe og jeg prøvede at holde Trolle til biddet og det gjorde han supert, vi sprang også en højre bane og den var fejlfri denne gang. :-D

26/12-09: Josse og mig red sammen idag og Trolle var lidt vild i galopen, jeg satte ham i galop og de var den forkerte galop og han løb bare vidre så i hjørnerene skiftede han galop :-D og det kan han snart på komando, han gør ikke det halt rent men han kan da. :-D LOVE TROLLE FOR EVER.

Den 2/2-10: Havde vi spring time, han kom igennen hele spring timen med kun 1 nedrivning XD kodt klaret Trolle, så ville jeg lige galoper ham lidt da han var blevet lidt frisk så gik han helt til biddet. I LIVE YOU TROLLE.

Den 21/9-2010. Trolle og jeg var til stævne i weekenden, vi red LC3, LC og LB, han gik så godt, selv om vi ikke fik en præmie gik han perfekt, vi havde måske fået en præmie hvis jeg ikke havde glemt banen i LC :P jeg glemte den da også lige da jeg red.

Den 10/2-2011. Trolle har snart været min i 2 og et halvt år, han er blevet flyttet hen på skovly ridecenter hvor vi også har redet spring stævne, han bliver bedre for hver dag men han er også blevet meget tændt.

Den 7/4-2011. Idag er det sidste dag med dig Trolle imorgen kl 3 er du solgt, jeg er ked af at vi ikke kan komme vidre nu men jeg er blevet for stor til dig og derfor er du nu hos en sød 3 årig pige :'( vil for evigt elske dig min dejlige pony.

Den 9/4-2011. Så har den nye ejer fået Trolle, jeg ved de vil blive lige så glad for ham lige så meget som jeg var for ham :') jeg kan stadig besøge ham og ride ham da ejerens pige er 3 år og har 2 mindre ponyer :-) vil altid elske dig min dejlige Trolle.

Den 18/4-2011. Trolle er ikke sig selv med nye ejer, han savner mig, en stald hjælper red ham forleden men havde ikke kontrol over ham, red ham så her for ikke så længe siden og han var en stjerne :-) kan godt forstå ham han er jo solgt så mange gange i sit liv og fik mest glæde hos mig :') men jeg savner ham som min :'( men ved han har fået en sød familie at være ved.

Den 30/4-2011. Så har den lille nye ejer skridtet og travet på trolle hvor moren løb ved siden af :-) håber jeg kan ride ham på søndag da han tit får fri og derfor bliver tændt :-/ har ikke ejet ham i 21 dage (3 uger) :'(

6/5-2011. Trolle har det godt hos nye ejer som er begyndt at ride ham :-) de er så glade for ham.

Den 13/12-2011. Syntes lige jeg skulle skrive lidt om min yndlings pony :'D For 10 dage siden så jeg Trolle efter lang tid, begyndte helt at græde over tanken over at han ikke er min :'( Trolle er sød og orndelig ved den nye ejer, hun galoper ham allerede selv :'D Trolle red også stævne med en af staldpigerne forleden han sprang sig til en 2'plads :'D dejlig pony dreng, håber snart på at se/ride ham igen :') men det er skønt at høre han har det godt efter han har været min første pony :'D savner han meget :'(

Den 15/1-2013. Idag målte ejerne lige Trolle Bollen :) han er vokset 2 cm siden jeg havde ham ;) hans rytter er 16-17 år, så hun kan ikke deltage pony mere, men hun vil stadig springe ham, så nu springer den skønne pony heste klasser :D han sprang forleden LC hest til træning :D dygtige hest :D ville ønske jeg kunne ride en tur på ham :/ må bare ikke for hans rytter...

Nu har ejerne fået hans pas, og i det står der at han hedder Skovlys Trolle..

Den 4/8-18: Gensynsglæde <3 endelig fik jeg en tur på den skønneste pony fyr <3 nøj hvor er han latterlig savnet <3 en god tur med en masse billeder og video <3 tak til ejer for lån <3 den bedste måde at fejre 10 års jubilæum som heste ejer <3

j
je
jeg
jeg e
jeg el
jeg els
jeg elsk
jeg elske
jeg elsker
jeg elsker d
jeg elsker di
jeg elsker dig
jeg elsker di
jeg elsker d
jeg elsker
jeg elske
jeg elsk
jeg els
jeg el
jeg e
je
j

. . . Du har en.. . . . . . . . .plads i mit. . .
. .Hjerte, en plads. . . .fyldt med både. .
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
.gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . .
. .altid findes for du er en dejlig en. . .
. . . jeg altid vil mindes, tro d eller. . . .
. . . . . .ej, jeg kommer altid til. . . . . . . .
. . . . . . . . . . at elske. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . Dig. . . . . . . . . . . . . .
Kommentér på:
Anden særlig race Trolle
Annonce