{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Tiffany -holdt mig i live 1997

10.781 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

long
Kvinde | 27 år | Oprettet: 12. apr 2010


New Forest Tiffany -holdt mig i live

Fødselsår:
1997
Højde:
146 i stang - Perfekt til mig.
Temperament
Meget fint.
Gangarter
Skridt. - Høj

Trav - x - Høj

Galop - Høj.
Stævner
Ja, da.
Stamtavle
Far: Sulaatik's Fireball
Mor: Braamhoeve's Jacinte

Farfar: Valentino
Farmor: Sulaatik's Flame
Morfar: Young Winsome's Adrian
Mormor: Braamhoeve Gaya

FFF: Vernons Vineyard
FFM: Feldhof's Madeira
FMF: Watershof Warmando
FMM: Fury's Olgarine
MFF: Duke's Forest Antares
MFM: Winsome's Angela
MMF: Briljant
MMM: Braamhoeve Carola
Køn
Hoppe
Bemærkninger
d. 25/7 - 2010.
Tiffany. Hvordan skal jeg dog beskrive dig? Dit sind ståler bare ud af dig, du er drømme hesten fra min side. Når jeg ser på dig kommer jeg i tanken om hvor vidunderlige heste er, hvor vidunderlig jeres udståling er, du giver mig så meget.
Jeg vil ikke bytte hende for noget andet, jeg har rent ud sagt store forventinger til Tiffany men, jeg er sikker på at lige meget hvad skal vi nok klare det sammen.. Da jeg var ude og se dig bare da jeg så dem ride dig smilede jeg, du var jo den pony jeg havde ledt efter! - Da jeg kom op på dig synes jeg der var langt ned, jeg havde jo kun haft en 3' pony på 1.29.cm men jeg tog det i stiv arm for jeg kunne mærke at du ville hjælpe mig. :-)! Vi red lidt rundt og jeg var allerede stolt og viste bare det skulle være dig. Jeg spring lidt rundt på banen, vi spring ca. 1.15 mener jeg, det var fantastisk. Da vi havde skidtet dig af og du kom ind i stalden sagde min mor til mig ' jaman vi er jo nok sikker på det skal være den! ' Ja jeg smilede, for selvfølglig skulle det, det. :-)!
jeg fik dig hjem ca en uge efter' fordi jeg gerne ville have dig med på ridelejer da min gamle ponys nye ejer skulle have den med inden de fik ham med hjem så jeg tænkte at det var en god måde at lærre dig bedre og kende på, og det må vi sige det var! :-) - Du er ubeskrivelig.
På ridelejer vandt vi faktisk højde springning m. 135 cm. Selvom nogen synes det var skørt jeg '' pressede '' dig som man kalder det da du stoppede to gange inden men, jeg kunne virkelig mærke at det var rytter fejl de to gange så vi to en sidste gang og vi sprang.. :-)! - vi vandt også trærren' du var så skøn.

Bidløs er du også en stjerne til det rider vi tit med i trafikken og sådan. ;-)! - cordeo er du også en drøm til :-)!
JEG ELSKER DIG.

Tiffany skal flytte fra stalden d. 15 november desværre pga min sted far og min mor er blevet skildt men har fundet et super sted til mig og hende - med ridehus og solarie.
Det glæder vi os meget til. og ser frem til.



Kommentér på:
New Forest Tiffany -holdt mig i live
Annonce