{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race » Polle <3 [Himmelhest] 2000

9.419 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race » Polle <3

Fødselsår:
2000
Højde:
Cirka 1.52 - 1.55
Temperament
Han har det bedste tempramment! Han er aldrig sur over for sin rytter, kun en smule mod de andre to heste på folden, når der er foder. :-)
Han er desværre ret nervøs anlagt, men gennem de snart 3 år jeg har haft ham har jeg lært at styre det. :-)
Gangarter

Skridt: Den er fin. :-)
Trav: Den er blevet bedre, han er begyndt at trække bagbenene under sig.:)
Gallop: Den er okay, han gider ikke rigtig hvis ikke jeg har pisken med;)
Stævner
DRESSUR:

Frøstrup Ridecenter.
1.10.2011
LD2 - 122 point = 1 plads.
LC2 - 133 = Sidste, Uplaceret

Frøstrup Ridecenter
2.6.2012
LD1: 106 Point = 2 ulpaceret [3 plads]<3
LC1: 131 Point = Uplaceret (Sidst)

SPRING:
D. 29/4.2012
Syd Thy rideklub
Med Mie Kloster.
ULE
omkring 20 fejl..

D. 3 Juni
Frøstrup Ridecenter
Med Mig
LE
Disk.

Vi har ikke været til ret mange stævner, da jeg har været bange for ham, og han nu er 'skadet' Men det kommer nok en dag. :-)
Stamtavle
Nej.

Køn
Dejlig Vallak!
Bemærkninger
.••..••.
`•.. Polle

Polle er min fantastiske hest, som jeg har ejet siden d. 29 Juli 2010. :-)
Han er en hest som vil gøre næsten alt for at gøre sin rytter glad, han elsker at være sammen med mig, og vil gerne arbejde for mig.. Jeg elsker ham som bare pokker, også pga. Vores historie (kan læses længere nede) Han kan blive nervøs, men det er kun nye steder, og når det stormer. Polle bliver tit bange for ting, også selv om han er gået forbi 1000 gange.;-)

I vinterperioden 2010 til forår 2011 var jeg bange for ham. Det hele startede ved at jeg var utryk ved at ride med pisk(Fordi polle ikke er glad for pisken, og reagere lidt underligt på den) Men derefter blev jeg bare bange for alt ved ham, jeg kunne ikke li at trække ham, fordi han bare løb når han gerne ville ned på folden, hvis han fik et chok, blev jeg så bange at jeg begyndte at tude. Da det endelig blev bare en lille smule bedre var jeg meget glad. Meen, da jeg kom til ride undervisning d. 23 feb. 2011(var ikke ret nervøs den dag) skete der noget der gjorde det hele meget værre. Da jeg sætter mig op på ham, jeg har lige fået benet over sadlen, og så drejer han kraftigt rundt, så kraftigt at jeg ryger ind i barrieren. Efter den her oplevelse blev jeg endnu mere bange for ham. Da jeg skulle til undervisning ugen efter, ture jeg ikke sætte mig op på ham. Derefter stoppede jeg med undervisningen på ham (red min gamle pony i mellem tiden) Men i den tid jeg ikke red undervisning på Polle, der brugte jeg alt min tid på at bygge et bånd op til ham, jeg var til hypnotisør, det hjalp ikke. En dag fik vi en kvinde ud, ved navn Suna. Hun hjalp mig rigtig meget, jeg begyndte at slappe af, ovs. I en periode på 2 mdr. trak min far mig rundt på Polle. Og lige så stille kom det hele, ,min far slap mig, jeg begyndte at trave lidt. og lige pludselig, så galloperede jeg igen. Jeg var rigtig lykkelig. Pludselig gik alting stærkt, og jeg fik ham endelig med til undervisning igen, og kort efter ridelejr. Alt er ændret, og jeg er glad.
Idag, snart 2 år siden jeg blev bange for ham, er jeg rigtig glad for ham, og har prøvet diverse ting som jeg ikke ville kunne før. Grunden til at jeg ikke bare valgte at sælge ham var - At jeg elskede ham
__________________________________________
du kan gøre mig lykkelig,
Du kan gøre mig splittergal.
Jeg ved egentlig ikke,
Om vi er skabt for hinanden, men ærlig talt!
Vi to, vi to.
Vi har mer' end kærlighed.
Ja, vi to, bliver ved.
Og du er den, jeg elsker endnu.
___________________________________________
24 april 2014..
Den dag jeg altid har frygtet.
Skrev i en dansk stil om min identitet "om 15 år er jeg 30, og har selvfølgelig stadig Polle" det viste sig så at være grueligt forkert. Havde frygtet dette lige siden jeg indså hvor meget jeg elskede ham. Men D 24 april var sidste gang jeg så dig. Jeg vil virkelig savne dig Polle. Jeg vil aldrig få en hest som dig.
Kommentér på:
Anden særlig race » Polle <3
Annonce